- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Én bringázáshoz használom, abszolút hobbi célra. Nincs meg ugyan régóta, és huawei telóval használom, valamint nem ismerem a Stravát (azt se tudom mi az), de amit a Egészség app tud az nekem bőven elég.
Példa:A Google térképét nem használja (a mostani helyzetben fura is lenne, de szerintem sosem tette), tehát nem lehet visszanézni, hogy melyik kavicsba botlottál meg (mondjuk errefelé valamikor a háború utáni műholdképek vannak a Maps-ba, úgyhogy mindegy is), de egész jól mutatja a sajátján. A fiziológiai adatok szerintem pontosak, a sebesség is kb. passzol, jól látszanak az állások is. Ez alatt a cirka másfél óra alatt kb. 4% -ot merült. az aksija.
Én elégedett vagyok vele. Arról nem is beszélve, ha útközben hívnak, nem kell előkaparni a se...em alól a telefont, hanem lehet ugafonozni ezzel is, és meg nem volt rá panasz, hogy rossz a minősége. -
adamfriday
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Strava szinkronizáció nincs (hogy mókolással és kecskeáldozással megoldható-e, nem tudom).
Futásra használom, a GPS eddig mindig stabil volt.
Csak saját appal kommunikál és nem tudok funkcióvesztésről nem Huawei telóval. (Talán az ébresztésnél volt egy olyan funkció, hogy a Huawei telefonnal együtt az óra is ébresztett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest