- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Hmmm... Samsung, Android 9. Lehet, hogy ezért működik nálam a Simple? Nem vagyok OTP -s, úgyhogy az érintéshez nálam is Curve → Gpay játszik, de csekkbefizetés, parkolás, pályamatrica, Netpincér nálam szokott működni.
Ezt a K&H -t majd megnézem, mert nem vagyok odáig az Erste szolgáltatásaitól és áraitól. Remélem, Eurós számlához is tudnak kártyát adni! -
Good_boy
kezdő
Egyébként ezt is simán elhiszem, mármint a technikai magyarázatot a hibára. Például azt se volt képes megérteni a Simple fejlesztőcsapata, hogy nem jó szabványt használnak a hűségkártya digitalizációhoz. Ugyanis a vonalkódoknak többféle szabványa van. És ha kézzel írtam be a kártyaszámot (hűségkártyánál), akkor nem megfelelő vonalkódot generált, ha meg befotóztam a vonalkódot, akkor más kártyaszámot generált, a Tescoban meg nem tudták értelmezni a digitalizált hűségkártyámat. Videóval meg fotókkal illusztráltam a Simple fejlesztőcsapatnak, hogy probléma van és nem értették. Tehát el tudom hinni, hogy Android 9 programkódot használnak a fizetéshez is.
Viszont valamiért a Samsung mobilokkal a fizetés rész mégis jól működik, pontosabban kevés hibával. Viszont a világ tényleg nem csak Samsung mobilokból áll. Gondolom a Simple fejlesztője Samsungos és azon tesztelik, másokra meg tesznek nagyívben. Egyébként ez Magyarország, szóval sok jóra vagy változásra nem kell számítani. -
Good_boy
kezdő
Ja, nem estem neked, csak kicsit már unom, hogy ezen a fórumon ha valakinek más a véleménye, vagy tapasztalata, akkor az minimum hülye, user error, vagy hazudik. Szőval én inkább tőled láttam a támadást és helyretettem a dolgokat.
De most, hogy ezt tisztáztuk én készséggel elhiszem, hogy nálad hibátlanul működik a Gpay, mert mások is erről számoltak be, hogy stabilabb. Véleményem szerint a magyarázat a különböző telefonokban keresendő, esetleg abban, hogy ha valaki közvetlenül digitalizált kártyát használ, vagy többlépcsőset, mint pl Curve vagy Revolut. Én szolgáltatőnál is kapható kommersz telefont használok szinte mindig, pont a hasonló kompatibilitási gondok elkerülése miatt.
Én Curve megoldást használtam, mivel OTP-s vagyok. Tehát mikor nálam gond volt a Gpay-jel, akkor lehetett a Curve-nél is gond. Bár legtöbb hiba esetén azt írta kí, hogy túl rövid ideig tartottam ott a telefont. Pedig csak úgy tartottam, ahogy a Simple programnál és ott működik.
#21Gzolo
A Simple beállításokban az értesítéseknél nézd meg, hogy be van-e jelölve, hogy szeretnél értesítést az ajánlatokról, újdonságokról. -
Good_boy
kezdő
Szerinted... Amúgy bocs, hogy kicsit off, de nem emlékszel véletlenül, hogy már befizettem a villanyszámlát, vagy csak akartam? Mert én elfelejtettem, te viszont (és még sokan) jobban tudnak rólam mindent, mint én magam pont pont pont (csak a nagyobb hatás kedvéért pontozok). Nem lehetne, hogy egyszer elfogadod valakinek a véleményét és nem támadsz rá vérben forgó szemekkel, csak mert más a véleménye mint neked? De tudod mit? Látom, neked ez valami élet-halál téma. Inkább igazat adok neked, nehogy kinyomozz az IP címem alapján és még leszúrsz egy macsétával mert csúnyát mertem írni a Gpay-re pont pont pont. Szóval igazad van, hazudtam és nem pont tegnap kapcsoltam ki a Gpay+Curve kombót mert nem láttam értelmét a jól működő Simple mellett, hanem füllentettem és sosem használtam. Szóval mégegyszer ünnepélyesen és nyilvánosan bocsánatot kérek!
#14Gzolo Volt figyelmeztetetés. Email-ben mindig írnak. Csekkold a megadott emailcímed.
-
ShadowX
őstag
Hát ezt nem feltétlenül reklámoznám...mostanában katasztrófa minden update után...nem lehet parkolást fizetni, az appos fizetéseim elakadnak, de levonódnak azért, stb.
Vagy be kellene szántani ebben a formában, vagy beleintegrálni a banki appba és rendesen fejleszteni (ami szintén lassú). Nyilván ez megint olyan, hogy amíg van Simple, addig szerintem elenyésző az esély a Google Pay-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóhifi
- Óra topik
- BMW topik
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest