- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
visszavittem és becserélem egy Galaxy Watch-ra Honor-hoz képest +25e, Huawei-hez 10e.
Valószínűleg az is szrul mutatja majd a pulzust, de legalább sok más vackot is lehet vele bzerálni.
Akkor nem a pulzusmérés 'pontatlansága' volt a bajod vele....
Én a Galaxy Watch-ot cseréltem le a GT2-re, elkeserítő volt az akkumulátor-ideje, nekem alap az AOD, de nagyon kevés számlapnál van NORMÁLIS. nem ultrafogyasztású AOD számlap.
Az, hogy ha akarom, a felhúzós órákra utaló módon ketyeg, meg a többi parasztvakítás, az nekem nem jelentett semmit. A rá telepített programok közül sem győzött meg gyakorlatilag egy sem, pedig nem napokat, hónapokat próbálkoztam barátkozni vele. Nekem az árához képest nagyon nem jött be.
Kinézetre pedig a GT2 a legszebb okosóra szerintem. A Samsung G Watch nagyon nem az. Ha lehetett volna csak feketét kapni belőle 46 mm-esben, an az igen, máshogyan nézett volna ki. De így nekem nem volt bejövős.
Van egy sima GT-m is, azt is imádom, jelentős különbség nincs a két óra között, a sima GT kijelzője védettebb, de ennek megfelelően vastagabb a káva is.
A GT2 kijelzője bátor, teljes üvegfelület (33e volt a cseréje egy 40 centis esés után), de - utólag rágyúrtam - védhető fém lünetta-gyűrűvel + üveggel. És még jól is néz ki. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest