Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacentos
tag
Még az is probléma legalábis nálam az AA fut a waze és nem lehet eseményt jelenteni kb 4 napja. Hiába nyomom az úton folyó munkát nem jelenik meg az ikon a térképen sem a torlódást stb.
Csak a telefenon jelzem ott működik.
-
repvez
addikt
válasz
lacentos #496 üzenetére
igen én is pont ezt akartam kérdezni, hogy ez pontosan mit is jelent és mikortol fog változni , mi lesz még a változás.
Lehet e valami pluszolyan dologami vezeték nélkl mukodne a kocsival ?illetve azt hogy lehet állitani, hogy ha BT on kapcsolodik a telefon a kocsihoz akkor automatikusan elinditja az AA-t eddig tök jó, és ezután a spotifyt is elinditja automatikusan bár néha nem ezt sem tudom , hogy miért.
De rendszeresen van az , hogy megy a lejátszás de hang nincs a kocsin se se a telefonon, mert a ne zavarj funkcio miatt le némitja a telefont és csak akkor lesz hangja a kocsin ha a telefonon fizikailag felhangositom, nem elég csak a kocsi hangerőjén tekerni az nem változtat semmin sem.Szóval ezt a ne zavarj funkciot , hogy lehet kikapcsolni vagy beállitani, hogy a zenére ne vonatkozzon.
-
lacentos
tag
Belépve az alkalmazásba ez az értesítés fogad. Nem tudom mit értsek ezen.
'Az Android Autó telefon képernyőkre szolgáltatás hamarosan megszűnik' -
kelly416
veterán
Nem olyan igazi az, mert lassú (azaz lassabb mint a vezetéses megoldás) és jobban melegszik tőle a telefon. Egyébként nem volna az rossz elgondolás.
Én csak éjjel használom kis teljesítményen, így este 11-reggel 4 között fel sem tölti 15-20% környékéről, de legalább nem melegszik. 5-5:30-ig viszont már tele van. Szóval kb. 6 óra az S20FE így.
-
redst4r
tag
válasz
kelly416 #488 üzenetére
Amikor wireless AA van akkor azért melegszik a telefon, dolgozik rendesen, ezért is van, hogy 10-15 %ot merül óránként. Ha ezt még megfejeled egy vezeték nélküli töltéssel ami szintén melegíti, nem biztos, hogy örül neki. Én is gondolkodtam a QI padon, de ezért elvetettem. Ahogy írtam, hosszabb utakra ha már kábelre dugod egyszerűbb ha az a kábel már eleve a fejegységre megy.
-
redst4r
tag
Igen, lehúzom a kábelről a telefont, rádugom az eszközt és azonnal rá is csatlakozik már vezeték nélkül. Tényleg nem találtam rajt semmi fogást, tökéletesen működik. Én telefonról hallgatom zenét is, fontos volt, hogy ne kelljen minden alkalommal rádugni a kábelra a telefont mert elég macera minden ki-be szállásnál. Így meg beülsz, indítasz, mire bekötöd magad már szól is a zene illetve a képernyőn ott a térkép. Bár a gyorsaság függhet a fejegységtől, de ugyanolyan gyorsan jön be vezeték nélkül mint ha rádugnád.
-
|AP|
veterán
"Viszont azzal számolni kell, hogy óránként 10-15%-t levesz az aksiból, ezért a nagyon hosszú utakon kábellel használom a telefont. "
Működik zökkenőmentesen, hogy ha kábellel akarod használni akkor csak simán kihúzod az AA wireless-t, majd ha visszadugod akkor minden további beállítás nélkül újra működik azonnal wireless? -
redst4r
tag
Nekem is AA wireless van. Tökéletes, még semmilyen probléma nem volt vele. Viszont azzal számolni kell, hogy óránként 10-15%-t levesz az aksiból, ezért a nagyon hosszú utakon kábellel használom a telefont. Én az Indiegogoról rendeltem, akkor még több mint egy hónapot várni kellett rá, de úgy olvastam most már gyorsabb. Európai szállítás, tehát vám, áfa nem jön már rá. Nekem nem zavar be a tolatókamera.
-
|AP|
veterán
keresgettem a topikban wireless témában és nem sok hozzászólást találtam.
Van említve ez a cucc, illetve amit még máshol találtam az az Ottocast u2-x.A Motorola megoldása úgy látom még nem igazán elérhető.
Használja valaki ezek közül valamelyiket (vagy mást) és mik a hosszabb távú tapasztalatok?
Eléggé unom állandóan kábelre dugdosni a telefont, nem beszélve arról, hogy a telefon akksijának sem tesz túl jót. -
_pda_
tag
válasz
antal750 #465 üzenetére
Szia,
Ha figyelmesen elolvasod az írásomat, abból kivehető, hogy A12 alatt nem megy minden telóval, mert a Google bannolja az ilyen applikációkat.
Szóval, csak akkor fog kiderülni, hogy működik-e a készülékeddel és az autóddal, ha majd minden ott lesz veled.
A működése elég egyszerű.
Gyakorlatilag egy képernyő tükrözést tudsz vele végrehajtani, mint ha mondjuk a TV-re küldenéd ki a screen mirrort.
Feltelepíted még az Android AutoMirrorPlust.
Konnektálod a telódat az autóhoz, nekem ez csak USB kábellel megy és az AAM+ menüjében megjelenik az app ikonja.
Ráböksz és megjelenik a teló screenje a fejegységen.
Ekkor elindítod a telefonon a kívánt alkalmazást, elfordítod a kijelzőt és kész.
A telefonon kezelsz mindent, az app csak a kép megjelenítést teszi lehetővé. -
antal750
aktív tag
Könnyű kezelhetőség, nem olyan "puritán "mint a waze Google maps vagy sygic. Egyik fórum oldalon nagyon sok ember dolgozik a program skinezésén, itt aztán minden beállítható grafikailag megjelenéségileg működés szempontjából.. stb. Talán én ezért kedvelem, a legjobban..
Egyébként köszönöm amit belinkeltél, megnéztem tanulmányoztam letöltöttem és be is állítottam. Már csak az autót várom hogy ki is tudjam próbálni. -
tgeri
tag
válasz
antal750 #465 üzenetére
Mi miatt ragaszkodsz az iGo-hoz? Azért kérdezem csak, mert én is nagyon hosszú évekig azt használtam, de aztán kipróbáltam a Waze-t és gyakorlatilag egy hét múlva már nem néztem vissza. Annyit, de annyit számít, hogy akár pár perccel egy baleset után is már más úton visz, hogy az iGo összes előnye (nekem) eltörpül emellett.
-
antal750
aktív tag
Bocs de azt sem tudtam hogy létezik ilyen alkalmazás, és azt sem hogy te miről írsz.. De ha már megszólítottál, leírnád nekem hogy is működik.? Mert én igazából egy Mate 20 pro telón akarom használni, és navi miatt kerestem valami működő alkalmazást. Igo-t használok vagy 20éve, és az volt a problémám hogy az android autó progin csak waze és Google maps esetleg Sygic fut. Szerinted ezzel az alkalmazással, tudom majd használni? Egyébként megvettem a pro verziót.Ja és még nem tudom kipróbálni mert az autó "scross" rendelés alatt van, még nem érkezett meg...
-
tgeri
tag
válasz
antal750 #460 üzenetére
én úgy tudom, csak azok láthatóak, amik támogatják az Android Auto, igen, de mintha lenne olyan app, ami önaga AA kompatibilis és bármilyen nem-AA kompatibilis appot is ki tud erőszakolni a képernyőre, de szerintem az nagyon jó sosem lesz, ami nem kifejezetten támogatja az AA-t!
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Még csak ismerkedek ezzel az alkalmazással,..
Az android auto alkalmazásban nem lehet beállítani pl hogy az igo navi progi is látszódjon elinduljon.? Vagy csak azok a progik mennek amik láthatóak az android auto alkalmazásban? -
BullZeye
veterán
válasz
miller79 #457 üzenetére
Ha Android 12-d van akkor esélyes, hogy már V13-as google van fent, aminél hiába törlöd a frissítéseket vagy a gyorsítótárt/tárhelyt nem javítja meg.
A lényeg, hogy Google v12 legyen fent, és ott töröld amit ír és működnie kéne.
Én most pont ezzel szívok, hogy ROM-ban alapból v13 van, hiába downgradelem, hiába tiltom a google play updatet erre az appra frissíti magát restart után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest