Új hozzászólás Aktív témák

• Macika66

őstag

válasz Sanyyka #913 üzenetére

visszavittem és becserélem egy Galaxy Watch-ra Honor-hoz képest +25e, Huawei-hez 10e.
    Valószínűleg az is szrul mutatja majd a pulzust, de legalább sok más vackot is lehet vele bzerálni.

Akkor nem a pulzusmérés 'pontatlansága' volt a bajod vele....

Én a Galaxy Watch-ot cseréltem le a GT2-re, elkeserítő volt az akkumulátor-ideje, nekem alap az AOD, de nagyon kevés számlapnál van NORMÁLIS. nem ultrafogyasztású AOD számlap.

Az, hogy ha akarom, a felhúzós órákra utaló módon ketyeg, meg a többi parasztvakítás, az nekem nem jelentett semmit. A rá telepített programok közül sem győzött meg gyakorlatilag egy sem, pedig nem napokat, hónapokat próbálkoztam barátkozni vele. Nekem az árához képest nagyon nem jött be.

Kinézetre pedig a GT2 a legszebb okosóra szerintem. A Samsung G Watch nagyon nem az. Ha lehetett volna csak feketét kapni belőle 46 mm-esben, an az igen, máshogyan nézett volna ki. De így nekem nem volt bejövős.

Van egy sima GT-m is, azt is imádom, jelentős különbség nincs a két óra között, a sima GT kijelzője védettebb, de ennek megfelelően vastagabb a káva is.

A GT2 kijelzője bátor, teljes üvegfelület (33e volt a cseréje egy 40 centis esés után), de - utólag rágyúrtam - védhető fém lünetta-gyűrűvel + üveggel. És még jól is néz ki. Szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák