- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
janos1988 #114 üzenetére
elismerem, az apple cuccok szerintem is bitang drágák. nekem spec ipad3am van tőlük, de állítom az megérte a pénzét(én "dolgozom" is rajta : jegyzetelés, beadandók megírása, cikkolvasás-fordítás, jegyzőkönyv készítés. sokkal kényelmesebb mint a laptop. most két hónapig nem volt pcm, és tök jól elvoltam nélküle, nyomtatás volt kicsit macerásabb. )
ugyanakkor ők azok, akik szerintem normális supportot adnak, még ha drágábban is. minden másik márkára rengeteg panaszt hallok, legalábbis a magyarországi eseteknél, külföldön állítólag jobb a helyzet. apple-t tized annyit se szidják. ettől függetlenül tényleg drágák, de ha olcsók lennének is, a zártságuk miatt én droidot veszek legközelebb. -
oszi666
őstag
válasz
janos1988 #85 üzenetére
Nekem ugyan wpm van, tehat nem vagyok szifon fan. De amit elmondtal legalabb annyira jellemzo a droidosokra is. Pl galaxy s3on pou meg a tobbi marhasag. Miert vettek ilyet? A valaszuk; kenyelmesebb angry birdosni. Legyunk oszintek vegre
ugyanannyi balf@sz van droidosok kozt mint az iphoneosok kozt vagy a wpsek kozt. A hulyesegrol nem a gyartok tehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest