- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
buvartacsko #199 üzenetére
Ez így nem teljesen pontos
Lenézve csak néhányuk van, mint pl. olyan aki valamelyik videón is volt mikor sorban álltak érte, és 'azért kell mert ez a menő'. És aki foggal-körömmel védi mintha az élete függne tőle és nem hajlandó elismerni hogy az sem hibátlan termék, nem, mert az 'Apple az Isten'. Na ilyenektől van herótom nekem is. Történetesen unokahugomnak i5 van, próbáltam, nagyon faja, de nekem nem kellene. Nem mellesleg ugyanúgy sikerült megröccenteni mint egy androidot, persze jóval nehezebben. És történetesen nekem egy S4 van
ami teljesen legálisan, kártyafüggetlenül 55e forintomban van
A legtöbb apple felhasználóval nincs baj, az idiótákkal van baj aki hisztizik mert másnak más a véleménye, de ez a másik oldalra (android) is igaz.
-
buvartacsko
addikt
Magyarországon mindenki újgazdag buzinak számít az androidosok szemében aki apple terméket vesz. A vicces amikor olyanok mondják akik frissen vásároltak pl 230 ezerért galaxy s4-et stb.
Vagy teljesen mind1, de minimum 150 ezer forintos android csúcs telefonjuk van, miközben egy iphone 5-öt már 180 ezer forintért meg lehet vásárolni . Ha az iphone 20 ezer forint lenne, minden más meg 3242134x drágább akkor is újgazdag pöcs lenne mindenki aki iphonet használ. Ez már csak ilyen, itthon irigyek az emberek, belemásznak a pénztárcádba, megkérdezik, hogy ÚRISTEN HONNAN VOLT NEKED ERRE PÉNZED? Mintha bármi köze is lenne hozzá...
Konkrétan olyan ismerősöm kérdezte ismerősömet a hátam mögött rossz akaróan hogy nekem ugyan honnan volt pénzem egy 180 ezres iphone 5-re aki annak idején 150+-ért vett galaxy s2-t. Erre varrjatok gombot.
-
Touch-ko
őstag
válasz
predakon #196 üzenetére
Nem unod meg? Komolyan, ez mar nem is ovodas, hanem bolcsodes szint...
"get a life"- I have a life, I choose to spend it online!...lol. Just kiddin...
Mellesleg most hasznaltam az "OFF"-ot, remelem orgazmusod volt tole, kielegultel es a jovoben nem is szolsz hozzam!
Koszi...
-
Touch-ko
őstag
válasz
Burt1793 #189 üzenetére
Ez szerintem egyreszt nem tartozik a topichoz, masreszt nem hinnem ismersz.
Mivol gondolod, hogy ujgazdag lennek? Tovabba ha az lennek, akkor miert lenne baj neked? Mellesleg mindenert megdolgoztam, megdolgozom ko kemenyem.
Neked SGS2 van, ami szinten draga telefon volt annak idejen. Akkor te ujgazdag lennel?Mellesleg leirhatnad az ujgazdag ezo jelenteset. Gondolomszotarat fogsz hasznalni, mert nem vagy tisztaban a jelentesevel..
-
Touch-ko
őstag
válasz
predakon #187 üzenetére
Nem ertem mi azzal a baj, ha valakinek tetszik valami termek, majd kiprobalja a marka mas termekeit is, amivel szinten meg van elegedve. Aztan jon egy masik termek kategoria, amivel szinten. A kovetkezo termekkategoria vasarlasanal szinten ugy erzi, hogy ezt a termeket neki fejlesztettek..
Aztan jon egy rakas barom, aki lebu.izza, megveti, ujgazdagnak hivja, es 0 tapasztalattal kioktatjak ot, aki evek ota az adott ceg termekeit hasznalja.
-
Touch-ko
őstag
válasz
predakon #185 üzenetére
Markahu szora gondoltal? Nekem bevallntak az Apple termekek evekkel ezelott is, szoval miert is erne meg valtanom? Mivel csak a profilomat toltottem ki,igy nem ertem hogy jon ez a temahoz.
Mellesleg lleirnad, hogy mit jelent a marka fanatikus?
Mellesleg baratomnek is van 2iPhone-ja, o is marka fanatikuslenne? O azert vett iHone-t mert konnyen kezelheto, jo, megbizhato telefont akart. Aztan azert cserelte le 5-re, mert szereti az iPhone-t, es meg mindig ugy erzi, hogy jo dontes volt megvennie anno 2 eve az elso iPhone-jat.Hugom baratja windows-t hasznal meg Xbox-ot.. O Microsoft fan lenne?
-
dezs520
senior tag
-
Touch-ko
őstag
válasz
Quasi_modo #182 üzenetére
Jah, eloszor nem teged kerdeztelek, csak megzavart, hogy TE valaszoltal arra, amit nem is toled kerdeztem.
Mindegy,az androidbolt tobb van, ezzel nem is akarok, akartam vitazni... Ezt viszont itt senki sem kerdojelezte meg..
Ha pusztan a szamokat nezzuk, android platform-bol tobb van. A velemenyem nem szandekozom leirni az Androiddal kapcsolatban... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Touch-ko #181 üzenetére
Hogy tiszta legyen, ezt nem tőlem kérdezted. Viszont csak eladott darabszámokról beszéltünk. Ehhez nem kell, hogy ilyen termékem legyen ugye?
Egyébként nekem nincs ilyen cuccom, de attól még véleményt fogok alkotni a darabszámokról. A platformról nem fogok nyilatkozni, mert bár láttam eleget, nincs hozzá közöm. -
Touch-ko
őstag
válasz
Quasi_modo #180 üzenetére
'Hogy érthető legyen: Ha több iPhone modell lenne egyszerre, akkor típusonként kevesebbet adnának el.'
-ha sarga lennek es csilingelnek en lennek a villamos.. A mi lenne ha...
Osszessegeben valoban tobb android van a piacon, mivel minden eszkozre android elerheto mar. Meg az utolso kinai gyarto is azt hasznalja mert ingyenes. Ennek kovetkezteben a fragmentacio elkerulhetetlen,
Igy lehet az, hogy nehany telefon amiket nemreg ota arulnak 2.3.X verziot futtat. A masik pedig a legujabbat.
A legujabb keszulekek pedig a legujabbat futtatjak.. E miatt az egesz platform egy atlathatatlan kaosz.. A termek tamogatasuk pedig rohej. Sgs I:22 honap..
Ezzel szemben az iOS platformon mas a helyzet.Viszont a kerdesemre 2 napja nem valaszoltal. Szoval hany evig es milyen Apple termekeid vannak es hany ev tapasztalat alapjan irtad le?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Touch-ko #179 üzenetére
Az iPhone-bol tobbet adtak el, mint barmelyik androidos modellbol.
Hogy érthető legyen: Ha több iPhone modell lenne egyszerre, akkor típusonként kevesebbet adnának el.
Egyébkébt meg felhasználói felületről és hasonlókró beszéltél ami a platform és nem a vas. És onnantól kezdve nem az IOS-es gépekből adtak el többet. -
Touch-ko
őstag
válasz
Quasi_modo #178 üzenetére
`Sot tobb embernek felel meg mint barmelyik konkurens gyarto okostelefon modellje..`
-Itt az utolso 5 szon van a lenyeg. modellrol beszelek, nem az android platformrol...
Mashogyan leirva, hatha igy erthetobb:Az iPhone-bol tobbet adtak el, mint barmelyik androidos modellbol. Nem a teljes android kinalatrol beszelek, hanem pl a Samsung S3-rol, ami valoban nepszeu. De akar idevehetnenk a Galaxy S sorozatot is.
Ha igy nezzuk, akkor sokkal tobb iPhone ment el, mint Galaxy S modell.
Remelem igy mar ertheto.....Ha az osszes androidos eszkozt (fenykepezo, tablet, telefon) vesszuk, akkor egyertelmuen tobb van beloluk. Ha pedig a fragmentaciot es a support-ot nezzuk, akkor hatranyban van, mert hatalmas kaosz van ezen a teren az androidnal...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Touch-ko #177 üzenetére
tobb millio embernek evek ota megfelel. Sot tobb embernek felel meg mint barmelyik konkurens gyarto okostelefon modellje..
Ez a dolog azért sántít, mert IOS-t futtató iPhone évenként egy jelenik meg, Androidos modell meg kicsit több. Ha az összes Androidos modellhez hasonlítod, akkor mást mutatnak a számok.
Egyébként nem kívánok beleszólni a vitába. -
Touch-ko
őstag
válasz
pufferzóna #176 üzenetére
`"A UI evekkel ezelott is bevallt, ha valami jo akkor nem latom ertelmet valtoztatni."
Hát, bevált a Ford T-modell is, de azért egy Focust csak kellemesebb használni. `Azert gondolom az leesett, hogy a T-Model es a Focus kozott eltelt 80-90 ev, valamint Ford egy automarka. Az iPhone pedig 5 eve kaphato, es mobiltelefon. Valoban jo peldat hoztal fel, ugyes vagy, gratulalok
`"Epp nezegettem Androidot es ugyanugy ikonok vannak azon is."
Csakhogy azon van választási lehetőséged a felhasználói felület átalakítására és személyre szabására, így végeredményben sokkal informatívabb felületet kapsz. Ezért mondom, hogy az iOS felhasználói felülete a vetélytársakéhoz képest erősen elavult és fejlesztésre szorul.`
Szamomra megfelelo informaciot tartalmaz, mert a notification bar-t szemelyre tudod szabni. Gondolom ezt eddig nem tudtad..Mellesleg tobb millio embernek evek ota megfelel. Sot tobb embernek felel meg mint barmelyik konkurens gyarto okostelefon modellje.. (ha csak az eladasokat nezzuk)
Viszont arra meg mindig nem valaszoltal, hogy hany evet hasznaltal iOS keszulekeket, es hany tipust, valamint hany Apple termeked van, ami alapjan velemenyezet az adott eszkozt es annak UI-et?
En leirtam neked, viszont Te nem irtal semmit, csak negativ kritikat irsz (pont ugy, mint a tobbi Apple hirhez...) -
pufferzóna
tag
válasz
Touch-ko #174 üzenetére
"A UI evekkel ezelott is bevallt, ha valami jo akkor nem latom ertelmet valtoztatni."
Hát, bevált a Ford T-modell is, de azért egy Focust csak kellemesebb használni.
"Epp nezegettem Androidot es ugyanugy ikonok vannak azon is."
Csakhogy azon van választási lehetőséged a felhasználói felület átalakítására és személyre szabására, így végeredményben sokkal informatívabb felületet kapsz. Ezért mondom, hogy az iOS felhasználói felülete a vetélytársakéhoz képest erősen elavult és fejlesztésre szorul.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
pufferzóna #169 üzenetére
Az ikonos elrendezés több ével ezelőtt kiment már a divatból, a gyártók messze messze túlléptek rajta
Kik? -
Touch-ko
őstag
válasz
`Az iPhone legnagyobb lemaradása több kisebb-nagyobb lemaradás mellett szerintem elsősorban a felhasználói felület több éves lemaradásából ered. A felületek szépek, a működés folyamatos, viszont ez a felhasználói felület a többi évvel ezelőtti állapotokat idézi.`
-Az iPhone felulete szerintem megfelelo. Nekem a mostani formaban is megfelel, es nem erzem hianyat semminek. Persze gondolom Te nem nagyon probaltad meg...
A UI evekkel ezelott is bevallt, ha valami jo akkor nem latom ertelmet valtoztatni.`Az ikonos elrendezés több ével ezelőtt kiment már a divatból, a gyártók messze messze túlléptek rajta.
-Epp nezegettem Androidot es ugyanugy ikonok vannak azon is. A BB-n szinten, szoval nem nagyon ertem ezt a `kiment a divatbol` szoveget.. Az OSX a Window es a Linux is ikonokat hasznal..`Ennek a struktúrának nincs komolyabb információs tartalma, a felhasználóknak pedig nincs lehetősége arra, hogy kedve szerint válassza meg, milyen összetételű és mennyiségű információkra kíváncsi. `
-A Notification Bar-t be tudod allitani, es nekem mindent kijelez. Forecast, Stocks, app notifications, missed calls, texts, mails, min dent amire szuksegem van.`Ikonokat kap pici értesítési buborékokkal, benne egy számmal. Ez bizony 2013-ban több, mint szerény teljesítmény.`
-Ennel egyertemubb, konyebben megerthetobb informacio szerintem nem letezik..`És olyan korlátozásokat, mint a lehúzható értesítési sáv, benne erősen korlátozott megjelenésű widgetkkel. `
A notification bar-t nem nagyon hasznalom, szamomra megfelel.`Ez bizony manapság már kevés, szerencsére ezekből a kósza, kiszivárgott hírekből úgy tűnik hogy ezt a gyártó is felismerte és képes lesz tévedését belátva korigálni ezeket a hiányosságokat.`
Epp a pletykak szerinti uj felulet nem tetszik nekem!`A fanatikusok természetesen nem látják be, hogy ez hiányosság, számukra a hiány az egy jó dolog, hiszen az Apple eddig így csinálta. :-D`
-Az Apple hater fanatikusok, meg a Samsung es Android Jihad harcos trollok meg azt nem latjak be, hogy ez teljesen megfelelo. Szerinted az OSX-ben miota nem valtoztattak az ikonok kinezeten? Erossen meg tudom cafolni a fenti kijelentesedet. Mivel Te leirtad a velemenyed (ami nyilvanvaloan sokak szamara baromsag) es aki ezzel nem ert egyet, az egybol fanatikus... Nem erzem semminek a hianyat... Raadasul nem is unom a feluletet, ha kovetkezo tipusok vannak meg nekem: iPhone 2G, 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPad 1st gen, iPad3, iPod touch 1st gen... Tehat a 7 iOS termekembol en egyiknel sem erzem azt, hogy hianyozna valami. Viszont kivancsi lennek a TE tapasztalatodra. Hany iOs termeked van es hany eve hasznalod oket?Varom valaszodat
-
dezs520
senior tag
válasz
pufferzóna #172 üzenetére
Értem én mit írtál,de mint mondtam,szerinted,én kifejezetten szeretem ezt az ikonos,rácsos elrendezést...
Amúgy furi hogy idejét multnak írod,mert a BB Z10 nek is ikonos/rácsos az elrendezése,és igen nagy népszerűségnek örvend a készülék (több helyen olvastam,hogy szeretik) -
dezs520
senior tag
válasz
Még csak csak egyet értek,kivéve ezzel "A fanatikusok természetesen nem látják be, hogy ez hiányosság"
Nem vagyok fanatikus,egyszerűen szeretem ezt a készüléket,ezzel a felülettel,nem azért mert az apple ezt adagolja be nekem,hanem mert nekem így jó.
Persze lehet az is vélemény amit írtál,csak mondjuk neked.(azt hiszem így helyes)
És természetesen ha a kis John-i fiu változtat a dolgokon,az is lehet jó,de nem azért mert ők ezt sulykolják,csupán mert lehet tényleg jó lessz... -
^Boss
őstag
jézusom, színvonal aztán van. kb az a szintje az ócsárolóknak, mint a linkelt videóban lévő embereknek. a sajét idejét azzal tölti valaki, hogy ócsárol, kifiguráz egy terméket, céget (ráadásul úgy, hogy valószínűleg ki sem próbálta huzamosabb ideig).
a videóról meg annyit, hogy ugyanúgy van agyhalott samsung/htc/akármi tulajdonos is, vagy ha azt gondoljátok, hogy a hülyék mind apple-t vesznek, akkor még nagyobb gond van, hisz az elvetek alapján minden hülye gazdag, és minden okos viszonylag csóró (kivéve s4, htc one stb. tulajdonosok), ami kis gondolkodás után óriási baromságnak tűnhet még a gyengébbeknek is. -
pufferzóna
tag
válasz
Touch-ko #157 üzenetére
Az iPhone legnagyobb lemaradása több kisebb-nagyobb lemaradás mellett szerintem elsősorban a felhasználói felület több éves lemaradásából ered. A felületek szépek, a működés folyamatos, viszont ez a felhasználói felület a többi évvel ezelőtti állapotokat idézi. Az ikonos elrendezés több ével ezelőtt kiment már a divatból, a gyártók messze messze túlléptek rajta. Ennek a struktúrának nincs komolyabb információs tartalma, a felhasználóknak pedig nincs lehetősége arra, hogy kedve szerint válassza meg, milyen összetételű és mennyiségű információkra kíváncsi. Ikonokat kap pici értesítési buborékokkal, benne egy számmal. Ez bizony 2013-ban több, mint szerény teljesítmény. És olyan korlátozásokat, mint a lehúzható értesítési sáv, benne erősen korlátozott megjelenésű widgetkkel. Ez bizony manapság már kevés, szerencsére ezekből a kósza, kiszivárgott hírekből úgy tűnik hogy ezt a gyártó is felismerte és képes lesz tévedését belátva korigálni ezeket a hiányosságokat. A fanatikusok természetesen nem látják be, hogy ez hiányosság, számukra a hiány az egy jó dolog, hiszen az Apple eddig így csinálta. :-D
-
kpal
nagyúr
válasz
buvartacsko #166 üzenetére
Nem láttam csak a cikhez írtam le a véleményem és amit gondoltam ,nyilván teljes értékű újdonág iphone 6 hoz/lesz.
-
doc
nagyúr
Sracok, tudom hogy minden Apple cikk instant flame-generator, de probaljatok mar kulturaltan megbeszelni a temat! Neha szokott sikerulni, legyen mar ez a topic egy szep pelda arra hogy ugy is lehet.
Egymas oda-vissza lehulyezese, letrollozasa, esatobbi mar az ovodaban is unalmas volt, szoval keruljetek legyetek szivesek... -
kpal
nagyúr
Újabb Rókabőr
-
Touch-ko
őstag
válasz
sirály12 #134 üzenetére
`Egy dolgot nem értek, amikor a samu vagy más cég másolt valamit, akkor a sok iphone felhasználó csak köpködött..`
`...Most kicsit fordult a kocka, és érdekes, hogy mostmár nem ezt mondják. Mostmár nem fújjolnak a másolás miatt. Érdekes.`-Erre en leirtam, hogy nem ugyanaz felhasznalni egy jobb termekek( kamerat) es ANNAK FELHASZNALASAT- (jelen esetben a fennt emlitett pletyka szintu feature-re gondoltam).
Elmagyarazom, hogy TE is megertsd: Itt egy hardware-rol van szo, ami fejlodese vegett beleteheto egy ilyen- szerintem felesleges- feature. Ezt az S4 is hasznalja. Erre irtad, a fenti kommentedet, amibol en ideztem neked. Erre pedig en leirtam, hogy valojaban mi is tortenik (PLETYKA SZINTEN) es erre en lennek az, aki nem gondolkodik, hanem nekiront masnak? Itt megint rohogok rajtad
Tovabba leirtam azt is, hogy egy feature atvetele (ha meg pletyka szinten is van) nem ugyanaz amit a Samsung csinal tobb eve, mert az Apple termekplaettajanak a felet mar sikeresen lemasoltak...
Szoval erdemes lenne NEKED gondolkodni, mielott leirsz barmit. A LOL pedig megengedett az oldalon.`Kicsit olvasni, gondolkodni, fogalmazni, válaszolni, ugye nem is olyan hosszú és nehéz.`
-Gondolom ezt sajat magadnak irtad...`Bár mit várok, már nem az első eset, hogy olvasol valamit, és egyből nekirontasz az embernek!`
-En CSAK APPLE hireket olvasok, nehant napja egy HP hirt is. Apple hireket jarok olvasni tobbsegeben, mert Apple felhasznalo vagyok, es azert is kommentelek ide. Te viszont csak egy Apple hater vagy, aki azert kommentel ide, mert TUTI nem hasznaltal meg soha Apple termekeket. Ez a kommenteidbol latszik. -
sirály12
őstag
válasz
buvartacsko #142 üzenetére
Ezt írod: "Te tényleg nem vagy képes megérteni, azt hogy ez csupán pletyka?"
Az ne zavarjon, hogy alig felette már azt írtam, hogy: "Azt persze megértem, hogy ez még nem 100% tényeken alapuló hír. Hogy mi igaz belőle majd az idő eldönti."
Ezek után a többi részét a hozzászólásodnak nem is olvasom!
-
buvartacsko
addikt
válasz
sirály12 #136 üzenetére
Te tényleg nem vagy képes megérteni, azt hogy ez csupán pletyka?
Ugyanolyan pletyka, mint azok, amik évek óta azt jósolgatják, hogy minden évben jönni fog az iPhone nano, mini stb..Ezt nem az apple nyilatkozta le, ők nem jelentettek ki semmit. Tehát ez olyan mintha én megírnám azt hogy a Samsungon ezentúl iOS fut, és te ezt bekajálnád 100%ra vennéd, és fikáznád a Samsungot emiatt.
Jó hagyjuk, azt hiszem a fentebbi kommentek IGAZOLJÁK, hogy csak trollkodsz, mivel már 100x leírtuk hogy pletyka és nem tény. Te mégsem akarod ezt felfogni, csak hajtod hogy az Apple másol. Innentől kezdve nincsen miről beszélni.
-
Misi1979
őstag
válasz
sirály12 #138 üzenetére
"mint a fenti hír is igazolja, most már az Apple is átvesz dolgokat más cégektől. Erre értettem."
Még egyszer leírom, amit fentebb: a hír egy pletykaoldaltól származik, akik tovább is vitték azt, kilogikázták, hogy ha tényleg belekerül a nagyobb optika, akkor tutira ők is belevágnak a szimultán fotózás-videózás feature implementálásába.
És vajon azt a hozzászólásomat olvastad-e, amiben megmutattam, hogy ios-ra már régóta van duplafényképezős app, sőt, 2010-ben, az i4 idején már fejlesztések indultak a duplakamerás szimultán videózásra?
-
sirály12
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #137 üzenetére
Nyomós érvek!
-
sirály12
őstag
válasz
Misi1979 #135 üzenetére
Amikor az első iphon-ok kijöttek egyediek voltak, így sok gyártó átvett dolgokat, ha úgy tetszik ötletet merítettek belőle, egyesek szerint ötleteket loptak. De ez már a múlté, mint a fenti hír is igazolja, most már az Apple is átvesz dolgokat más cégektől. Erre értettem.
-
sirály12
őstag
válasz
Touch-ko #127 üzenetére
Hát még ha olvasni is tudnál, és azt értelmezni, az milyen jó is lenne!
Senki nem beszélt az ugyanolyan felbontású kameráról, mint azt fentebb is írták!
A LOL-ozást meg tartsd meg a hasonló színvonalú egyedeknek!
Bár mit várok, már nem az első eset, hogy olvasol valamit, és egyből nekirontasz az embernek!Arról a kamera funkcióról van szó, amiben a két kamera egyszerre készít felvételt! Kicsit olvasni, gondolkodni, fogalmazni, válaszolni, ugye nem is olyan hosszú és nehéz.
-
Touch-ko
őstag
válasz
buvartacsko #128 üzenetére
Nem szoktad meg meg? Apple hirnel a kommentelok tobb mint fele csak fikazni jar es a usereket szidni...
Mindezt ZERO tapasztalattal teszik. -
Frozzy
őstag
válasz
buvartacsko #131 üzenetére
"Biztos nem figyelsz, Tim Cook most azt mondta semmi nem fog kiszivárogni." nagyon felröhögtem
-
válasz
buvartacsko #128 üzenetére
Ha neked ami most van eye candy akkor szerintem nálad vannak problémák, az eddigi "minden kiderül előtte x hónappal" recept alapján simán elhiszem hogy képesek lesznek a hibabejelentés gomb más színét is beírni a change logba.....
-
Touch-ko
őstag
válasz
sirály12 #122 üzenetére
LOL A Samsung az Apple fel termekpalettajat lemasolta, (iPhone 3G/S, iPhone4, iPad, MBA,Mac Mini, iPod Touch, iPod Classic) a csomagolastol egeszen a boltjaikig, es most hogy egy pletyka szerint az Apple ugyanolyan felbontasu kamerat akar beletenni a telefonjaba (hangsulyozom, CSAK PLETYKA) erre te mar azt hireszteled, hogy az Apple masol. Ugye ezt TE sem gondolod komolyan??
Osszekeversz egy termek (jelen esetben a kamera) fejlodesenek evoluciojat es annak felhasznalasat es ezt parhuzamban allitod azzal, hogy a Samsung-rol masolta? Full HD kamera mar a Samsung S4 elott is letezett...
Ha ezt te nem vagy kepes eszrevenni es belatni akkor elfogult szemellenzos Apple hater vagy...
Szimultan fotozas?Lattal-e mar iPhone vagy iPad kamera App UI-t? LAttal-e mar valaha SGS kamera App-UI-t?
Foruld a kocka?
Miben, hogyan is? -
sirály12
őstag
válasz
Quasi_modo #125 üzenetére
Ott a pont!
newx: Igen mint láthatod a fotózásos dologról van itt szó.
-
sirály12
őstag
Egy dolgot nem értek, amikor a samu vagy más cég másolt valamit, akkor a sok iphone felhasználó csak köpködött, tisztelet a kivételnek(mert mint megtapasztaltam vannak közöttük is normális emberkék itt a fórumon is akikkel lehet beszélni)!
Most kicsit fordult a kocka, és érdekes, hogy mostmár nem ezt mondják. Mostmár nem fújjolnak a másolás miatt. Érdekes. -
zseko
veterán
Nocsak, az S4-ben már fullHD előlapi kamera van. Le vannak maradva.
-
Misi1979
őstag
Egyébként már 2011-ben (sőt, 2010-ben is) voltak próbálkozások ilyen app készítésére. Itt van pl. egy link azoknak, akik térdrerogynak a samsung "hatalmas" újításától.
-
Misi1979
őstag
Émelyítő volt végigolvasni a hozzászólásokat.. ennyi fröcsögést, brrr!
Foglaljuk csak össze, miről is szól a "hír"! Ami ugye egyelőre csak pletyka vagy még annyi sem..
Az iosdoc.com -ami kb a külföldi szifon.com-nak felel meg- állítása szerint felvette a kapcsolatot egy, az iphone-ok kamerarendszeréért felelős mérnökkel, aki elárulta nekik, hogy lecserélik az előlapi 1.3 megapixeles kamerát egy nagyobb felbontásúra. Ebből aztán következtettek arra, hogy lesz az ios7-ben dual shot feature, de még az is lehet, hogy csak a 7.1-ben lesz!
Máris jönnek a habzószájú apple-haterek, nyomatva a szokásos mantrájukat a lekerekített téglalapokról, csodálkozom, hogy a "nem jól tartod a mobilodat" c. ütőkártya eddig kimaradt.
Egyébként eddig is volt olyan app, amivel egyszerre lehetett fotózni mindkét kamerával.. a legújabb ilyen progi a dblcam.
-
Rickazoid
addikt
válasz
this is life #109 üzenetére
Az Ubuntu ARM változata semmi más nem lesz, mint egy csicsás GUI, ráadásul egyelőre csak egy kiherélt Android fork egyfajta Unity-vel.
Amíg nem lesznek olyan telefonok, amikre szabadon telepíthetsz op.rendszert, addig nem lesz változás. Rendszer lenne hozzájuk, van ARM-ra Arch, Debian, openSUSE és Fedora is, egyik sem butítva, mint a WinRT vagy az Ubuntu. Persze utóbbinál még lehet javulás, ha a Canonical észreveszi magát, hogy ők nem az Apple. -
oszi666
őstag
válasz
janos1988 #114 üzenetére
elismerem, az apple cuccok szerintem is bitang drágák. nekem spec ipad3am van tőlük, de állítom az megérte a pénzét(én "dolgozom" is rajta : jegyzetelés, beadandók megírása, cikkolvasás-fordítás, jegyzőkönyv készítés. sokkal kényelmesebb mint a laptop. most két hónapig nem volt pcm, és tök jól elvoltam nélküle, nyomtatás volt kicsit macerásabb. )
ugyanakkor ők azok, akik szerintem normális supportot adnak, még ha drágábban is. minden másik márkára rengeteg panaszt hallok, legalábbis a magyarországi eseteknél, külföldön állítólag jobb a helyzet. apple-t tized annyit se szidják. ettől függetlenül tényleg drágák, de ha olcsók lennének is, a zártságuk miatt én droidot veszek legközelebb. -
Frozzy
őstag
"a hátoldali modullal egyszerre is képes lesz fotók és videók rögzítésére, "
avagy hogyan másoljunk más gyártótólctrl+c - ctrl+vLet's NICE APPLE -
basszus, mi a SZARNAK kell full hd kamera az elejére is.... az eddig kiszivárgott "új" felület pedig, ismét parasztvakítás, nulla eye candy. Iphone 4-et használok 3 éve és csak azért nem váltottam még mert minden új telefon tégla méretű sajnos
-
oszi666
őstag
válasz
janos1988 #85 üzenetére
Nekem ugyan wpm van, tehat nem vagyok szifon fan. De amit elmondtal legalabb annyira jellemzo a droidosokra is. Pl galaxy s3on pou meg a tobbi marhasag. Miert vettek ilyet? A valaszuk; kenyelmesebb angry birdosni. Legyunk oszintek vegre
ugyanannyi balf@sz van droidosok kozt mint az iphoneosok kozt vagy a wpsek kozt. A hulyesegrol nem a gyartok tehetnek. -
tomab04a
aktív tag
Kár volt benézni ide...
-
válasz
Rickazoid #106 üzenetére
En mar egy jo ubuntu for arm-el is kiegyeznek,nem kellene tul csicsas gui,de legyen tapira illetve ha kell bill eger kombora kihegyezve, valos multitaskkal..na persze kello felhasznaloi program tamogatassal. Azzal tisztaban vagyok hogy a hw komolyabb munkara ugy is keves lenne pl rendereles ,konvertalas es tarsai,de az atlag igyenyeket ha kepes lenne kielegeteni mar maga lenne a kiralysag
Tween anno en is hogy sasoltam azt a samut,de vegul mas lett,na azon 2 kamera volt csak tudnam minek ,egyszer ha hasznaltam az elolapit.
-
Eltomi
tag
" Az iOS 7 ezen új szolgáltatása sajnos csak az új készüléken lesz elérhető, vagyis a korábbi modellek esetén nem lehet számítani szimultán fotózásra."
Lesz ebből még jailbreak.
-
Rickazoid
addikt
válasz
this is life #101 üzenetére
Az ARMv8 hozhat áttörést ebben. Bár PC-ként attól még nem fogod tudni használni (feltéve, hogy nem csak internetes tartalomfogyasztásra használod a PC-t), ha a telefon nem kap egy PC op.rendszert vagy fejlesztik tovább a mostaniakat, hogy alkalmas legyen abba a környezetbe. Valós multitasking, ablakkezelés, programok produktivitáshoz.. három lényeges dolog (de a lista ennél jóval hosszabb), amivel nem rendelkezik az Android, az iOS vagy a WP. A WinRT-re van MS Office, de az azért nem elég.
Szóval lehetséges lesz a későbbiekben, de kérdés, hogy meg akarják-e oldani vagy csak amolyan okosTV szintre viszik a dolgot.(#105) Burt1793: Így jár az a rendszer, amit nyers erővel kell meghajtani a normális futás érdekében...
-
Burt1793
veterán
válasz
buvartacsko #103 üzenetére
Ha android lesz egy iphone-on, akkor átkerül a középmezőnybe a gép, mert egy ilyen kétmagos cucc androidnál csak középkategória
-
SkyLaci
őstag
válasz
lionhearted #1 üzenetére
ha csak az iPhone 5 ráncfelvarrása lesz az új modell akkor az már kevés lesz idén szerintem.
-
buvartacsko
addikt
Bírom hogy a fikazók nagy része egy pletyka alapján fikazza az most is az applet.
az apple nem jelentett be semmit, nem mondott semmit. Ha a prohardver megírja hogy ezentúl android lesz az iPhoneon akkor ti azt is bekajaljatok.
-
FET-MEN
veterán
először azthittem fullhd kijelzőt kap
-
válasz
#13260800 #100 üzenetére
Lassan eljon annak is az ideje,amivel talan villanthatnanak a gyartok hogy a telefonokat dokkoloval pc-kent hasznalni,de lehet ahoz még mindig keves a arm proceszorok ereje... de talan ez lehet a jovo..
Mondjuk iphoneon nem lenne rossz ha nagy utembe fejlesztenek az i lostot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kedvenc zene a mai napra
- E-roller topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest