Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Én még azt szeretem, főleg kétnapos bulik (pl.: szilveszter) alkalmával, amikor mindenki hót másnap, élettelen kómás fejek mindenütt, megy körbe a kóla, gyümilé. ásványvíz, ami van, erre társaság alkesz fele, kitalálja, hogy ők biz lenéznek a kocsmába és lehúznak 3-4 felest, miközben normális embernek ilyen állapotban a gyomra kifordul a helyéről
Ezek meg így küzdik le a másnapot. Illetve hasonló, amikor a lehető legrosszabb pillanatban kínálják az embert még egy icipici akármivel, amikor már tényleg aztmondja az önkontroll, sőt már a gyomor is, hogy most stop...erre: nem kérsz csak egy nagyon kicsit? vagy buliról hazafele jövet: '' nem ugrunk be a xy kocsmába csak egy sörre vagy egy stamp ...-re...nah mondom igyon az veled, akinek hat anyja van
Egyébként valóban visszajöhet ilyenkor azis, a gyomor már kidob mindent olykor, főleg ha érzékenyebb, és ha ő úgy érzi, hogy nagyon nem esik jól még víz se, akkor vagy B6, vagy Daedalon vagy egyéb hányáscsillapító, kis pihi, és nagyon lassan kortyonként víz..ha érzi, hogy lent marad, akkor lehet inni: palack ásványvíz, később esetleg jobb gyümilé, hogy ásványi anyagok meg vitaminok is pótolva legyenek, majd nagyon óvatosan, de csak amikor már stabil a helyzet és kívánja is az illető.
[Szerkesztve] -
commanDOS
senior tag
Nézd...Az alkohol csak olyan dolgokat hoz elő az emberből, amik már eleve benne vannak.
(most nem a rókázásról beszélek)
Egy illető sose lesz részegen kötekedős ha alapjában véve nem az, vagy lehet, hogy nem mutatja ki, de nagyon mélyen elfojtva ottvan benne és ezt felszínre hozza az alkohol.
Lehet, hogy több éves, fokozatosan halmozódó sérelmek vannak a lelke legmélyén, amiket elrejt és nem ahgy kitörni, kellő mennyiségű alkohol oldja ezeket a gátlásokat és olyakor robbanászerűen jön ki az összes csúnya dolog.
Én személy szerint sose kötekedek se józanul se illuminált állapotban, vagy jókedvű vagyok
és mindenkivel el tudok viccelődni, meg sokkal könnyebben barátkozni vagy ha nemjó a társaság akkor punnyadok és kész. Annyit még nemtudtam egyszerre meginni, hogy az a minimális önkontroll ne legyen meg, nyilván olyenkor beszél hülyeséget az ember, de nemtörtént még velem semmi olyan, ami miatt másnap szégyellnem kellett volna magam.
Nőt meg semmilyen állapotban, soha nemtudnék bántani vagy ok nélkül megsérteni, aki meg hülyeségeken sértődik meg az megis érdemli.
De aki részegen kötekedik az tényleg nemjó, mert kiszámíthatatlan, nemtudod mit hoz ki belőle a pia.
Tehát mást nemtudok mondnai, mint hogy mértékkel. -
commanDOS
senior tag
Az antialkoholista akart lenni, csak siettem, bocs.
Amúgy mondjál már olyan dolgot, ami nem káros??
Ma már nemtudsz olyan dolgot enni/inni ami ne okozna valamilyen szintű gubancot a szervezetedben, csak az alkoholról ezt már régen tudják, a többi meg még csak most derül ki... Kólát iszol, csontritkulást kapsz, a gyümölcslé vagy mindenféle vegyianyagból van, amitől akár rákod is lehet, vagy jobb esetben valódi gyümölcsből van, csak épp plusszban tartalmaz egy kis növényvédőt vagy v.mi génmódosított szar. az ásványvíz nemtudod honnan származik, ugyannez a helyzet a tejjel, stb.
Kajáról meg ne is beszéljünk.
De mindezek mellett tény, hogy az alkohol káros, ez tény.
[Szerkesztve]
Jah és még valami ezekről a szarokról...egy mai ember szervezetében 1000 olyan különféle vegyianyagot, köztük rengeteg mérget mutattak ki, ami 100 éve még nem volt megtalálható egy átlagos emberi szervezetben, Hát ennyi. alkoholt meg már több ezer éve fogyaszt az emberiség. Mértékkel kell inni és kész.
[Szerkesztve] -
commanDOS
senior tag
A sztorinak van valóságalapja, ellenben igencsak ki van sarkítva.
Igenis lehet inni, lehet jólérezni magunkat ésszel!!
Nem egy ismerősöm van, aki a legtöbb buliban benne van, néha K.O. , de legtöbbször csak jó a hangulat, mégis egyetemre jár, mégis be tudja osztani a pénzét, ha éhes tud kaját venni, ha tanulni kell, akkor keservesen de megtudja csinálni....hogy az életben hogy boldogul az a jövő zenéje. Az egyetem ezzel jár, ha tudja az ember ak ötelességeit, ésszel él, akkor buli. Ha nem, akkor elcseszi az életét. Másrészt meg a tanulás meg az állandó számonkérések, vizsgák elég sok stresszel járnak és bizony hétvégenként, vagy alkalmakkor igencsak kellemes lazulni egy kicsit, ha meg durvábbra sikerül, hát istenem....másnak ne okozzunk ezzel kárt és kész. Addig bulizzon az ember, amíg fiatal, mert család melett ezt már nem szabad ilyen mértékben művelni...az már régen rossz.
Később ezekre a ballépésekre már úgyis mosolyogva emlékszik vissza az ember a barátaival és ha megjön az esze, rászokik a kultúrált alkohol fogyasztásra.
Az natialkoholisták véleményét meg tisztelni kell és kész, én magam részéről azt vallom, hogy ha jó a társaság és lecsúszik néhány pohár meg felszabadultabban érzi magát az ember, az nem rossz. (persze nem állandóan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest