Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nincs Mac-em. Nem is volt. Egy dolgot viszont leszűrtem, fórumokból: a legendás customer care és customer satisfaction itthon tizedannyira sem fontos mint az USA-ban és ez uyganúgy vonatkozik az Apple-re mint a sarki sufniPC-re.
Abból amiket itt ott fórumokon olvasni, ha az USA-ban valami szar, akkor azt feltételezi róla a kereskedő, hogy magától elromlott vagy gyári hibás. Itthon első körben sőt második és harmadik körben is az alapvető hozzáállás, hogy a vevő tette tönkre az eszközt szándékosan. Tisztelet a kivételnek... Sajnos kevés ilyen kivétel van. -
szepi79
őstag
azt tudom, hogy USA rezidens vagy, azért is fogalmaztam az első hszemben úgy, hogy ''itt MO-n''. pesten konkrétan 4 boltról tudok, akik MAC-el foglalkoznak.
/A megyeszekhelyekrol nemtudok nyilatkozni, ez nem az Apple gondja, hogy a kisebb varosokban csak PC-kel foglalkoznak.../
amig nem tekinti gondjának, addig nem is fog elterjedni
egyébként egy PC-n futó Tiger engem is lázba tudna hozni, csak kérdés mennyire lenne stabil egy alkatrészenként összeállított, nem gyári MAC-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest