- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
3 hónapja netezek okostelefonon, és nem érzem szükségét nagyobbnak az érintőképernyő korlátozottságán kívül(arra gondolok, hogy nem látom pontosan, hová kattintok). Karácsonykor lesz netbookom, és ezt már szeptemberben tudtam, mégsem erőltettem, hogy előbb legyen. Amíg nem használsz egy normális okostelefont megfelelő méretű képernyővel, addig szerintem ne tegyél ilyen egyértelmű utalásokat.
-
CHIPman
nagyúr
"- Ha ránézek a fórumra, ezerszer könnyebb ezen megírni egy hsz-t, mint egy egérmozis telefonon.
"
Én ezt azért nem jelenteném így ki. Kapacitív kijelzőn minden méreten ugyanúgy lehet gépelni(nekem pl elfordítva nehezebb, többet ütök mellé), csak a kezet fárasztja a kisebb méret. -
CHIPman
nagyúr
Két kérdésem van:
1: Mi a giroszkóp és az elfordulásérzékelő között a különbség?
2: Az előzőben nem volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest