Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
Nem tudom honnan indítjátok az edzést, én az óráról szoktam (sokkal több minden van benne mint a Healt programban), ha van GPS jel a sárga sétáló emberre nyomok és indul. Itt beállítható, hogy ne szóljon Angolul pl. km-ént hogy mennyi az út, mennyi a pulzus, stb., nekem ne dumáljon hirtelen séta közben.
Sok örömet neki! -
prolad
addikt
Nálam az a tapasztalata pulzussal, hogy a nyugalmit jól méri, de terhelés alatt már fölé lő 15-20-at.
Edzésnél meg nem kell a GPS-t megvárni, bejön az GPS jel keresés képernyő, megnyomod a felső gombot, kérdezi, hogy jel nélkül is indítod-e az edzést, azt leokézod és már megy is.
Amúgy se tökéletes, tegnap kb 2x8km-en az oda vissza útnál 400m eltérés volt, nagy vonalakban látja, merre mész, de egy egynes vonal helyett összevissza megy a térképen és a kanyarok néha megzavarják. -
simico
aktív tag
Édesanyámnak végül ez az óra tetszett a legjobban, 42mm-es méretben, jégfehér szíjjal. Tényleg szép, elegáns női óra. Sikerült is találni a programban olyan óralapot amin még szemüveg nélkül is pont látható az idő és a pulzus is. Pulzus és Spo2 mért értékek gyakorlatilag megegyeznek a pulzoximéterrel mérttel. Érdekes módon utóbbit viszont a jobb csuklóján sokadik próbára sem tudta mérni az óra (pedig a pulzust igen), a bal oldalin viszont azonnal - így kénytelen a bal csuklóján hordani.
Amin azért kicsit mérgelődtem, hogy semmi használati útmutató nincs. A Health programban levő útmutató is csak a nagyon alapvető, egyértelmű dolgokat írja. Ezért az első kültéri séta rögzítését buktuk is, mert a fene se gondolta, hogy az edzés kiválasztása és a GPS megvárása után bejövő képernyő után jön majd mégegy újabb képernyő ahol majd az alsó gombbal kell ténylegesen elindítani az edzést. Meg hogy úgy általában mi a fenét csinál a két gomb, azt ki kellett tapasztalni útmutató hiányában. Ezt leszámítva viszont minden szuper, nagyon örül az órának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest