- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Tévedés.
Használtam LG GD880 Minit, iPhone-t, iPad-et. Finoman szólva kurvára nem mindegy.
LG nagyon fárasztó, meg egy email címhez tartozó jelszó begépelése is föl tud bosszantani, pedig vékony, zongorista ujjaim vannak.
iPhone nagyságrendekkel jobb, de ez még mindig csak egyujjas játék.
iPad? Szinte elérem azt a sebességet, mint egy rendes klaviatúrán! Két kézzel gépelek, ezt a sebességet iPhone-on lehetetlen hozni. -
D@niel
addikt
Mondom is hol értettél félre...
Én 1 éve netezek smartphone-on, és egy szóval sem mondtam, hogy kényelmetlen. iPhone-om van, szerintem ezen a legjobb netezni, az alapján mondom, hogy nem egy mobilon kipróbáltam a szörfözést.
Míg aztán kipróbáltam iPad-en mennyivel gyorsabban lehet dolgozni.
Ezek szerint te nem próbáltad ki milyen iPad-en, csak egyszerűen jól meg vagy okostelefonon. Ha nem tévedek, akkor hangsúlyozom megint: addig oké, hogy egy adott device-on comfortosan tud a user tevékenykedni, de van más eszköz is, amivel jobb, gyorsabb, kényelmesebb minden, erre pedig csak akkor jön rá, ha kipróbálta azt is.
Mert mondjuk van 5-ös, meg csillagos5-ös. Ötös a smartphone, csillagos meg ugye az...
-
2) Nem volt.
1) Teljesen más a kettő. Az eddigiben (és az iPhone 4 előtt minden iKütyüben, de még az összes Nokiában, HTC-ben és satöbbiben) ún. accelerométer volt csak, ami három tengely mentén képes mérni a rá ható erők eredőjét. Ezzel szemben a giroszenzor elfordulást mér a három tengely körül. A két szenzor együtt hat szabadságfokot ad, valahogy így.Az egy más kérdés, hogy az iPhone4-en nem vettem észre semmi különbséget a giroszenzor jelenlététől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Villanyszerelés
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest