- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
azt tudom, hogy USA rezidens vagy, azért is fogalmaztam az első hszemben úgy, hogy ''itt MO-n''. pesten konkrétan 4 boltról tudok, akik MAC-el foglalkoznak.
/A megyeszekhelyekrol nemtudok nyilatkozni, ez nem az Apple gondja, hogy a kisebb varosokban csak PC-kel foglalkoznak.../
amig nem tekinti gondjának, addig nem is fog elterjedni
egyébként egy PC-n futó Tiger engem is lázba tudna hozni, csak kérdés mennyire lenne stabil egy alkatrészenként összeállított, nem gyári MAC-en. -
szepi79
őstag
erre van 1 jó válasz: jobb klikk
(forrás: bash.org)
még mielőtt megkövezel, nem az volt a kérdés, hogy szüksége van-e arra amit tud, hanem hogy tudja-e
de kérdezek mást: mennyire jó a MACes szervizhálózat? csak mert PCből nem gond még egy kisvárosban sem szervizt találni, MAChez gondolom fel kell mászni pestre (vagy jó esetben csak megyeszékhelyre), és gondolom ott sem bármelyik szerviz veszi be. -
szepi79
őstag
egész jó cikk
csak tudod, itt MO-n épp az tesz be a MAC-nek, amit írtál: drága. a magyar ember szereti a dolgokat félárból lealkudva megvenni, az se baj, ha gagyi. asszem pesten van talán 4 cég, aki Apple cuccokkal foglalkozik, meg 500, aki PCvel.
pár éve egyébként én is eljátszadoztam egy MAC gondolatával, amikor épp AGP-ről kellett áttérjek PCI expressre, de végülis csak maradtam PCs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged