- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
válasz
NavySeal #1841 üzenetére
Én is gondolkodtam,hogy ugye ez vodás,és csak 2 év múlva tudom függetleníteni!Ezért inkább veszek egy gyári függetlent!De úgy is meg lesz 2 évig,és akkor majd meglátjuk!Akkor már úgyis csak a felét fogja érni! Viszont előtte egy Mate 20 Pro volt,amit 200-ért vettem májusban használtan,és most kaptam érte 100-at! Igazából a Watch miatt vettem meg.Sajnos a bal lábfejem lebénult,így már nem vagyok olyan fürge,és ha járkálok a házba,nem kell mindig vinnem a telefont! Tudom,hogy van a samunak is,de ez jobban tetszett,meg van benne ez az s.o.s rendszer. Remélem nem lesz rá szükség,de az én esetembe,már ilyenre is gondolni kell!
-
Blue meth
senior tag
válasz
NavySeal #1837 üzenetére
Ja hát előfizunál persze, maga a telefonért lehet kevesebbet fizetsz, de a szolgáltató ugyanúgy kifizetteti veled a felárat, és a végén kb ugyanannyira jössz ki, mintha kisebb csomagban, de drágabban veszed a telefont. Csak ott már nem a telefonért fizetsz, hanem a szolgáltató húz le
-
dud998
őstag
válasz
NavySeal #1482 üzenetére
Egyáltalán nem rossz. Még most állítottam be teljesen. Ma nemigen lesz időm komolyabban nézegetni, de holnap nyüstölni fogom. Az biztos, hogy baromi gyors és a kamera sokkal jobb képet csinál, főleg rosszabb fényviszonyok mellett is.
Egyenlőre nem bántam meg, de szerintem nem is fogom.
-
Ck.
addikt
válasz
NavySeal #1350 üzenetére
A kijelzővel kapcsolatban majd a tulajok nyilatkoznak, a Face ID-ről csak annyit, hogy ha egyszer kipróbálod, nem fog többet hiányozni az ujjlenyomat olvasó. Csak előkapod a telefont és gyakorlatilag már fel is van oldva, észrevétlenül, megbízhatóan és pontosan teszi a dolgát. Napsütésben, borult időben, esőben, szélben, hóban, világosban, félhomályban és koromsötétben egyaránt. Még 2+ év után is azt mondom, hogy fantasztikus, az új 11-es szériában pedig még gyorsabb és pontosabb, valamint nagyobb lett a látószöge is. Ez a funkció megváltás, nem pedig kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest