Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
válasz
commanDOS #159 üzenetére
Yoo tory volt
Noss .
Csak magamból kiindulva : Miértis kezdtem el inni alkohol tartalmú innivalókat ?
Mert érdekelt .
Ki akartam magam próbálni ebbenis s tudni mik azok a határok amelyeket nem szabad átlépni .
Legrosszabb élmények : Sok lenne s nem fogom kiteregetni a aszennyest
Talán abban a mondatban kifejezhetem hogy : Bizony a pia (MÉRTÉKTELEN FOGYASZTÁSA )nagyon mélyre s nagyon hamar képes eljuttatni
Mit ittam már eddig s tudom hogy már többet nem fogom kívánni
1. Tescos vodkaszerintem mindenkivel megtörténik hogy egyszer hibázik
2. Ocsó Whiskey --> csupán aroma van benne.
3. Portorikói RUM
4. Absinthe : VÖRÖS ( szintén csúnya sztory )
5. Stroh RUM
Noss ezek azok a dolgok / piák amik nélkül biztos jól tudom magam érezni -
Vamp
senior tag
válasz
commanDOS #123 üzenetére
Többezer éve isszuk, azonban... maradéktalanul lebomlik!
A mai adalékanyagok azért veszélesek, mert hiába van belőlük a táplálékban a megengedett határérték alatt, ha a szerverzet csak X százalékát képes kiüríteni magából. Így minden ilyen anyag halmozódik, később pedig eszeveszett gondokat okoz.
Az E-betűs adalékok is megérnének egy cikket! -
degu
senior tag
válasz
commanDOS #120 üzenetére
Ezzel en nagyjabol egyet is ertek,de...
*Az natialkoholisták véleményét meg tisztelni kell* ...?
Milyen egy natialkoholista? Olyan,mint a pigmeus?/Vagy csak elirtad?
/
Egyebkent belegondoltatok,hogy egy kiados melyrepules hany agysejtet roncsol szet?
De arra a merhetetlen kapacitasra nincs is szukseg!
Az ervenyesuleshez ugy sem szurkeallomany,vagy IQ szuksegeshanem szerencse,es jo kapcsolatrendszer! De a diploma megszerzese egy egesz turheto illuzio! El van vele az ember,es meg azt is hiheti,hogy hatalmas lepeseket tesz az elet utjan...elore...felfele...stb.
/Az elony talan annyi,hogy nem a napsutotte rezervatumlakokkal egy platformon kell a segelyre hajtani/ Lesz egy viszonylag turheto munkad is,aminek a berebol egesz jol lehet nyomorogni.De VIP igazolvany nem jar hozza!
/
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged