- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kell megsértődni, meg játszani itt a sértődöttet. Ez egy fórum...
Szvsz teljes mértékben egy használhatatlan, ostoba ketyere. Ha neked bevált, és jó, használd. De az én véleményem tartom. Megbeszélés közbe is megnézed ki hív... és akk mi van? Visszahívni úgyse tudod, gondolom nem lehet ki/be járkálni... ha meg vége, telefon ON , és látom ki hívott...Ennyi.Ám ezek az új okosórák kb 10 óráig üzemelnek.... kiv vagyok neked is így tetszene-e...
-
törölt tag
Nem tudom melyik jobb...?
Egyfolytába a telefont nézni ki hív, vagy az órát nézegetni megbeszélés során. Szerintem az utóbbi sokkal rosszabbul jön ki egy tárgyaláson.
Én, ha egy megbeszélésre megyek, lenémítom a telfont, sőt a rezgést ki kikapcsolom. Mert akkor nem vagyok elérhető. Ennyi.
vezetés közbe is, rá tudok nézni a telefonra... továbbra is azt mondom, hogy egy jó óra kell, és nem ez a játék vacak... -
törölt tag
Eleve felejtsék el ezt az egész okosóra baromságot. A Samu is csinált vmit, de vmi ocsmány.
Ja, és ki a célközönség? 10 év felett ki hordana ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest