Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
üdv
igo8 tud hangvezérlést, célpont megadást?
vagy csak a primo?
esetleg a nexten?köszi
-
lali81
tag
sziasztok!
frissíteni akartam az iGo 8-at a navimon de elakadtam, tud valaki segíteni? -
Csöves
őstag
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus K01A tabom amin a progi nem úgy fordul el, ahogy kellene.A sys file-om így néz ki jelenleg. Fullscreen és Tablet is ;-es volt, de nem változtatott rajta semmit.
http://pastebin.com/paVqGKN6A segitsegeteket elore is köszönöm!
üdv!
-
Doky1988
senior tag
válasz
scofield82 #1250 üzenetére
Lajtix73: Igen
ncore -on
-
Lajtix73
újonc
Sziasztok!
WayteQ X980BT navigáción működne az iGo8?
Köszönöm! -
emre33
addikt
Sziasztok!
Igo 8.3
Hang navigáció részletességét hogy lehetne átállítani?
andrea 1.0 mondja, hogy: "menj egyenesen x.x KM-et"
De Bori hang nem
Valahol biztos van, talán info.txt vagy config mappában, de így probálgatással sose találom meg!
kösz a segítséget.
-
scenes
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy IGO-8-ra honnan tudnék csak magyar hangokat letölteni?Nem csak a Bori meg a Moha bá hangját,hanem valami jópofa hangokat,bármennyi jöhet.
Köszi
scenes -
emre33
addikt
Sziasztok!
Igo 8.3
Alábbi képen is látható 3 ikon-t hogy lehet aktiválni?
1: Áthúzott hangszoró? mire jó? Miért van áthuzva?
2: piros pont. mire jó?
3: bluetooth: Át van huzva. miért? Wayteq x960bt a készülék.Kösz!
-
sno14
tag
Valaki légyszíves segítsen! Valahogy sikerült törölnöm a magyar nyelvet és hangot (Többi érdekes mód maradt), naviextrason meg nem találtam semmilyen nyelvi csomagot.
Előre is köszi!
-
DM43
őstag
válasz
#89874944 #1468 üzenetére
Új GPS nem kell, a Navonok nagy többsége támogatott a Naviextras oldalon. Itt tudsz térképfrissítést vásárolni. A másik megoldás nem ennek a fórumnak a témája
-
törölt tag
Hello!
Navon gépre, gyári igo8.5-höz másoltam be content/map mappába új térképeket (topmap), de nem ismerte fel egyik térképet se
mi lehet vele a gond?
-
törölt tag
Helló.
Románián át szeretnék menni Szófiába. Sajnos sehogy sem tudom beállítani, hogy normálisan tervezzen, ami Egerből indulva kb. 950km. lenne. Kitöröltem a Szerb térképet, ugyanis oda nem szeretnék menni, mivel szarakodni kell a vámon, árut fuvarozok majd.
Szóval hogy állítsam be, hogy jó legyen?Azt szeretném, ne kelljen az iGO-nál köztes pontokat beadni.
-
HuMarc
veterán
-
Toomhunor
újonc
Ha kint vagyok és a GPS-vevő csatlakoztatva van, jel van akkor is Párizsból indul. A térkép mutatja a kívánt utat, de navigációra lépve Párizsból indul.
-
Toomhunor
újonc
Sziasztok
Nekem sajnos mindig Párizsból indul az IGO, és már órákat vacakoltam vele eredménytelenül. MIO N191 re van felrakva.
Miként lehetne elérni, hogy úgy működjön, ahogyan kellene.Vagyis onnét induljon, ahol vagyok.
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat! -
ANDROID???
addikt
Sziasztok, ha tudna valaki segíteni hogyan lehetne újjá gyógyítani egy MIO MOOV 330-ast, írjon privit légy szíves, Köszönöm!
-
Immy
őstag
IGO8-ból melyik a legújabb verzió? (v8.3.5.193799?)
-
Ferry7
csendes tag
Van egy Navon GPS amin IGO 8 szoftver van. Szeretnének rá olyan skint? talán, ami navigáció közben mutatja a házakat pl egy városban. nem csak az utat.
Tehát kb. így mutatja az utat:
http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2008/03/igo/3.jpg
Valakinek van valami ötlete, hogy mit szedjek le hozzá, hogy ez látszódjon menet közben?
Előre is köszönöm a segítséget. -
cascada
senior tag
Háromnegyed óra alatt sem talált műholdat eddig
Másik GPS fél percen belül, telefonok pedig 5p alatt.
Igaz, most a save mappa törtlése után még csak 10 perc telt el. De még most is csak Franciaországban van leragadva.. Gondolom az valami null pozíció lehet. Az az aggasztó csupán, hogy még egyetlen egyszer sem talált műholdat ez az új GPS.Csöves: Ezt a GPS-t előttem jó esetben senki sem használta, mert én vettem pár napja boltban. Vadonat új.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Navon GPS-nél nem volt másnak is olyan hibája, hogy az iGO 8.3 nem tud műholdakhoz csatlakozni? Egyszerüen nem találja meg a pozíciót bármit csinálok vele. Mindig Franciaországba tesz le. A bal alsó sarokba se mutat befogott műholdat. Vihetem vissza a GPS-t? (eredeti hozzá adott iGO, és nem működött egyszer sem..)
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Navon N670-es (+Full EU-s térképet) vettem (IGO 8 van rajta). Annó lelkesen berögzítettem merre vannak az M0-son traffipaxok, de most, hogy szélesítették máshova tették őket. Lehet valahogyan törölni a rögzített traffipaxokat? Lehet a készülékből közvetlenül, vagy csak számítógépen keresztül?
Köszi előre a segítséget!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ha vásárolok egy olyan NAVIGON GPS-t, melyen iGO8 fut, Európa országaival (40 ország), és egy év múlva szeretném frissíteni, akkor van arra lehetőség, hogy csak néhány ország térképét vásároljam meg, és azokat frissitsem rajta? Ezt hol lehet megtenni, és kb. mennyibe kerül egy ország térképe? (1-2 környező országra gondolok: Horvátország, Ausztria, Olaszország)
Köszi! -
DavidFlower
csendes tag
Hali! Megpróbáltam belematatni a Tom Tom-omba, mert 4 éves volt a térkép. Annyira sikerült, hogy térképet nem talál. Valószínű, hogy újra kellene rakni mindent. Valaki le tudná írni lépésekben mi a teendőm. Jó lenne ha Tom Tom szoftvert tudnék visszarakni. Ilyenkor mindent le kell róla pucolni.(teljesen kuka lett szegény) Valamint ha a letöltésekhez linket is kapnék az maga lenne a menyország. Köszönöm!
-
atee_13
őstag
Üdv mindenkinek! MyWay v8.4.3 at tettem a telefonomra 1280x768 al mert azt találtam magyar oldalon. Egy 540x960 as telefonra kellen, de nem találtam ezt a felbontás magyar oldalakon. Tudna esetleg valaki segíteni? Vagy ha a könyvtárak már fenn vannak és külföldi app ot töltök le az magyar nyelven megy fel?
-
DM43
őstag
válasz
Barangoló #1431 üzenetére
Androidra igo8 nincs. Létezett (létezik) egy IgoMyWay-nak csúfolt Amigo, ami egy elég "szőke nős" valami.
Az összeakadásról meg annyit, hogy androidon nem tudod azt megcsinálni, amit wince-n, azaz nem lehet fenn egyszerre több verzió - legalábbis az én ismereteim szerint ...
De evvel már megint elkanyarodtunk a warez felé -
Barangoló
csendes tag
Sziasztok!
xTAB-50 Androidra privátban tudna-e valaki segíteni.
Jelenleg Primo van rajta, tökéletesen működik.
Ezek után tudom, nem tűnhetek elég normálisnak, de szertnék rá egy IGO-8 at is.
Remélem nem akadnak össze.
Ezzel kapcsolatban a tudoroknak biztosan van már tapasztalatuk.
Ami nem ide való, azt priviben kérném.
Előre is nagyon köszi -
dik
őstag
Helló!
Lenne egy apró kérdésem és nem igazán vágom ezt a témát. Gondoltam valaki tudna segíteni nekem ebben. Kellenének új térképek 8.3, 8.4. Privátban segíthetne valaki merre is találok ami jó lenne nekem(régi 920BT kellenének).
Előre is nagyon köszönöm ha valaki majd segít nekem ebben! -
beszizoli2
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem segíteni!Van egy Mio C520-as navim amin szerettem volna frissíteni az IGO-t!Ha van emberke aki tudna nekem segíteni vagy meg tudná csinálni a gépet!Nagyon meg köszönném!Természetesen nem ingyen kérem!Légyszi priviben!
Köszi
Zoli
-
szalai108
csendes tag
Szia!
Segítségedet szeretném kérni!
Olvastam, hogy igo 8.4.2-es neked tökéletesen működik a samsung s3-on.
Nekem ugyanez az igom van csak nem tölti be a képernyőt a képe.
Felbontása kisebb - nem tudnál-e küldeni valami kis kiegészítő fájt a teljes képernyős működés -hez vagy tudnál-e segíteni honnan tudom letölteni és betelepíteni?!
Előre is köszönöm a segítséget-szép napot kívánok. -
feco88
tag
Sziasztok. Segítség kellene, hogy mostanság 8.3-as igo-hoz meglévő poi adatbázisba mivel tudok saját koordinátát belerakni poi-ként? Próbáltam a igo poi explorer-t de a meglévő *.poi meg a *.upoi kiterjesztést nem támogatja. KML-t meg nem tudom mivel tudnék létrehozni. Olyan módszer kellene amivel ha elkészítem a saját poimat áttudom másolni más készülékekbe is és rátudok keresni. Azért lenne fontos a másolás megoldása mert jó néhány kollégának tudnám vele megoldani a ritkán járt helyek megtalálását. Egyszerű példa: kapcsoló száma 15-39 a koordináta meg É;47.49..., K; 21.48... és ebböl van a környékünkön kb 170db. Ezeket a kapcsolószámokat kellene nekem valami poi ként elmenteni, hogy tudjam másolni. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Csöves
őstag
Kíváncsi leszek a debreceni elkerülő mikor lesz rajta a frissítésen.
-
olahmate1991
tag
Valaki tudná esetleg honnan tudom megszerezni igo8 pc-re csak PM-be kérném szépen, nem akarom a szabályokat megsérteni!
Egyszerűen nem találok pc-re való változatot, már kezdek kiborulni, vagyis amit találok verzió az orosz nyelvű, nyilván még angollal el lennék, de magyar lenne a legjobb!
-
törölt tag
Sziasztok!
Igo 8-ason a kereszteződéshez érve( már ahol van) nem dobja fel a nagy útjelző táblákat. Dimka Megaduck 1.1.8. skin van rajta, már mindent kipipáltam,a gyorsmenüben is! Lehet,hogy valami adat file hiányzik?
Köszi -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy a képen látható DVD lemezem. Valakinek van erről infója hogy tartalmazza a navigációs szoftvert vagy csak kiegészítés az SD kártyán megvásárolható verzióhoz?
Köszönöm a válaszokat!
-
Csöves
őstag
válasz
runner 125 #1419 üzenetére
Van olyan navi, aminek van hangerőtekergetője oldalt.
-
pzso1
csendes tag
Sziasztok!LEHET E IGO8 ULTRA 6.0.22 skinhez térképcserélő gombot varázsolni,mondjuk a kerülőút gombja helyébe.Ez az ultra skin tetszik nekem , mert egyszerü,kamionon is viszonylag elfogadhatóan navigál.Ha valaki tud ebben segiteni nagyon köszönöm!Üdv. P.Zs.
-
fradi81
veterán
válasz
runner 125 #1419 üzenetére
Beállítások-hangok-hangnavigáció erőssége.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyám elvitte a navit. 8.3-as IGO van rajta, viszont valamiért nem volt hang alapú navija út közben.
Fejből sajna meg nem mondom a _pontos_ lépéseket.
Valaki le tudná írni pontosan, h hol lehet bekapcsolni a hang alapú navit is, vagy IGO-n belül hol lehet a hangerőt megemelni?
Köszi!
-
kohalmi
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva láttam, nem vagyok egyedül a gondommal.Szeretnék frissíteni eu térképeket, egy 8.3-on. Ha valaki tud kérem segítsen!
Előre is köszi!
Üdv!
Ákos -
fradi81
veterán
válasz
vajdamernye #1411 üzenetére
Hello
2011 az tavaj volt, 2012 az most van, akkor szerinted melyik az újabb?
(2012 q1)
-
Csöves
őstag
válasz
vajdamernye #1411 üzenetére
2012 Q2.
-
vajdamernye
csendes tag
Sziasztok! Melyik a legújabb NQ térkép igo-ra????A 2011Q4vagy a 2012 Q1.Nem igazán értem a logikát,ezért kérem a segítségeteket.
-
Csöves
őstag
válasz
vajdamernye #1407 üzenetére
Persze.
-
vajdamernye
csendes tag
Sziasztok! igo8 pprimo NQ térképek esetén keverhető TM térképekkel?/hungary TM-Ausztria NQ/?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a várva-várt utód, ezúttal dombornyomásban.
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest