- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Okosóra váltásban gondolkodom...
Egy "okos" (értsd tájékozottabb) topiktárs szerint jelenleg MO-on két atombiztos fizetési megoldás létezik.
Az Apple Pay és a Gramin Pay.
A gond esetemben annyi, hogy OTP-s vagyok. Az Apple Pay megy stabilan, de épp ennek kiváltásán gondolkozok, "csak" az órás fizetés miatt luxus fenntartani egy iPhone-t és egy Apple Watch-ot.
A Samsung Galaxy Watch 4-et is nézegettem, de sok rá a panasz, ráadásul a fizetéssel kapcsolatosan is. -
válasz
#72042496 #11 üzenetére
gyakorlatilag egy korlátozott bankszámlád lesz így, a teljes funkcionalitáshoz továbbra is szükséges a fióki megerősítés.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Good_boy
kezdő
Én 310X használom naponta a telefont, mégis használom az ujjlenyomatot, pedig még rossz helyen is van. Én is azt hittem, hogy tőlem nem lophatják el, de egy valamire nem gondoltam. Hogy el is hagyhatom. És bizony elhagytam, otthagytam. Szóval nem hülyeség az, hidd el.
De ha annyira zavar, hogy fel kell oldani állandóan, akkor a 10 perces képernyőlezárási idővel lehet enyhíteni a dolgon. Vagy ott van a "képernyő feloldva tartása amíg nézi" megoldás is. -
Somatom
veterán
-
motofan1
újonc
Engem nagyon felidegesített, hogy behozta a KH a Gpay-t.
Előtte saját fejlesztésű NFC-s rendszerük volt Mobiltárca néven, ami képernyőzár nélkül is működött. Nemrég lecserélték a Mobiltárcát Gpay-re, ami viszont csak képernyőzárral használható.
Tudom, hogy biztonsági fícsör, de én naponta 200x használom a telefont, nem fogok állandóan képernyőzárral bíbelődni az NFC fizetési lehetőség miatt. De szerencsére van opció: kp fizetés, kártyás fizetés, bank váltás. -
hakosh
tag
Ellenkezoleg, altalaban a Garmin probalja meggyozni a bankokat, hogy csinaljak mar meg. A dolog mikentjere leteznek szabvanyok, ha a bank 1x mar megcsinalta (pl GPay), onnan a tobbi mar sima ugy (= par honap teszteles). Egyszeruen csak nem eleg fontos, ezert nem torodnek vele.
-
Somatom
veterán
Hmmm... Samsung, Android 9. Lehet, hogy ezért működik nálam a Simple? Nem vagyok OTP -s, úgyhogy az érintéshez nálam is Curve → Gpay játszik, de csekkbefizetés, parkolás, pályamatrica, Netpincér nálam szokott működni.
Ezt a K&H -t majd megnézem, mert nem vagyok odáig az Erste szolgáltatásaitól és áraitól. Remélem, Eurós számlához is tudnak kártyát adni!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Good_boy
kezdő
Egyébként ezt is simán elhiszem, mármint a technikai magyarázatot a hibára. Például azt se volt képes megérteni a Simple fejlesztőcsapata, hogy nem jó szabványt használnak a hűségkártya digitalizációhoz. Ugyanis a vonalkódoknak többféle szabványa van. És ha kézzel írtam be a kártyaszámot (hűségkártyánál), akkor nem megfelelő vonalkódot generált, ha meg befotóztam a vonalkódot, akkor más kártyaszámot generált, a Tescoban meg nem tudták értelmezni a digitalizált hűségkártyámat. Videóval meg fotókkal illusztráltam a Simple fejlesztőcsapatnak, hogy probléma van és nem értették. Tehát el tudom hinni, hogy Android 9 programkódot használnak a fizetéshez is.
Viszont valamiért a Samsung mobilokkal a fizetés rész mégis jól működik, pontosabban kevés hibával. Viszont a világ tényleg nem csak Samsung mobilokból áll. Gondolom a Simple fejlesztője Samsungos és azon tesztelik, másokra meg tesznek nagyívben. Egyébként ez Magyarország, szóval sok jóra vagy változásra nem kell számítani. -
tomp
félisten
Eszem ágában se volt támadni!
Én is szolgáltatónál elérhető telefont használok. OnePlus. Most éppen 9 Pro-t.
Anno a OnePlus android 10-nél (7-es szériánál) megoldotta egyéni bugreport alapján azt ami a Simple-nek nem sikerül. Érintéskor lett előugró ablak. De nem vitték tovább android 11-re a simple fixet mert ez igazából a simple feladat lenne...
De részletesen leírta nekem a OnePlus, hogy miért nem működik amúgy az appnál az előugró ablak. A lényeg: az app igazából leragadt az android 9 programkódnál...
A Google viszont a 10-es verzióval változtatott, de benne hagyta a régi megoldást is amit a gyártók szabadon kivehetnek, hogy csak az új hivatkozás maradjon benne. Na erre nincs felkészítve a mai napig se a Simple. Pedig jön a droid 12...
GPay-t Curve+Wise kártyákkal használom. ATM-nél csak Curve. Termináloknál csak Wise. -
Good_boy
kezdő
Ja, nem estem neked, csak kicsit már unom, hogy ezen a fórumon ha valakinek más a véleménye, vagy tapasztalata, akkor az minimum hülye, user error, vagy hazudik. Szőval én inkább tőled láttam a támadást és helyretettem a dolgokat.
De most, hogy ezt tisztáztuk én készséggel elhiszem, hogy nálad hibátlanul működik a Gpay, mert mások is erről számoltak be, hogy stabilabb. Véleményem szerint a magyarázat a különböző telefonokban keresendő, esetleg abban, hogy ha valaki közvetlenül digitalizált kártyát használ, vagy többlépcsőset, mint pl Curve vagy Revolut. Én szolgáltatőnál is kapható kommersz telefont használok szinte mindig, pont a hasonló kompatibilitási gondok elkerülése miatt.
Én Curve megoldást használtam, mivel OTP-s vagyok. Tehát mikor nálam gond volt a Gpay-jel, akkor lehetett a Curve-nél is gond. Bár legtöbb hiba esetén azt írta kí, hogy túl rövid ideig tartottam ott a telefont. Pedig csak úgy tartottam, ahogy a Simple programnál és ott működik.
#21Gzolo
A Simple beállításokban az értesítéseknél nézd meg, hogy be van-e jelölve, hogy szeretnél értesítést az ajánlatokról, újdonságokról. -
-
tomp
félisten
Látom nagyon péntek van neked, hogy így nekem esel. :)
Jó, nálad hibamentes a Simple. Örülj neki és becsüld meg mert amúgy nem egy megszokott működés ez az apptól.
Token letöltési hibák, digitalizált kártya elfelejtés, nem mindig kiküldött ÁSZF email emiatt hoppon maradás a kasszánál.
Android 10 óta ismert jelenség, hogy nem minden telefonon van érintéskor Simple előugró ablak. Máig nem tudták javítani...
Már nem 1 otp-s dolgozó mondta, hogy ő maga is GPay-t használja mert a Simple olyan amilyen. Igazi magyaros, jóvanazúgy.
GPay sokkal stabilabb. Lassan 2éve használom és az eddigi kellemetlenségek száma: 0 :) -
Janaboy
veterán
Azt valaki magyarázza már el nekem, hogy ilyen komoly fejlesztés kell ezeknek az integralásâhoz?
Vagy fizetni kell pl a Garminnak, hogy ennyire nem akarják megoldani?Janaboy
-
-
törölt tag
That escalated quickly.
-
Good_boy
kezdő
Szerinted... Amúgy bocs, hogy kicsit off, de nem emlékszel véletlenül, hogy már befizettem a villanyszámlát, vagy csak akartam? Mert én elfelejtettem, te viszont (és még sokan) jobban tudnak rólam mindent, mint én magam pont pont pont (csak a nagyobb hatás kedvéért pontozok). Nem lehetne, hogy egyszer elfogadod valakinek a véleményét és nem támadsz rá vérben forgó szemekkel, csak mert más a véleménye mint neked? De tudod mit? Látom, neked ez valami élet-halál téma. Inkább igazat adok neked, nehogy kinyomozz az IP címem alapján és még leszúrsz egy macsétával mert csúnyát mertem írni a Gpay-re pont pont pont. Szóval igazad van, hazudtam és nem pont tegnap kapcsoltam ki a Gpay+Curve kombót mert nem láttam értelmét a jól működő Simple mellett, hanem füllentettem és sosem használtam. Szóval mégegyszer ünnepélyesen és nyilvánosan bocsánatot kérek!
#14Gzolo Volt figyelmeztetetés. Email-ben mindig írnak. Csekkold a megadott emailcímed.
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Hülyét kapok tőle, hogy egy nyomorult értesítést nem tud küldeni amikor háttérben frissül. Emiatt pénztárnál szembesülök az új ÁSZF elfogadásával, ami után újra igényelni kell az Érintésmentes fizetést, le kell tölteni a tokeneket...és persze fizikai kártya vagy kp már nincs nálam mert minek.
-
Good_boy
kezdő
Kezdek felnézni a K&H-ra.
A Simple fizetés nekem jól működik, de az app belső szolgáltatásait nem nagyon használom. Szerintem a Google Pay fizetés sem gyorsabb és egyáltalán nem működik jobban mint a Simple. És ezt csak az érintéses fizetésre értem. -
törölt tag
Hmm, korábban Google Pay és most Garmin Pay... máig az ősrégi Erste Szupernullát tartottam meg, amiben csomó szolgáltatás még ingyé' van, de még a végén váltok. Vagy nyitok egy K&H számlát is, aztán eldöntöm majd, hogy melyik marad.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Hát ezt nem feltétlenül reklámoznám...mostanában katasztrófa minden update után...nem lehet parkolást fizetni, az appos fizetéseim elakadnak, de levonódnak azért, stb.
Vagy be kellene szántani ebben a formában, vagy beleintegrálni a banki appba és rendesen fejleszteni (ami szintén lassú). Nyilván ez megint olyan, hogy amíg van Simple, addig szerintem elenyésző az esély a Google Pay-re.
-
Luser2000
addikt
Nos, a JuniKreditnél sem kapkodnak túlzottan ilyen típusú szolgáltatásokkal ...
(Bár a hét elején véletlenül az Apple Pay szolgáltatást publikálták az AppStore-on keresztül, de hamar vissza is vonták. Én pont elcsíptem.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
kcsa
veterán
Most már tényleg csúnyán nézek rád kedves bankom, hogy még egy Google Pay integrációt sem vagy képes kiizzadni, mások meg már itt tartanak...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A magyarországi bankok közül elsőként a K&H tette lehetővé a Garmin Pay használatát.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest