Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
sirály12 #134 üzenetére
`Egy dolgot nem értek, amikor a samu vagy más cég másolt valamit, akkor a sok iphone felhasználó csak köpködött..`
`...Most kicsit fordult a kocka, és érdekes, hogy mostmár nem ezt mondják. Mostmár nem fújjolnak a másolás miatt. Érdekes.`-Erre en leirtam, hogy nem ugyanaz felhasznalni egy jobb termekek( kamerat) es ANNAK FELHASZNALASAT- (jelen esetben a fennt emlitett pletyka szintu feature-re gondoltam).
Elmagyarazom, hogy TE is megertsd: Itt egy hardware-rol van szo, ami fejlodese vegett beleteheto egy ilyen- szerintem felesleges- feature. Ezt az S4 is hasznalja. Erre irtad, a fenti kommentedet, amibol en ideztem neked. Erre pedig en leirtam, hogy valojaban mi is tortenik (PLETYKA SZINTEN) es erre en lennek az, aki nem gondolkodik, hanem nekiront masnak? Itt megint rohogok rajtad
Tovabba leirtam azt is, hogy egy feature atvetele (ha meg pletyka szinten is van) nem ugyanaz amit a Samsung csinal tobb eve, mert az Apple termekplaettajanak a felet mar sikeresen lemasoltak...
Szoval erdemes lenne NEKED gondolkodni, mielott leirsz barmit. A LOL pedig megengedett az oldalon.`Kicsit olvasni, gondolkodni, fogalmazni, válaszolni, ugye nem is olyan hosszú és nehéz.`
-Gondolom ezt sajat magadnak irtad...`Bár mit várok, már nem az első eset, hogy olvasol valamit, és egyből nekirontasz az embernek!`
-En CSAK APPLE hireket olvasok, nehant napja egy HP hirt is. Apple hireket jarok olvasni tobbsegeben, mert Apple felhasznalo vagyok, es azert is kommentelek ide. Te viszont csak egy Apple hater vagy, aki azert kommentel ide, mert TUTI nem hasznaltal meg soha Apple termekeket. Ez a kommenteidbol latszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged