Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
energomatt #618 üzenetére
vadonatúj, gyári Samsung adatkábel. nem szabadna, hogy gond legyen vele
doc: na, ez lehet, erre nem gondoltam, hogy a térerővel lehet összefüggésben. Az viszont szívás, arra nem sok megoldás van
-
|AP|
veterán
azzal mit lehet kezdeni ha nagyon sokszor megszakad a kapcsolat a telefon és az autó között?
Kábellel használom, de random időközönként elveszti a kapcsolatot (vagy újraindul az android auto). Ilyenkor újra csatlakozik, de például a waze-ben beállított úticélt elfelejti. Rohadt idegesítő.
Mitóta fennáll a probléma cseréltem már telefong (Samsung S9 -> S22) kábelt, de semmi javulás.
Szerintem valami szoftveres gond lehet, mintha bezáródna/újraindulna az Android Auto. Már beállítottam, hogy soha ne altassa és lője ki az alkalmazást a rendszer, de ez sem segített.
Van erre valami megoldás? -
|AP|
veterán
most vettem át, nem volt rajta vám szerencsére.
Június 6-án fizettem Indiegogo-n, 36.900Ft volt akkor átszámolvaredst4r: igen, én is ebben bíztam, hogy nem lesz, csak az értesítő emailben az volt, hogy vámkezelt csomagom érkezett, ráadásul be kellett érte menni a postára, nem hozták ki. Ezért aggódtam kicsit, de végül nem volt más költség.
-
|AP|
veterán
"Viszont azzal számolni kell, hogy óránként 10-15%-t levesz az aksiból, ezért a nagyon hosszú utakon kábellel használom a telefont. "
Működik zökkenőmentesen, hogy ha kábellel akarod használni akkor csak simán kihúzod az AA wireless-t, majd ha visszadugod akkor minden további beállítás nélkül újra működik azonnal wireless? -
|AP|
veterán
keresgettem a topikban wireless témában és nem sok hozzászólást találtam.
Van említve ez a cucc, illetve amit még máshol találtam az az Ottocast u2-x.A Motorola megoldása úgy látom még nem igazán elérhető.
Használja valaki ezek közül valamelyiket (vagy mást) és mik a hosszabb távú tapasztalatok?
Eléggé unom állandóan kábelre dugdosni a telefont, nem beszélve arról, hogy a telefon akksijának sem tesz túl jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Honda topik
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest