- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
Persze, IOS-be bekerül egy pici újdonság, egyből cikket kell írni, máshol meg nem képesek összerakni egy épkézláb cikket egy új rendszerverzióról
Hát rajtad se múlik sokat, de én vagyok a troll és a gonosz
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #73 üzenetére
Te sem haltál még meg ugye? És megfogsz egyszer? Igen. Ottis mindenen tapsolnak, tuti tapsolnának.
Egy félrefordított közmondást mondogatsz: [link] ami a te fordításoddal egy hatalmas kamu. Aztmondtad soha, akkor soha. Nincs kivétel.
- Bíróúr! Én nem öltem meg senkit!
-És akkor miért volt magánál a gyilkos fegyver?
-Ooo a kivétel erősíti a szabálytSimi: Mr. Sosemjartam wp topicban ja mégis etet engem? loool
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #71 üzenetére
Annyi a baj hogy sosem vertem magam a Cortanara, viszont emlekszem rad regebbrol mikor valami kameragomb vitan wp topicban verted magad, elokeresem
Sose mesz wp topicba
[link] legalabb az 50ezres telot hasonlitgatod az iphonhoz grat
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #69 üzenetére
De. Nyilvan mert nem szeretem az iphonet, egy verandroidos vagyok, csakhat az eloiteleteid hibasak, de mit is varhatnek el egy csakaziphone tagtól?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #66 üzenetére
Engem a Windows Phone erdekel. Dehat tudjuk, az eloiteletek neha helytelenek. Epic faaail
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #64 üzenetére
Láttam már elég keynote-ot ahhoz, hogy tudjam mi lett volna.
Senki se mondta hogy üljenek kussban, de ezen mit van annyira okuk tapsolni? Ilyenek szintű dolgok kb bugfix updatekben jönnek
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
buvartacsko #62 üzenetére
Ha bejelentették volna a keynote-on, minden ott ülő tapsolt volna. 100%. Képzeld, láttam a keynote-ot, tudom mi jőn az IOS 8-ban, csak mikor láttam, nem gondoltam hogy az kellene hogy legyen az első dolgom hogy buvartacskonak elmondjam, nehogy pöcsnek higgyen a fórumon.
Ahogy kerdezed: Nem, meg mindig anyukammal megyek át
-
gyurkikrisz
őstag
Itt írom le mim van: Ujjlenyomatolvasó a Samsungnál is retkesül le lett húzva, hogy nem működik, meg minek, csak te azokat a cikkeket biztos nem olvastad. Senki se mondta volna hogy koppintás az erősebb hardver, lehet valami agyhalott beírta ide, én meg kimondom hogy szar az Aplle ezután tessék ezt tényként kezelni hogy minden droidos ezt mondja.
Attól hogy valami előbb volt, még az egyes OS frissítésekkel simán lehet koppintani a másikat, nem az Android 1.6-ról lett koppintva az első IOS nyilván.
Lehet nem mindenki menőzni akar az Iphonejával, de az Apple üzletek előtt szoktak állni éjszaka a megjelenés előtt a gazdag szülők gyermekei, akiket ha megkérdezel hogy minek nekik Iphone őő-znek és azt mondják hogy játszani. Ne mondják már hogy ők arrai zgulnak hogy egy kis képernyőn játszankak, ha valóban játszani akarnának vettek volna egy killer gamer pc-t és azon nyomnák. Szinte tuti hogy nekik menőzni kell a teló.
És még egy utolsó, ami nem az Iphone, inkább az Apple sara: úgy védik a szabvadalmaikat(?) mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt. Lekerekített sarokért perelni? Komolyan? Pereljék be a piacon a nénit mert almát árul, és az névbitorlás.
-
gyurkikrisz
őstag
Mekkora ujitas, leborulok előttetek Apple, mindigis tudtam hogy ti fogjátok vezetni a piacot, és diktálni az irányt, és csak kullogni fognak utánatok a többiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest