- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #77 üzenetére
Szerinted ezeket a cikkeket az Apple írja? Nem. Az Apple mondja a mobilarenanak hogy írja meg ezeket a cikkeket? Nem.
Akkor kiket kell hibáztatni?
Nem bírnak átfogó cikket írni a Windows Phoneról? Az Apple hibája? Nem.
Elhiheted hogy az iOS 8 újdonságairól is lehetne írni egy 10-20 oldalas cikket. Az Apple hibája hogy ez nem történt meg a mobilarena.hu-n? Nem.
Rossz helyen keresed a bűnöst.
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #75 üzenetére
Remélem ezen túl leáll a Windows Phone fejlesztése, mert úgy látszik bármilyen újdonság kerül be egy rendszerbe, te majd mész és megmondod hogy ennek minek kell örülni??!? Már régen alap máshol, és különben is mi ebben a nagy szám? Nincs is értelme csinálni így semmit se.
Ha rajtad múlna, nem fejlődne ezen túl sehova a világ, mert minek? Minek bárminek is örülni, vagy tapsikolni?
Szerencsére soha nem fog rajtad múlni. -
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #72 üzenetére
A másik nagy baj hogy amiről te beszélsz az sem történt meg, senki nem verte és nem tapsolt, a fenti kamera beállításokra, Te viszont erről beszélsz. Gáz. Nagyon gáz.
A WP topic, kivétel erősíti a szabályt.
BTW, idegesített hogy mindenki a kamera gomb miatt hisztizett, el lehet lőni a képet a hangerő gombokkal, bár gondolom ezt a Mikroszoftnál nem találták még fel.
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #70 üzenetére
Persze, mióta itt vagy fikazod az iPhone-t.
az a baj hogy nekem egyikkel sincsen bajom, sajnos nem erdekel különösképpen se az Android, se a Windows phone, ezért nem is járok be fikkantani a topikjaikba. En is mondhatnám neked hogy mit vered magad pl a Cortanara? Hiszen az iphoneban mar régen van siri. Na? Annak mit kell tapsolni MR. CSAKAVINDÓZFÓN.
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #68 üzenetére
Ez minden csak nem epic fail.
dedos vagy
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #65 üzenetére
Az a helyzet hogy továbbra tapsolt senki.
Ha zavar nyugodtan elhagyhatod a topicot, teged szemmel láthatóan az Android erdekel.
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #63 üzenetére
Uh, tehát te meg tudod mondani mi lett volna ha. Nem tudtam hogy médium vagy. Bocsi.
Ja nem, csak egy szimpla okoskodó troll.
Amúgy meg inkább tapsoljanak, oruljenek mint hogy olyan legyen a Keynote mint amiket a Samsung csinál: mindenki fa pofával kussban megkeseredetten ül egy helybe. Ugy néz ki te is ez a fajta vagy, hiszen nem tudsz örülni semminek, ez által más örömét is el akarod rontani.
-
buvartacsko
addikt
válasz
gyurkikrisz #61 üzenetére
Azért érzed hogy senki nem tapsikol.
Szerintem át lehetne gondolni hogy nem ezek az egyetlen újdonságok, az iOS 8al több száz uj dolog jön, persze nem tudsz róla mert utána se nézel, a mobilarena meg random közöl le dolgokat. Egyszerre kellene nézni az összes uj dolgot. Es az a durva hogy ezt nem fogjatok fel itt sokan. Ezért meg is kell kérdeznem : teged egyáltalán at engednek kíséret nélkül a zebrán ?
-
halkow
őstag
válasz
gyurkikrisz #52 üzenetére
+1 mint ha én írtam volna
hozzá teszem egy telefon se ér 100-200k-t számomra
1. sajnos nem vagyok gazdag ficsúr stb. -stb. pedig sokan azt hiszik
...
2. sose vágtam fel cuccaimal nem mint ha lenne is valami drága cuccom meg aki ezzel menőzik azt csak sajnálni tudom ezzel mutatja ki mennyire ingyenélő apuci -anyuci kedvence.... egy szöget nem bír beverni a falba... stb-stbEz OFF-ba megy!
mért csak folyton legendd tartja a MATV ket? régen is így volt ez?
dr. kind vagy esetleg Bone123 is szívesen látnám MATV előtt ... a cikkei az nagyon jók ... -
UFC
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #52 üzenetére
De látod ez kulturáltabb vélemény nyilvánítás. Hát igen ezzel egyetértek is meg nem is hogy csomó mindent levédett. De közben ha saját cégem lenne valószínűleg én is sok mindent levédetnék nem kell hogy más lemásoljon. Bár tényleg túlzásba viszi az Apple. Hát igen sok gyerek veszi/vette meg az iPhone-t mert ezzel régen valóban ki tudtál tűnni mert a legdrágább telefon volt a piacon. Ha olyanod volt akkor te vagy valaki alapon megvették 8millió ft részletre a telefont. De hidd el ez a réteg mai is megvan és nem csak iPhone-al hanem valaki S5-el akar felvágni. Az én gyerek koromban akkor kaptam telefon mikor már nagyobb lettem és akkor is egy nokia 3310-est.
De az ilyen gyerekek vagy gyerekes gondolkozásúak miatt ne a termék legyen hibás. Ő nem tehet róla hogy ki veszi meg. Ő eladni akarja. Nem véletlen van az hogy kint nem menőzik senki se iPhone-al se semmivel. Ez leginkább nálunk van így. Ha több pénzed van akkor te már vagy valaki.........
Egy telefonért sem éri meg sorban állni. Bár hozzáteszem külföldön az S5-ért is sorban álltak. De szerintem ha valaki neked vagy nekem akarnak felvágni bármilyen mobilal nem sikerülne neki. Szóval megvan az a réteg aki re lehet hatni ezzel meg az a réteg aki hatni akar. Szerintem sokan mi a normális réteg vagyunk megvesszük mert tetszik és használjuk és ennyi!
A koppintásos dolgot meg nem így kéne felfogni. Az ujjlenyomat olvasót sem az Apple találta ki de eddig az ővé a legjobb megoldás. A jó dolgot eleve sose bűn másolni. Ha az androidból pár dolgot átennének IOS-re azzal is nekünk felhasználóknak tennének jót. Miközben sokan egymást marjuk hogy melyik a jobb stb, elfelejtjük hogy ezek az egymást másolva jobbá téve verseny csak nekünk jó.
-
UFC
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #44 üzenetére
XD. 4 éves telefon akad. A Galaxy S5 nincs egy éves telefon és akad. Melyik a szarabb? 4 éves android nem akad? Ez elég kevés volt! Ha tudsz még valamit nyugodtan ird le.
-
Simi87
senior tag
válasz
gyurkikrisz #15 üzenetére
a Csamcsungokon hun van, Tódi?
-
Parallaxis
addikt
válasz
gyurkikrisz #15 üzenetére
Eddig még csak olyan telefonom volt, ahol jobb oldalon van, de gondolom neked csak az Apple szamit telefongyartonak
Hát nem tudom, de szinte mindegyik gyártó bal oldalra teszi a hangerő szabályozást.
Max te fogtál ki egy kivételt -
Fr0z3n
őstag
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Szarkazmus rulz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest