- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
janos1988 #114 üzenetére
elismerem, az apple cuccok szerintem is bitang drágák. nekem spec ipad3am van tőlük, de állítom az megérte a pénzét(én "dolgozom" is rajta : jegyzetelés, beadandók megírása, cikkolvasás-fordítás, jegyzőkönyv készítés. sokkal kényelmesebb mint a laptop. most két hónapig nem volt pcm, és tök jól elvoltam nélküle, nyomtatás volt kicsit macerásabb. )
ugyanakkor ők azok, akik szerintem normális supportot adnak, még ha drágábban is. minden másik márkára rengeteg panaszt hallok, legalábbis a magyarországi eseteknél, külföldön állítólag jobb a helyzet. apple-t tized annyit se szidják. ettől függetlenül tényleg drágák, de ha olcsók lennének is, a zártságuk miatt én droidot veszek legközelebb. -
oszi666
őstag
válasz
janos1988 #85 üzenetére
Nekem ugyan wpm van, tehat nem vagyok szifon fan. De amit elmondtal legalabb annyira jellemzo a droidosokra is. Pl galaxy s3on pou meg a tobbi marhasag. Miert vettek ilyet? A valaszuk; kenyelmesebb angry birdosni. Legyunk oszintek vegre
ugyanannyi balf@sz van droidosok kozt mint az iphoneosok kozt vagy a wpsek kozt. A hulyesegrol nem a gyartok tehetnek. -
-
Touch-ko
őstag
válasz
janos1988 #92 üzenetére
LOL. Erdekes, nekem 4 db iPhone-om van es egyiket sem az asztalra rakom ki, hanem a szekreny tetejen pihennek a dobozaikban. Nem ertem 1-2 majom miert hiszi azt, hogy egy ki.aszott telefontol meno, cool, kiraly lesz, es tobbet fog erni, mint a tobbi ember. En evek ota hasznalok Apple termekeket, de ezen sosem gondolkoztam meg el. Masreszt megdolne a hulyegyerek elmelete, ha egy picit korulnezne a vilag azon orszagaiban ahol nem szamit draganak egy iPhone, mert ott a lakossag eleg nagy resze iPhone-nal, iPAd-de rohangal, meg a metroban is. Ha pedig a legtobb ember iPhone-t hasznal korulotte, akkor miert lenne ertelme felvagni egy darab fem vagy muanyaggal (fuggoen, hogy iPhone, vagy SGS)..
Ezt valoszinuleg en sosem fogom megerteni. Aki pedig a hulye gyerek alapjan iteli meg azokat az embereket akik iPhone-t hasznalnak, nos, akkor ok sem sokkal jobbak mint a videodon latott ostoba hulyegyerek...
-
dezs520
senior tag
válasz
janos1988 #57 üzenetére
Gondolod te,mint kivül álló,hogy ha a samu már védette volna a teknológiát akkor az apple belerakja?
Kétlem...
És itt sokan el vannak tévedve,nem azért vesznek az almások apple terméket,mert MINDIG innovatív,hanem mert azt amit nyujt,azt jól tudja...
Miért várja mindenki az almátol a holograf.kijelzőt(?) -
RaZroX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged