- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djopci
tag
Hali!
Olyan gondom van, hogy nem tudom sehogy sem beállítani úgy az IGO8 -t hogy jelezzen sebességtúllépéskor!
A beállítások-Figyelmeztetések-Figyelmeztetés gyorshajtáskor opció be van kapcsolva
A sebességtúllépési beállításokban a csúszkákat 70% tol 130% --ig lehet állítani...
Ezek szerint csak akkor jelez ha 70% al túlléptem a sebességet? Nekem olyan beállításra lenne szükségem ahol már akár 3km/h túllépésnél is jelez!Lehetséges ezt valahogy megoldani?
Aki tud segítsen légyszi!!
Előre is köszönöm!!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Esetleg privibe tudna nekem valaki segíteni?
C520-ra IGO8at tenni? -
Chili7
őstag
Sziasztok!
Ha szeretném a 8-as Igoban a mo. térképet frissíteni, akkor mit kell tennem?
Szereznem kell egy Hungary8xxxx.fbl fájlt és kicserélni az Igo/content/map mappába lévő régi fájlal? Ha igen, akkor mi a fájl pontos neve?
Köszi -
-
dci106
csendes tag
-
gkzsolt
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket kérném.
2008 novemberi programot vettem (gép szerint). 8.3.2.64029
Nem működnek a felületek (skin) melyek nekem vannak.
A programok mely részéből lehet megtudni ,hogy ehhez a változathoz melyik skin stimmel?
Esetleg hol találok leírást erről a problémáról?
Köszi a segítő szándékot! -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
nekem megvan az egész igo 8
azt szeretném kérdezni,hogy MIO C520-ra fel lehet-e tenni,és ha igen,akkor hogy kell?
tudnátok segíteni? -
saza
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy az IGO 8-at szeretném feltenni Dreimgo DG110-re. Valaki eltudná magyarázni lépésről lépésre, hogy mit hogyan, hova kell bemásolni?
Előre is köszönöm!
üdv
saza
-
hans...
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Blaupunkt Travelpilot Lucca mp3-asra szeretném felrakni az igo 8-ast ahogy olvastam ez már fel is varázsolható rá!
Az a baj a régi igo-t (2006 my way) is csak a szervizmenü / shell / windows felületen birtam elindítani csak,így az elsö kérdésem hogy hogyan lehetne elindítani sd kártyárol tudom hogy a sys-t kell átírni de átirtam már de aztán ujraindítom és indul a gyári lucca szoftver mire irjam át pontosan ha valaki leírná mert nem vágom azt nagyon akkor megköszönném
Ja az igo (Lucca igo)mappában van és átírtam az igo.exe-t lucca.exe-re igy índult csak el!
A második kérdésem van nekem igo 8 szoftverem de hiába rakom fel kártyára
és inditom el windows ce-vel a szervízmenün keresztül nem akar elindulni 3-mal probálkoztam 2-ö azt irta hogy "please original sdcard" eredeti sd kártyát kérne?
A 3-ik igo 8 elindul kiadja az igo képet 2 másodperc és kilép!
Letszives segitsetek utazáshoz kellene vagy ha valaki tud müködö igo 8-ast linkelné vagy valami hasonló annak nagyon örülnék köszi mindent elöre is!!! -
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
apu elnyomott valamit a szoftveren, konkrétan a user data management -ben (magyarul nem tudom mi volt)! Most a navi szoftver menüje félig magyar félig angol, hiába állítom magyarra!
Ráment a reset all settings-re, és utána a delete user data-ra is!
Én már hiába próbálkoztam a restore user data-val, azt írta, hogy az adatbáis visszaállítása sikertelen...
A navigációs menü -ben 2 beállítások van (két alsó)!
A súgót egyátalán nem tudom megnézni, mert Error loadin file...Esetleg ha van valakinek valami ötlete, hogy miként lehetne visszaállítani a nyelvet azt megköszönném! Vagy ez már csak az igo újratelepítésével lehetséges?
-
farkaszo
csendes tag
Sziasztok!Hp Ipaq 316 pna kütyüm van.Sajnos a gyári IGO8-hoz úgy néz ki már nem lesz frissítés a Hp-től,pedig nem volt egy olcsó darab.A jelenlegi "friss térkép" finoman szólva sem aktuális.Konkrét segítségre lenne szükségem,ha esetleg valaki tudna segíteni,a Win Ce-t kellenne elő csalogatni róla,úgy tudom,hogy ez lehetséges csak én nem értek hozzá,persze nem kívánom ingyen!Ha ez sikerűlne akkor a kütyü gyomra sd kártyán keresztűl bevenne másik legális térkép progit amit lehet frissíteni, ennek már utána olvastam.Szóval ha valaki segítene kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben!Előre is köszönöm!
-
wrc662
csendes tag
Sziasztok!az lenne a problémám,hogy az SD kártyáról letöröltem az i-go icont!
most azt irja ki (Failed to open file:/Strong Card/icons/navango.bmp exitingapplication)
i-go8!
-
anarchy
csendes tag
Sziasztok!! IGO 8-ra honnan tudok plusz beszéd hangot (amin navigál pl. férfi, banya, gyerek stb) letölteni és hova kéne másolnom??
-
dlaca69
csendes tag
válasz
Viktor0610 #329 üzenetére
esetleg tudsz ajánlani valami navi progit ami fut ezen a gépen???
-
-
dlaca69
csendes tag
Szevasztok.
Segitségeteket kérném.
Adott egy Hp iPaq rz1710.
Feltelpitek rá egy igo 2006 minden oké.
A pda-n semmi más nincs telepitve,és mégis kevesli a memoriát.
Tud valaki tanácsot adni hogy tudok memoriát felszabaditani ???
A honlap szerint ezt a tipuson futnia kéne a 2006 verzionak.
Tanácstalan vagyok.
üdv mindenkinek -
Csapi007
veterán
Hy
Van valami lehetőség arra hogy netbookon futtassam az Igo-t? Akár emulátorral is... -
Farcryboy
csendes tag
Hali!
Adott egy hp 214-es pda. Szep jo meg minden, bt-s gps megy rajta igo 8-al. Van egy globalsat 337 cf-s gps vevo. Holdakat lat, tartja veluk a kapcsolatot gps adatok alatt(muholdterkep nezet). Amint atvaltok h hova kellene menni kozli hogy gps kapcsolat megszakadt, majd gps vevo nem talalhato. Hogy tudnam rabirni hogy ez megszunjon? Tovabbba, hogy lehet beallitani wm6-nal hogy azonnal letesitsen kapcsolatot bt-s vevovel ha bekapcsolom a vevot, ne kelljen parositgani.
-
light01
tag
Valaki esetleg nem tud Pna-n működö frissebb magyar térképet(Megyeri híd,MO,M7 új szakaszai)?Mert hiába töltöm le a hivatalos frissítést,csak sárga vagy zöld képernyő fogad.
-
light01
tag
Nem tudna valaki segíteni abban,hogy IGO8-ra honnan lehet letölteni új hangot?
-
-
didros
senior tag
Létezik az, hogy egy PNA-s iGO8 mérete mindössze ~27Mbyte?? Csak magyar térképpel természetesen...
-
feco88
tag
sziasztok nagy segitség kellene nekem. kaptam egy sungoo 43.01-es PNA-t és a gyári szoft nagyon sok magyar térképet nem ismer. megpróbáltam ráheggeszteni az igo8-at de nem sikerült. amikor beteszem a memó kártyát nem ismeri fel és csak kéri és kéri. már átírtam az igo8.exe filet MN6.exe-re mert a gyári is olyan nevü volt. a sys.txt-ben megvan a képméret deviszont a gyári szoftban meg nincs ilyen hogy sys.txt. nem tudom mi a baja és holnap délelőt suli és vissza kellene vinnem ha nem kell. pls nagyon kéne a segitség. TMC-t tudja, bluetooth van benne és 20 ezerért adják. teljesen ujj én bontottam ki. köszönöm a válaszokat előre is
-
HIJ
őstag
Üdv!
Van egy ORION pna -m, amihez SD -n volt a teljes eu térkép, viszont a fényképezőgépem faján leformázta. A térképeket még csak-csak megtudnám szerezni, de nemtudom hogy milyen könyvtárszerkezetet használt a gép, a sys.txt -ben semmi utalás. Eddig sehogy nemtudtam felismertetni vele a mapokat. Van valakinek valami tapasztalata orionokkal? Konkrétan OGPS-01 a típusa és IGO8 -ról van szó termászetesen.
-
truszeka
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy nagy gondom iGO8-cal.
A vas: MyGuide Navigator 6500 XL, Windows Mobile 2003 SE
iGO: 8.3.1.57021 (2008 szept 25)Jelenség: ha megnyomom a PDA standby gombját - kikapcsolom a gépet - akkor kilép az iGO 8 is. Volt egy régebbi verziós iGO8-am is az nem csinállt ilyet.
Tud nekem valaki valami épkézláb ötletet mondani.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
-
truszeka
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy nagy gondom iGO8-cal.
A vas: MyGuide Navigator 6500 XL, Windows Mobile 2003 SE
iGO: 8.3.1.57021 (2008 szept 25)Jelenség: ha megnyomom a PDA standby gombját - kikapcsolom a gépet - akkor kilép az iGO 8 is. Volt egy régebbi verziós iGO8-am is az nem csinállt ilyet.
Tud nekem valaki valami épkézláb ötletet mondani.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
-
eug
csendes tag
A my.navngo.com-on kijöttek a 2008 Q3 frissítések az iGO My way 2006 Plus-hoz (PDA-verzióhoz). Minden térképből van friss verzió, a teljes Európa térképből is készült friss és a Nav N Go iGO 8 upgrade térképe is frissült.
A naviextras.com-on a Nav N Go iGO 8-hoz megjelenő friss térképekre még várni kell.
-
mcs10
tag
Sziasztok!
Navigációs magyar hangokat pluszba honna lehet szerezni? -
valaki100
tag
Üdv!
Adott egy MIO P560 rajta IGO 8.
Szeretném a képernyő tájolást "állóra" állítani (jelenleg fekvő, ilyen volt az első használat óta), de hiába állítom be a szofver menüjében semmi nem változik a kilépés újraindítás után sem.
Valakinek van ötlete?
Előre is kösz! -
AS
félisten
Szerintem is jó a igo8 Samsung I900 Omnián igen jol muzsikál főleg hogy ingyen van hozzá.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #305 üzenetére
Erre már a másik topikban feltett ugyanezen kérdésed kapcsán válaszoltam, hogy lopásban nem adunk segítséget.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Van egy moov 360-asom, amire ma igo 8-at tettem, de nem sikerült.
Biztonsági másolatot csináltam a mio mapról , letöröltem utánna rátettem az igo-t de el se indult, mi lehet a baj?
Igo csak memóriakártyáról menne?
Esetleg lehetne olyat, hogy az igo--t és mio mapot kedvem szerint használnám? itt azt értem, hogyha úton vagyok akkor válthatnék a két szoftver közt, nem kell számítógépen rakosgatni. Lehetne ilyet? Ha nem akkor melyi a jobb igo vagy mio map? -
Én egy fájlkezelőben (Total Commander) keresnék rá az iGO fájlokra és mappákra, ezeket törölném, majd reset, és utána telepíteném újra.
-
kételkedem
addikt
Nekem tetszik
-
sube
aktív tag
Lenne egy problémám az iGoval, reménykedek hátha itt tud vki segédkezni. (Asus P535 WM6)
Jelenség: Az iGo nemakart elindulni vasárnap este Fatal Error hibával, miszerint nem találja az adatbázist.
Gondoltam felrakom az iGo 8 -ast. Ez meg is történt.
Itt követtem el egy hibát szerintem, későn vettem észre, hogy van uninstal ikonja a 2006plus iGonak, így szimplán csak letöröltem a fájlokat...
Majd miután felmásoltam és telepítettem a 8ast azután láttam meg az uninstallt és klikkeltem rá (a 2006osra).
Utána indítottam volna a 8 ast, de nem csinál semmit. Ha uninstalállnám hivatalosan a 8 ast akkor csak felkínálja a lehetőséget de nem csinál semmit, ha újraakarnám telepíteni akkor meg írja, hogy már felvan rakva majd megkérdi, hogy letörölje-e de nem teszi...Ötlet, hogy mit csináljak? Hogyan tudok kiírtani a telefonból minden bejegyzést az iGora?
köszi! üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a várva-várt utód, ezúttal dombornyomásban.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest