- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Én még azt szeretem, főleg kétnapos bulik (pl.: szilveszter) alkalmával, amikor mindenki hót másnap, élettelen kómás fejek mindenütt, megy körbe a kóla, gyümilé. ásványvíz, ami van, erre társaság alkesz fele, kitalálja, hogy ők biz lenéznek a kocsmába és lehúznak 3-4 felest, miközben normális embernek ilyen állapotban a gyomra kifordul a helyéről
Ezek meg így küzdik le a másnapot. Illetve hasonló, amikor a lehető legrosszabb pillanatban kínálják az embert még egy icipici akármivel, amikor már tényleg aztmondja az önkontroll, sőt már a gyomor is, hogy most stop...erre: nem kérsz csak egy nagyon kicsit? vagy buliról hazafele jövet: '' nem ugrunk be a xy kocsmába csak egy sörre vagy egy stamp ...-re...nah mondom igyon az veled, akinek hat anyja van
Egyébként valóban visszajöhet ilyenkor azis, a gyomor már kidob mindent olykor, főleg ha érzékenyebb, és ha ő úgy érzi, hogy nagyon nem esik jól még víz se, akkor vagy B6, vagy Daedalon vagy egyéb hányáscsillapító, kis pihi, és nagyon lassan kortyonként víz..ha érzi, hogy lent marad, akkor lehet inni: palack ásványvíz, később esetleg jobb gyümilé, hogy ásványi anyagok meg vitaminok is pótolva legyenek, majd nagyon óvatosan, de csak amikor már stabil a helyzet és kívánja is az illető.
[Szerkesztve] -
Hunci
senior tag
Nemcsak az hanem a szive egyszerüen feladhatja a szolgálatot !
Én Svájcban tapasztaltam hogy mennyire bevett szokás hogy a vodkához Redbull-t adnak !
S ott ez evidens !
Mondjuk ott piszokdrága minden.
( S általában e-miatt inkább nem az alkoholhoz , hanem inkább máshoz nyúlnak a fiatalok ) -
EQMontoya
veterán
Egyetértek. Nekem pl alig van olyan ismerősöm, aki agressziv lesz, ha iszik... bár van 1-2. Azok alapból is hajlamosak rá. És az sztem nem egészséges, ha vki életében nem volt még legalább 1 kicsit becsipve. (Nem mondom, hogy hullarészegre kell magát inni, de legalább úgy kb sejti, hogy milyen is az). Aztán utána tudja, milyen, és annak függvényében eldönti, hogy szereti-e vagy sem.
-
SLYM
veterán
itt most a nagy átlagról beszélek.
más: az is egy érdekes dolog szerintem, hogy ugye egy férfi ismerősödnek mit veszel ajándékot ha valami alkalom van? hát persze, hogy egy üveg bort. csajoknak meg csokit, vagy plüsmacitesetleg valami kis karkötőt egyebet.
(mondjuk én nem nagyon figyelek oda ezekre az ajándékozásosdikra) -
moma
őstag
Azért azt vedd figyelembe, hogy 100 kiló... Egy sörtöl nem fog berúgni
Egyébként másnaposságra szerintem a legjobbak a joghurt italok. pl a meggyes kyr. Az igazi ha még lefekvés előtt benyom az ember annyit amennyi jól esik, aztám meg reggel is. Nekem általában használ. Egyébként szerintem a másnaposságért nagyon jelentős részben a cigi füst felelős. Mind a kocsmák, mind a szórakozó helyek iszonyat füstösek. Nyáron nyitott helyeken határozattan kevesebbszer vannak ilyen gondjaim. (jó mondjuk én nagyon nem bírom a füstöt, ha ilyen helyen vagyok alap, hogy az összes cuccomat mosni kell mert nem viselem el ha kicsit is érzem rajta). Kéne valami mozgalom a füsttelen kocsmákért és klubbokért -
Akheron
senior tag
A lexikális tudás szintjének és a személyiség összetettségének a kérdése gyakorta két külön kérdés. Az alkoholfogyasztással kapcsolatos problémákat én elsősorban az utóbbihoz kötném; hisz a mértéktartás, a kulturált viselkedés és a belső feszültségek egészséges feloldása főként kellő mértékű érzelmi gazdagságból és stabilitásból, illetve egy bizonyos kiterjedt funkcionalitású élet- és énkép meglétéből származtatható, nem pedig adott ismeretek birtoklásának függvénye. A problémát persze bonyolítja, hogy a két tényező bizonyos szinten mindig együtt jár, és az egyéni képességek mércéje szerint egyik a másikból fejlődik ki...
Amit írni akartam tulajdonképpen: Szerintem ők sem úgy gondolták, hogy pusztán üres tudás szükséges az efféle devianciák elkerüléséhez; inkább egy összetett kulturális befolyásra gondolhatott Divot. -
moma
őstag
én meg nem erre gondoltam, hogy megoldja e vagy sem ténylegesen. Hanem hogy nem is azért kezdek én inni, mert van valami problémám. Egyszerűen azért mert élvezem. Olyan élményekhez jutok, amikhez józanon nem. Az amit valaki írt is, hogy az ember könnyen ismerkedik, beszélget idegenekkel is pozitívum nálam. Ha éppen nem buliról van szó, hanem csak szimpla iszogatásról, akkor is teljesen más beszélgetések kialakulnak kicsit ittasan
Nem mondom, hogy jobb, hanem csak azt, hogy különböző attól, mint józanon. Mégegyszer: csak azért írtam, mert saját magamat sem tudtam elhelyezni abban a sémában amit arra kínáltál, hogy miért fogyasztunk alkoholt: A) trend B) problémát oldunk vele. Ezt próbáltam kiegészíteni, hogy van más fajta motiváció is.
-
moma
őstag
Ok ezt nem vitatom, hogy sokan túlzásba viszik. egyedül az indoklás nem volt szimpi, hogy azért mert megoldja a problémákat. szerintem egy kolesz is tipikusan az a hely, ahol azért isznak, mert élvezetes. Aztán van aki nem tudja kezelni. Tény és tényleg nem jó. (Az amikor a melósnak szar az élete, munkahely, család is elvan kúrva és iszik, az egy külön sztori.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged