- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Én bringázáshoz használom, abszolút hobbi célra. Nincs meg ugyan régóta, és huawei telóval használom, valamint nem ismerem a Stravát (azt se tudom mi az), de amit a Egészség app tud az nekem bőven elég.
Példa:A Google térképét nem használja (a mostani helyzetben fura is lenne, de szerintem sosem tette), tehát nem lehet visszanézni, hogy melyik kavicsba botlottál meg (mondjuk errefelé valamikor a háború utáni műholdképek vannak a Maps-ba, úgyhogy mindegy is), de egész jól mutatja a sajátján. A fiziológiai adatok szerintem pontosak, a sebesség is kb. passzol, jól látszanak az állások is. Ez alatt a cirka másfél óra alatt kb. 4% -ot merült. az aksija.
Én elégedett vagyok vele. Arról nem is beszélve, ha útközben hívnak, nem kell előkaparni a se...em alól a telefont, hanem lehet ugafonozni ezzel is, és meg nem volt rá panasz, hogy rossz a minősége. -
adamfriday
senior tag
válasz
Becenick #899 üzenetére
Strava szinkronizáció nincs (hogy mókolással és kecskeáldozással megoldható-e, nem tudom).
Futásra használom, a GPS eddig mindig stabil volt.
Csak saját appal kommunikál és nem tudok funkcióvesztésről nem Huawei telóval. (Talán az ébresztésnél volt egy olyan funkció, hogy a Huawei telefonnal együtt az óra is ébresztett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Automobilista 2
- Napelem
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest