- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
tyűűűűű
ott valami nagyon nem kerek mármint nálad...
Több szintes házban élek és még azt is kb méterre pontosan mutatja mikor megyek fel az emeletre... Pont ezt vettem nem is olyan régen észre, mármint, hogy követhető vele napon belül az, hogy mikor megyek fel... három szintes a keccó és 12-14m szintkülönbséget hoz napon belül...
Bicajozás közben nincs kontroll eszközöm, de van egy futópadom aminek van mellkas monitora és marok érzékelője na azzal összevetve a pulzus kb 1-2 eltérést mutat és az is inkább valamiféle késedelem inkább mint más érték... Sőt az inteligens futópad funkció is elég korrekt lépésszámot mutat, mondjuk ott van eltérés ez igaz...50-60 5Km-en... de ez meg még kísérleti fázisban van....
Szóval nálam tényleg tekinthető pontosnak, na nem egy orvosi eszköz de viszonyításnak a magam szintjén pont elég is.
Amúgy lehet kapni kicsit drágábban garantáltan pontos fitness tracker-eket de nekem az nem érné meg amennyit én és ahogy mozgok...
Nem lehet, hogy nem szorosan van a karodon az óra? Bár mondjuk az a szintes problémát nem magyarázná... 100 méter az nagyon nagy eltérés... -
pergabb
senior tag
Nem tudom, aki sport közben használja és állítja pontos az óra, az mit néz, de tuti nem pontos
Mezei sétálásnál is 160-as pulzust mér, kézzel kitapintva 100. Nyugalmi helyzetben mérnek kb. reálisan ezek az órák, amúgy nem, de ott is van kiugrás nagyon ritkán, lehet épp megvakarta vki a hátsóját azzal a kezével, amin az óra volt.Tegnap nem mentem sehova, de vándoroltam 100méteres szinteltérést. Cuki
-
barm
tag
Ezzel mi a helyzet?
[link]
Ez a kínai accountos eljárás? Vagy tényleg valami működő hivatalos cucc? -
Macika66
őstag
visszavittem és becserélem egy Galaxy Watch-ra Honor-hoz képest +25e, Huawei-hez 10e.
Valószínűleg az is szrul mutatja majd a pulzust, de legalább sok más vackot is lehet vele bzerálni.
Akkor nem a pulzusmérés 'pontatlansága' volt a bajod vele....
Én a Galaxy Watch-ot cseréltem le a GT2-re, elkeserítő volt az akkumulátor-ideje, nekem alap az AOD, de nagyon kevés számlapnál van NORMÁLIS. nem ultrafogyasztású AOD számlap.
Az, hogy ha akarom, a felhúzós órákra utaló módon ketyeg, meg a többi parasztvakítás, az nekem nem jelentett semmit. A rá telepített programok közül sem győzött meg gyakorlatilag egy sem, pedig nem napokat, hónapokat próbálkoztam barátkozni vele. Nekem az árához képest nagyon nem jött be.
Kinézetre pedig a GT2 a legszebb okosóra szerintem. A Samsung G Watch nagyon nem az. Ha lehetett volna csak feketét kapni belőle 46 mm-esben, an az igen, máshogyan nézett volna ki. De így nekem nem volt bejövős.
Van egy sima GT-m is, azt is imádom, jelentős különbség nincs a két óra között, a sima GT kijelzője védettebb, de ennek megfelelően vastagabb a káva is.
A GT2 kijelzője bátor, teljes üvegfelület (33e volt a cseréje egy 40 centis esés után), de - utólag rágyúrtam - védhető fém lünetta-gyűrűvel + üveggel. És még jól is néz ki. Szerintem... -
Gelner
tag
válasz
bandigyerek #933 üzenetére
-
Gelner
tag
válasz
bandigyerek #931 üzenetére
Van másik térkép szolgáltatás a telefonodon? Mert ha nincs mit töltsön be, nem tartalmaz az app garmin, tomom térképeket abból dolgozók ami a telon van. Gondolom én
-
Gelner
tag
Engem az érdekel még ha veszek egy polar h7 vagy polar h10 et, az egészség app írja, hogy tudja kezelni. Kérdés, hogy ha futás közbe felveszem, átáll az óra is és az app is az öv pulzus jelére vagy mi várható mi a szitu?esetleg az Óra jelét mutatja mert az huawei? Tapasztalat valakinek?
-
zsolt160
aktív tag
HKorn! Pedig ott kellene legyen, mert ez az Egészség app-ban van az "Én">Beállítás alatt, tehát elméletileg nem telefon függő, bár ki tudja. Majd megnézem Samsungon is.
-
p2pp
őstag
A Gt2 és a Gt2e között van vmi különbség?
-
DonDragonka
őstag
Szeva itt is...
Jó a GT is nyugi. Én csak azt írtam p30pro-hoz ideálisabb a GT 2... Kezdjük mondjuk a BT szabvánnyal vagy az A1 chip-el. Nagyobb a távolság a telótól nem is kicsit... Van ám ennek mondjuk hátránya is. GT már a garázsban jelzett ha a telót az emeleten hagytam... GT2 utca végén ami nincs messze ugyan de 2x már szívtam meg, hogy vissza kellett tolatnom... 😁
Én személy szerint imádom, hogy nem kell a telefonért rohannom ha hív valaki mert tudok az órán keresztül is beszélni. És azért van még pár dolog.
De ha elégedett vagy a GT-vel akkor ne cseréld le. Én se ezt írtam, hanem azt, hogy aki p30pro-hoz vesz most(!) GT-t vagy ezen gondolkozik annak ideálisabb a GT 2 szó sem volt arról hogy bárki dobja ki a GT-t... -
Becenick
tag
válasz
bandigyerek #901 üzenetére
Na igen. Nem rossz, főleg az üzemidő tetszik nekem ebben.
De azért még keresgélek, hogy milyen megoldások vannak.
Külsőre sokkal jobban tetszik, mint a Stratos 3. És talán a sporton kívüli általános funkciókat nézve is hasznosabb lenne (kihangosítás stb)... -
Becenick
tag
válasz
adamfriday #900 üzenetére
Stravával kapcsolatban az appban sincs semmi efféle utalás? Hát nem hangzik jól.
De legalább a GPS stabil. Bosszantó tud lenni, amikor valami miatt egy végigtekert nap után nincs adat. -
p2pp
őstag
Miért sokkal jobb a Gt2 mint a Watch Gt?
Tavaly ősz óta használom. Nagyon elégedett vok vele.
A P30 pro fórumba írt vki, h sokkal jobb a Gt2.
Miért is kellene rohannom azonnal lecserélni? -
HKorn
veterán
válasz
Engem az érdekelne, hogy sötét módnál a térképet hogyan lehetne visszefehéríteni, szerintem gáz így sötéten, nem látszik jól az útvonal.
-
HKorn
veterán
válasz
adamfriday #915 üzenetére
Így van. Az intelligens is elvileg észleli ha elkezdesz sportolni, de annak kell egy kis idő a pulzusváltások lereagálására, így az nyilván nem olyan pontos. Viszont edzés indításnál másodpercenkénti a mérés.
-
Sanyyka
aktív tag
Szia, köszönöm a tippet, de inkább visszavittem és becserélem egy Galaxy Watch-ra Honor-hoz képest +25e, Huawei-hez 10e.
Valószínűleg az is szrul mutatja majd a pulzust, de legalább sok más vackot is lehet vele bzerálni.
Azért nagyon szépen köszönöm hogy anno javasoltad, nagyon jól összerakott, szép cucc a Honor, azonban sajnos simán az is lehet, hogy maga a technológia nem alkalmas precíz pulzusmérésre. -
emleki
csendes tag
Szerintetek ha több idő után nem használunk fóliát a kijelzőn de majd megjelennek a kisebb karcolások azokat lehet e majd polírozásal eltűntetni.Egyáltalan vállal e valaki polírozást?
-
zsolt160
aktív tag
válasz
bandigyerek #907 üzenetére
Telefonon az Egészség app-ban.
-
zsolt160
aktív tag
válasz
#76500480 #905 üzenetére
Nos nálam folyamatosan méri a pulzust, így 10-11 napot bír ki. Igaz otthon néha futok futópadon, mondjuk hetente egyszer félórát. Így is szinte méterre ugyan azt írja ki mint a pad, illetve a séta üzemmódot használom, mind az órán indítva. Pulzus nálam jónak tűnik a vérnyomásmérőhöz képest. WPW- van (Wolff–Parkinson–White syndrome), így nekem csak a pulzus szám volt a fontos vételkor.
-
törölt tag
GT2/MW2 üzemidőben mennyit romlik, ha 24h pulzusmérést "valósra" állítom? Intelligens mód volt az alapértelmezett(pár hét után találtam meg
) és valami csapnivaló értékeket kaptam. Ülve 115bpm vs bicikli 25kmh 110bpm, ellipszisnél 20percig mutat 150et aztán kiakad 209nél és kapok a végén 5.0 pontot(túlzott megterhelés). SpO mérésnél pontos, 40-45(Omron szerint is). Minek ez az Intelligens mód? Inkább saccol
-
HKorn
veterán
válasz
Az időtartam alatt ott van a Google logo, miből gondolod, hogy nem használja a mapsot?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Én bringázáshoz használom, abszolút hobbi célra. Nincs meg ugyan régóta, és huawei telóval használom, valamint nem ismerem a Stravát (azt se tudom mi az), de amit a Egészség app tud az nekem bőven elég.
Példa:A Google térképét nem használja (a mostani helyzetben fura is lenne, de szerintem sosem tette), tehát nem lehet visszanézni, hogy melyik kavicsba botlottál meg (mondjuk errefelé valamikor a háború utáni műholdképek vannak a Maps-ba, úgyhogy mindegy is), de egész jól mutatja a sajátján. A fiziológiai adatok szerintem pontosak, a sebesség is kb. passzol, jól látszanak az állások is. Ez alatt a cirka másfél óra alatt kb. 4% -ot merült. az aksija.
Én elégedett vagyok vele. Arról nem is beszélve, ha útközben hívnak, nem kell előkaparni a se...em alól a telefont, hanem lehet ugafonozni ezzel is, és meg nem volt rá panasz, hogy rossz a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest