- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Én bringázáshoz használom, abszolút hobbi célra. Nincs meg ugyan régóta, és huawei telóval használom, valamint nem ismerem a Stravát (azt se tudom mi az), de amit a Egészség app tud az nekem bőven elég.
Példa:A Google térképét nem használja (a mostani helyzetben fura is lenne, de szerintem sosem tette), tehát nem lehet visszanézni, hogy melyik kavicsba botlottál meg (mondjuk errefelé valamikor a háború utáni műholdképek vannak a Maps-ba, úgyhogy mindegy is), de egész jól mutatja a sajátján. A fiziológiai adatok szerintem pontosak, a sebesség is kb. passzol, jól látszanak az állások is. Ez alatt a cirka másfél óra alatt kb. 4% -ot merült. az aksija.
Én elégedett vagyok vele. Arról nem is beszélve, ha útközben hívnak, nem kell előkaparni a se...em alól a telefont, hanem lehet ugafonozni ezzel is, és meg nem volt rá panasz, hogy rossz a minősége. -
adamfriday
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Strava szinkronizáció nincs (hogy mókolással és kecskeáldozással megoldható-e, nem tudom).
Futásra használom, a GPS eddig mindig stabil volt.
Csak saját appal kommunikál és nem tudok funkcióvesztésről nem Huawei telóval. (Talán az ébresztésnél volt egy olyan funkció, hogy a Huawei telefonnal együtt az óra is ébresztett.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest