- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
kezdő
Én 310X használom naponta a telefont, mégis használom az ujjlenyomatot, pedig még rossz helyen is van. Én is azt hittem, hogy tőlem nem lophatják el, de egy valamire nem gondoltam. Hogy el is hagyhatom. És bizony elhagytam, otthagytam. Szóval nem hülyeség az, hidd el.
De ha annyira zavar, hogy fel kell oldani állandóan, akkor a 10 perces képernyőlezárási idővel lehet enyhíteni a dolgon. Vagy ott van a "képernyő feloldva tartása amíg nézi" megoldás is. -
Good_boy
kezdő
Egyébként ezt is simán elhiszem, mármint a technikai magyarázatot a hibára. Például azt se volt képes megérteni a Simple fejlesztőcsapata, hogy nem jó szabványt használnak a hűségkártya digitalizációhoz. Ugyanis a vonalkódoknak többféle szabványa van. És ha kézzel írtam be a kártyaszámot (hűségkártyánál), akkor nem megfelelő vonalkódot generált, ha meg befotóztam a vonalkódot, akkor más kártyaszámot generált, a Tescoban meg nem tudták értelmezni a digitalizált hűségkártyámat. Videóval meg fotókkal illusztráltam a Simple fejlesztőcsapatnak, hogy probléma van és nem értették. Tehát el tudom hinni, hogy Android 9 programkódot használnak a fizetéshez is.
Viszont valamiért a Samsung mobilokkal a fizetés rész mégis jól működik, pontosabban kevés hibával. Viszont a világ tényleg nem csak Samsung mobilokból áll. Gondolom a Simple fejlesztője Samsungos és azon tesztelik, másokra meg tesznek nagyívben. Egyébként ez Magyarország, szóval sok jóra vagy változásra nem kell számítani. -
Good_boy
kezdő
Ja, nem estem neked, csak kicsit már unom, hogy ezen a fórumon ha valakinek más a véleménye, vagy tapasztalata, akkor az minimum hülye, user error, vagy hazudik. Szőval én inkább tőled láttam a támadást és helyretettem a dolgokat.
De most, hogy ezt tisztáztuk én készséggel elhiszem, hogy nálad hibátlanul működik a Gpay, mert mások is erről számoltak be, hogy stabilabb. Véleményem szerint a magyarázat a különböző telefonokban keresendő, esetleg abban, hogy ha valaki közvetlenül digitalizált kártyát használ, vagy többlépcsőset, mint pl Curve vagy Revolut. Én szolgáltatőnál is kapható kommersz telefont használok szinte mindig, pont a hasonló kompatibilitási gondok elkerülése miatt.
Én Curve megoldást használtam, mivel OTP-s vagyok. Tehát mikor nálam gond volt a Gpay-jel, akkor lehetett a Curve-nél is gond. Bár legtöbb hiba esetén azt írta kí, hogy túl rövid ideig tartottam ott a telefont. Pedig csak úgy tartottam, ahogy a Simple programnál és ott működik.
#21Gzolo
A Simple beállításokban az értesítéseknél nézd meg, hogy be van-e jelölve, hogy szeretnél értesítést az ajánlatokról, újdonságokról. -
Good_boy
kezdő
Szerinted... Amúgy bocs, hogy kicsit off, de nem emlékszel véletlenül, hogy már befizettem a villanyszámlát, vagy csak akartam? Mert én elfelejtettem, te viszont (és még sokan) jobban tudnak rólam mindent, mint én magam pont pont pont (csak a nagyobb hatás kedvéért pontozok). Nem lehetne, hogy egyszer elfogadod valakinek a véleményét és nem támadsz rá vérben forgó szemekkel, csak mert más a véleménye mint neked? De tudod mit? Látom, neked ez valami élet-halál téma. Inkább igazat adok neked, nehogy kinyomozz az IP címem alapján és még leszúrsz egy macsétával mert csúnyát mertem írni a Gpay-re pont pont pont. Szóval igazad van, hazudtam és nem pont tegnap kapcsoltam ki a Gpay+Curve kombót mert nem láttam értelmét a jól működő Simple mellett, hanem füllentettem és sosem használtam. Szóval mégegyszer ünnepélyesen és nyilvánosan bocsánatot kérek!
#14Gzolo Volt figyelmeztetetés. Email-ben mindig írnak. Csekkold a megadott emailcímed.
-
Good_boy
kezdő
Kezdek felnézni a K&H-ra.
A Simple fizetés nekem jól működik, de az app belső szolgáltatásait nem nagyon használom. Szerintem a Google Pay fizetés sem gyorsabb és egyáltalán nem működik jobban mint a Simple. És ezt csak az érintéses fizetésre értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- A+ CHARGER Wireless 3-in-1 gyorstöltő
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest