Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
$atirka
őstag
Amikor kicsöng és felveszik, akkor szoktam bedugni a fülembe és akkor tuti a fülembe fog szólni.
De amúgy ha beszélsz és ott a tárcsázóban nyomva tartod a BT gombot, akkor felugranak az eszköz lehetőségek (jelen esetben nálam watch-buds-vw car-stb...).
Ha viszont a carlinkit-et használom, akkor telefonon olyan, mintha nem is lennék hívásban... -
-
Avayasoft
aktív tag
A Google-ba a saját fiókommal lépek be, ahogy írtad. Így az megegyezik a telefonnal. Van benne BT, wifi, modem is. BT-szal össze lehet kötni a telefonnal is, így a hívásokat is tudja kezelni (kormányról nem lehet a hívást felvenni). A betöltés viszont hosszú, kb 30-40 mp. Most télen nem tűnik soknak, mert úgyis érdemes kicsit járatni a motort indulás előtt.
Még csak alig 1 hónapja használom, ezért tesztelem még én is. -
blueye
veterán
Nem.
Ilyet vettem. -
kiskun968
tag
SIM megy bele, tehát nem kell a telefonos kapcsolat. És lehet appokat futatni. Van rajta memokártyahely is úgyhogy a tárhellyel sincs gond. Beépített gps vevő is van így a navik is futnak normálisan. Nagyobb tapasztalatom nincs vele csak kipróbáltam a kocsimban. Lehet, hogy most az újban beüzemelem egy teljes teszt elejéig.
-
kzkz
őstag
Egy az egyben, mint kábellel.
Megvolt vele kb. 2x2óra teszt.
Odafelé már 5-10 perc után úgy kifagyott minden, hogy a kocsi gyári navija se ment, továbbá a pendrive-ról a zene se, szóval az USB kommunikáció teljesen megdöglött, a telóban navigáltam önmagában utána. Amikor megérkeztünk leállítottam a kocsit, majd 10 perc után beindítottam és újra ment rendesen minden.
Ott vidéken még mentünk ide-oda, kb. 4 rövidebb út volt, akkor minden rendben ment a wireless AA-val.
Visszafelé kb. 15 perc után magától újraindult, majd újabb 15 perc után megállt az wireless AA navigáció (waze). Most a kocsi gyári navija ment rendben, tehát még USB kommunikáció volt. Kihúztam, és újra bedugtam az adaptert, és a maradék 1,5 órában jól működött minden. A kb. 2 óra alatt 20%-ot merült a teló, és langyos lett a zsebemben.
Amikor újraindult és megállt, akkor olyan helyeken mentünk, ahol edge volt, lehet, hogy ezt nem szereti.
Egyébként 2 hete, amikor nem volt meg még az adapter, akkor kábelen is úgy kifagyott az egész, hogy szintén nem ment semmi az USB-ról, és a kocsi gyári navija se volt hajlandó elindulni. Illetve olyan is volt, hogy az USB még ment, de a vezetékes AA-n futó waze még elindult, de az útvonalat sose töltötte be, csak tekert.
Lehet, hogy kellene a kocsi fejegységére egy szoftver frissítés, és akkor stabilabb lesz az egész. Ennek még utána járok, hogy van-e frissebb cucc rá.
-
alex devil
senior tag
Egy ideig használtam vezeték nélkül de aztán felidegesített, hogy a telefonomon nem minden funkció elérhető az állandó kapcsolat miatt és kikapcsoltam a vezetéknélküli AA-t. Nyaralni voltam és a Google mapsen akartam keresni valamit persze nem engedte csak az autó kijelzőjén, meguntam, a telefonon kényelmesebb keresni.
-
kelly416
veterán
Mivel már az "A" Zafirámban és a Focus mkII-ben is elméletileg központi zár nyitásra indultak ezek a dolgok, főleg az izzítás, így szerintem a gombos autókban is meg van ez a folyamat.
De a céges gombos S-Cross-t úgy szoktam indítani, hogy kuplung nélkül felébresztem, aztán majd kuplunggal újra megnyomom a gombot.
Lehet, hogy hülyeség, de még bajom nem volt belőle. -
gerg0
aktív tag
@tgeri és @kelly416:
Én már felgyógyultam, utasom 1 csonttörésel lett gazdagabb. Szabályosan haladtunk autóúton és egy másik autós bevágott elénk féktávon belül. Sokára lesz csak megtérítve a kárunk.Olcsó valamit próba nélkül nem szeretnék. Mirroring-ra sincs szükségem.
Nézegettem youtube-on videókat és teszteket, egyelőre a Kenwood DMX5020BTS a befutó nálam, ez már mirroring-ot is tud.
Ilyen árkategóriában más gyártóknál vagy csak Carplay van vagy nem megy a Waze AA-ban. -
kelly416
veterán
Nekem a google app adatok törlése és a frissítések törlése (azóta sem engedtem frissülni) segített, de nekem "csak" olyan bajom volt, hogy angolul kommunikált az AA és a bediktált címeket nem ismerte fel. Viszont megeshet, hogy ezen is segítene, bár elsőnek a kábelt próbálnám meg én is kicserélni.
-
alec.cs
tag
@tgeri
Szerintem ez programhiba!
Amúgy az AA jól megy a Waze-val. Csak mint mondtam, akkor fordul elő az összeomlás mikor elmegy a térerő/internet.
Próbáltam amit javasoltatok (Gyorsítótár törlése + adatok törlése), de sajnos ez sem segített.
Gondoltam, hogy ennek most nem lesz hatása, mert amúgy mint már írtam jól megy a kettő együtt.Valahogy megtalálom a módját, hogy jelezzem ezt a hibát a Google-nak, mert ez biztos másnál is gondot okoz.
Próbáld majd Te is ki ezt a jelenséget!
Figyeld majd meg, hogy ha olyan helyen mész ahol nincs igazán térerő, akkor nálad is előjön-e ez a hiba.Amúgy legyünk optimisták...
@kelly416
Nem egyedi ez a jelenség, mert ahogy látod már más is jelezte ezt a problémát!
Szerintem programhiba!@ZN5187
Te mit szoktál csinálni abban az esetben, mikor összeomlik és kilép az AA usb kábeles összeköttetésnél?- - - - -
Összegzés az eddigi tudásom alapján:
- Ez programhibának tűnik, mert csak akkor omlik össze, ha elmegy a térerő/internet. Amúgy jól megy.
- Másnál is jelentkezett ugyanígy ez a probléma.
- A varázsszer sem segített (Gyorsítótár törlése + adatok törlése)Eddigi megoldás a probléma enyhítésére (ezt javasolta "lacentos" fórumtárs):
"Ezt úgy oldottam meg, hogy mágneses kábelt használok amikor elszáll csak egy pillanatra elbillentem a csatlakozót és vissza.Ezek után automatikusan helyre áll minden."Így valahogy egyszerűbb lehet a visszaállítása a rendszernek. Nem kell ki, illetve visszadugni a kábelt.
- - - - -
Azért várom más észrevételét, illetve tapasztalatát ezzel a hibával kapcsolatban.
Próbáljátok ki, illetve figyeljétek meg ezt a jelenséget olyan helyen ahol nincs térerő/internet.A hiba bejelentésével kapcsolatos információkat is várnám. Ez mindenki érdeke is lehet, hogy ezen hibát javítsák, mert ez a jelenség másnál is előfordulhat.
-
alec.cs
tag
@tgeri
Köszi válaszod.
Szerintem ez programhiba, mert mikor elmegy az internet/telefon térerő, akkor akad ki.
Néha akkor is kiakad, ha jön egy bejövő hívás. Ez utóbbi csak nagyon ritkán fordul elő, s azt gondolom, hogy ilyenkor is elmegy az internet hozzáférés.Általában nincs gond a használattal.
Azt gondolom, hogy ebben az esetben az a varázsszer (Gyorsítótár törlése + adatok törlése) nem oldja meg a problémát.
Biztos hogy programhiba, s ezért szeretném jelenteni a Google-nek...
Hol tehetem ezt meg? -
sazo
tag
AA adattörlés és gyorsítótár törlés volt? AA minden engedély meg van adva? Próbáld már ki, hogy a "Ok Google" érzékelésénél a "Vezetés közben" opciót be-, majd utána újra kikapcsolod.
Van itt valaki egyébként aki regisztrálva van az AA bétában? Időnként megpróbálom, de mindig visszautasít. Magyarországon működik egyáltalán?
Üdv,
Z
-
|AP|
veterán
most vettem át, nem volt rajta vám szerencsére.
Június 6-án fizettem Indiegogo-n, 36.900Ft volt akkor átszámolvaredst4r: igen, én is ebben bíztam, hogy nem lesz, csak az értesítő emailben az volt, hogy vámkezelt csomagom érkezett, ráadásul be kellett érte menni a postára, nem hozták ki. Ezért aggódtam kicsit, de végül nem volt más költség.
-
kelly416
veterán
Nem olyan igazi az, mert lassú (azaz lassabb mint a vezetéses megoldás) és jobban melegszik tőle a telefon. Egyébként nem volna az rossz elgondolás.
Én csak éjjel használom kis teljesítményen, így este 11-reggel 4 között fel sem tölti 15-20% környékéről, de legalább nem melegszik. 5-5:30-ig viszont már tele van. Szóval kb. 6 óra az S20FE így.
-
antal750
aktív tag
Könnyű kezelhetőség, nem olyan "puritán "mint a waze Google maps vagy sygic. Egyik fórum oldalon nagyon sok ember dolgozik a program skinezésén, itt aztán minden beállítható grafikailag megjelenéségileg működés szempontjából.. stb. Talán én ezért kedvelem, a legjobban..
Egyébként köszönöm amit belinkeltél, megnéztem tanulmányoztam letöltöttem és be is állítottam. Már csak az autót várom hogy ki is tudjam próbálni. -
GTVili
tag
Nekem még nem volt ilyen kábeles prolémám....
A céges autóhoz vettem egy mágneses csatlakozós töltő/adatkábelt (Hama)... tökéletesen működik évek óta...
Két éve kölföldön meg a bérelt autóban is volt android auto.... bementünk az első MM-be, és a legolcsóbb ott kapható, saját márkás madzaggal is elsőre tökéletesen működött..... -
Sokka
aktív tag
Megvolt minden. Már új, nagy kapacitású kábelt is vettem. Többször újra frissítettem az AA-t is. Tökéletesen működik, amíg el nem éri a 97%-os töltöttséget. Aztán szétkapcsol, majd ismét elkezd tölteni a telefon, és újra csatlakozik. Amint látható a videón, ez pár másodpercenként ismétlődik.
-
Sokka
aktív tag
Sajnos azon kívül, hogy most lefrissitette a telefon az AA-t, maradt minden ugyanúgy. Meg kiírta a fejegység, hogy nem támogatott médiaeszköz.
Abszolút nem értem. Eddig úgy kellett hackerkedni, most meg hogy hivatalosan elérhető, ráadásul a telefon készüléken gyárilag telepített app, így már nem gyerebe. -
supershape
csendes tag
Köszönöm. A hang probléma nem autó függő, a Ford Sync3 rendszerével és a Fiat rendszerével is ugyanez a hiba jelentkezik, tehát biztosan az én AA appomban, vagy a telefonomban van a hiba. Azt hiszem azóta jelentkezik, amióta az AA bekerült a Google keretrendszerébe. Előtte nem volt ilyen gond az apkmirrorról letöltött applikációval.
-
BullZeye
veterán
-
-
repvez
addikt
Az oké, hogy a BT-al nem látok appokat, de azon keresztül viszont ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak.
Mert ha egy sima sticket rádugsz akkor azt felismeri a rendszer mint média és le is játsza a kocsi rendszere AA nélkül is.
ÉS az is érdekes, ha a telefonon elinditok egy zenét a tárhelyéról a beépitett zenelejátszóval nem spotzfyal. akkor ahogy csatlakozik a VT-on a kocsihoz már meg is szolal a zene a kocsi hangszoroin és onnantol tudom is a kocsi fejegységén keresztül léptetni hangositani stb, és ugyan ugy látom a számok cimét és elöadóját.Tehát ha ez igy müködik, akkor miért kell elinditani egy zenét a telefonon , hogy a kocsi rendszerén hallgassan, miért nem lehet a kocsirol elinditani? mivel a kapcsolat létrejön.
Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután , miután a telefonon elinditom.Viszont az USB stickhez nem kell
Ez számomra a nagy talány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest