Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz pufferzóna #176 üzenetére

`"A UI evekkel ezelott is bevallt, ha valami jo akkor nem latom ertelmet valtoztatni."
    Hát, bevált a Ford T-modell is, de azért egy Focust csak kellemesebb használni. `

Azert gondolom az leesett, hogy a T-Model es a Focus kozott eltelt 80-90 ev, valamint Ford egy automarka. Az iPhone pedig 5 eve kaphato, es mobiltelefon. Valoban jo peldat hoztal fel, ugyes vagy, gratulalok:)

`"Epp nezegettem Androidot es ugyanugy ikonok vannak azon is."
    Csakhogy azon van választási lehetőséged a felhasználói felület átalakítására és személyre szabására, így végeredményben sokkal informatívabb felületet kapsz. Ezért mondom, hogy az iOS felhasználói felülete a vetélytársakéhoz képest erősen elavult és fejlesztésre szorul.`
    Szamomra megfelelo informaciot tartalmaz, mert a notification bar-t szemelyre tudod szabni. Gondolom ezt eddig nem tudtad..

Mellesleg tobb millio embernek evek ota megfelel. Sot tobb embernek felel meg mint barmelyik konkurens gyarto okostelefon modellje.. (ha csak az eladasokat nezzuk)

Viszont arra meg mindig nem valaszoltal, hogy hany evet hasznaltal iOS keszulekeket, es hany tipust, valamint hany Apple termeked van, ami alapjan velemenyezet az adott eszkozt es annak UI-et?
    En leirtam neked, viszont Te nem irtal semmit, csak negativ kritikat irsz (pont ugy, mint a tobbi Apple hirhez...)

• Quasi_modo

nagyúr

válasz pufferzóna #169 üzenetére

Az ikonos elrendezés több ével ezelőtt kiment már a divatból, a gyártók messze messze túlléptek rajta
    Kik?

• Touch-ko

őstag

`Az iPhone legnagyobb lemaradása több kisebb-nagyobb lemaradás mellett szerintem elsősorban a felhasználói felület több éves lemaradásából ered. A felületek szépek, a működés folyamatos, viszont ez a felhasználói felület a többi évvel ezelőtti állapotokat idézi.`
    -Az iPhone felulete szerintem megfelelo. Nekem a mostani formaban is megfelel, es nem erzem hianyat semminek. Persze gondolom Te nem nagyon probaltad meg...
    A UI evekkel ezelott is bevallt, ha valami jo akkor nem latom ertelmet valtoztatni.

`Az ikonos elrendezés több ével ezelőtt kiment már a divatból, a gyártók messze messze túlléptek rajta.
    -Epp nezegettem Androidot es ugyanugy ikonok vannak azon is. A BB-n szinten, szoval nem nagyon ertem ezt a `kiment a divatbol` szoveget.. Az OSX a Window es a Linux is ikonokat hasznal..

`Ennek a struktúrának nincs komolyabb információs tartalma, a felhasználóknak pedig nincs lehetősége arra, hogy kedve szerint válassza meg, milyen összetételű és mennyiségű információkra kíváncsi. `
    -A Notification Bar-t be tudod allitani, es nekem mindent kijelez. Forecast, Stocks, app notifications, missed calls, texts, mails, min dent amire szuksegem van.

`Ikonokat kap pici értesítési buborékokkal, benne egy számmal. Ez bizony 2013-ban több, mint szerény teljesítmény.`
    -Ennel egyertemubb, konyebben megerthetobb informacio szerintem nem letezik..

`És olyan korlátozásokat, mint a lehúzható értesítési sáv, benne erősen korlátozott megjelenésű widgetkkel. `
    A notification bar-t nem nagyon hasznalom, szamomra megfelel.

`Ez bizony manapság már kevés, szerencsére ezekből a kósza, kiszivárgott hírekből úgy tűnik hogy ezt a gyártó is felismerte és képes lesz tévedését belátva korigálni ezeket a hiányosságokat.`
    Epp a pletykak szerinti uj felulet nem tetszik nekem!

`A fanatikusok természetesen nem látják be, hogy ez hiányosság, számukra a hiány az egy jó dolog, hiszen az Apple eddig így csinálta. :-D`
    -Az Apple hater fanatikusok, meg a Samsung es Android Jihad harcos trollok meg azt nem latjak be, hogy ez teljesen megfelelo. Szerinted az OSX-ben miota nem valtoztattak az ikonok kinezeten? Erossen meg tudom cafolni a fenti kijelentesedet. Mivel Te leirtad a velemenyed (ami nyilvanvaloan sokak szamara baromsag) es aki ezzel nem ert egyet, az egybol fanatikus... Nem erzem semminek a hianyat... Raadasul nem is unom a feluletet, ha kovetkezo tipusok vannak meg nekem: iPhone 2G, 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPad 1st gen, iPad3, iPod touch 1st gen... Tehat a 7 iOS termekembol en egyiknel sem erzem azt, hogy hianyozna valami. Viszont kivancsi lennek a TE tapasztalatodra. Hany iOs termeked van es hany eve hasznalod oket?

Varom valaszodat:)

• dezs520

senior tag

válasz pufferzóna #172 üzenetére

Értem én mit írtál,de mint mondtam,szerinted,én kifejezetten szeretem ezt az ikonos,rácsos elrendezést...
    Amúgy furi hogy idejét multnak írod,mert a BB Z10 nek is ikonos/rácsos az elrendezése,és igen nagy népszerűségnek örvend a készülék (több helyen olvastam,hogy szeretik)

• dezs520

senior tag

Még csak csak egyet értek,kivéve ezzel "A fanatikusok természetesen nem látják be, hogy ez hiányosság"
    Nem vagyok fanatikus,egyszerűen szeretem ezt a készüléket,ezzel a felülettel,nem azért mert az apple ezt adagolja be nekem,hanem mert nekem így jó.
    Persze lehet az is vélemény amit írtál,csak mondjuk neked.(azt hiszem így helyes)
    És természetesen ha a kis John-i fiu változtat a dolgokon,az is lehet jó,de nem azért mert ők ezt sulykolják,csupán mert lehet tényleg jó lessz...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés