- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
redst4r
tag
Igen, lehúzom a kábelről a telefont, rádugom az eszközt és azonnal rá is csatlakozik már vezeték nélkül. Tényleg nem találtam rajt semmi fogást, tökéletesen működik. Én telefonról hallgatom zenét is, fontos volt, hogy ne kelljen minden alkalommal rádugni a kábelra a telefont mert elég macera minden ki-be szállásnál. Így meg beülsz, indítasz, mire bekötöd magad már szól is a zene illetve a képernyőn ott a térkép. Bár a gyorsaság függhet a fejegységtől, de ugyanolyan gyorsan jön be vezeték nélkül mint ha rádugnád.
-
redst4r
tag
Nekem is AA wireless van. Tökéletes, még semmilyen probléma nem volt vele. Viszont azzal számolni kell, hogy óránként 10-15%-t levesz az aksiból, ezért a nagyon hosszú utakon kábellel használom a telefont. Én az Indiegogoról rendeltem, akkor még több mint egy hónapot várni kellett rá, de úgy olvastam most már gyorsabb. Európai szállítás, tehát vám, áfa nem jön már rá. Nekem nem zavar be a tolatókamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest