- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
APKmirror-on fent van a frissített Huawei health, már van véroxigénszint rész az egészség fülön (nyilván fw frissítésig még nem működik).
-
barm
tag
válasz
Parallaxis #647 üzenetére
Ja, igen, van benne.
-
barm
tag
válasz
#76500480 #644 üzenetére
Nekem a MagicWatch lett a nyerő, a matt fekete ház tetszett legjobban. Az SpO2 és VO2 max mérés között nem tudom, mi a különbség, de VO2 maxot tud a Honor.
Ha pedig ez neked ilyen fontos, nem biztos, hogy ezek közül kell választanod... Nem tudom, mennyire megbízható véroxigénszint mérésre.
Egyébként a GT2 ugyanez, a GT2e sportosabb.
Azt vedd, amelyik jobban tetszik! -
törölt tag
Sziasztok! 3ból melyiket érdemes választani? (GT2, GT2e, Magic Watch 2). Csak a dizájn dönt? Honor lenne a legolcsóbb, külsőre egy két eltérés van+barometer hiánya/replika/. GT2e-ben alap az SpO2 mérés de ahogy olvasom a GT2 is megkapja.
-
bagyulus
tag
Legujabb Egészség app verzió :10.0.5.515
-
snakebait
senior tag
válasz
DonDragonka #640 üzenetére
Nekem sem🙄😳, de majd jön ha már beharangozták, csak ki kell várni.
-
DonDragonka
őstag
Jön egy frankó frissítés...
Nekem még nem érkezett meg...
[link] -
zsolt160
aktív tag
Bocsi, de erről meg fogalmam sincs mi. Én mindent az órán intézek, mert nem mindent tud a teló appk, viszont szinkronizálva látható a telefonon.
Egy példa, futópadon szoktam futni de a telefonon nincs ilyen, viszont az órában van. Szinkronizálás után a telefonon megjelenik az adat. Egész pontos az értéke a paddal össze mérve. -
kasee
aktív tag
válasz
Black_Raven #632 üzenetére
Elakadtam...
Megcsináltam a kinai accot, letöltöttem a béta verziót, beléptem minden fasza..amikor hozzá akarom adni a GT2 órát akkor azt irja nem támogatott verzió...frissítsek.
Valakinek van erre megoldása? köszi -
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Custom watch face-t csak a béta app + kinai user-el lehet feltenni?
Igy?
Vgy ennél egyszerübb mód?
köszi -
barm
tag
Megnéztem magyarul: "Saját tervek" a "Profil" fölött az én menüpont alatt.
-
barm
tag
Tudja valaki, hogy a Huawei Health programban lévő saját terveim menüpont hogy működik? Hogyan lehet hozzá adni tervet? Nekem az üres, nem jelenik meg ott semmi.
Igazából honor magic watch 2 -m van, de elvileg ugyanaz, nem? Csak az a topik nem ilyen aktív, bocs... -
kasee
aktív tag
Ehhez hasonló szíjat talált már valaki Alin és társain? Vagy van esetleg valakinek eladó?
[link]
köszi -
NemMo
őstag
Volt valaki, akinek pár hónap után csúnyán kopott a szíj. Ez általánosan jellemző?
-
jilian
addikt
Nemár...
Ez a nyomi Stift miatt komplett szijjat venni. -
NemMo
őstag
válasz
adamfriday #616 üzenetére
Ugye csak 10 névjegyet lehet hozzáadni, de a hívásnaplóból bárkit hívhatok. Így nem is fáj annyira ez a korlátozás
-
NemMo
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen órát. Ki van kapcsolva a folyamatos pulzus és stressz mérés. Ilyen esetben hogy tudok mérést indítani? Odalapozok az órán és böködöm, nyomkodom, de nem mér -
-
Macika66
őstag
válasz
zsolt160 #608 üzenetére
Az animálható háttér azt jelentené, hogy 2naponta tölteni kellene, mint a Samsungot.
Vagy lenne benne egy 7-800 mAh-s akku, ami meg akkorává változtatná az órát, mint egy Kospet kínai borzalom...
Én úgy gondolom, hogy egy hagyományos karóránál sem animálódik a háttér tizen-huszonévig, csak kibírható valahogy, hogy itt sem.
Nem érszem szükségét, hogy körülöttem minden tárgyamnak mozogjon valamije... -
zsolt160
aktív tag
Köszi a választ, de én nem értem akkor ez nem igaz:
"Huawei Watch GT 2 specsBody: 46mm: 45.9 x 45.9 x 10.7 mm, 41g weight 22mm strap; 42mm: 41.8 x 41.8 x 9.4 mm mm, 29g, 5 ATM water resistance; Stainless Steel frame, ceramic backDisplay: 46mm: 1.39" OLED, Resolution 454x454, 326 ppi; 42mm: 1.2" OLED, Resolution 390x390, 326 ppiOS: Huawei Lite OSMemory: 2 GB RAM + 4 GB storage (2.2 GB user available) - not user accessibleBattery: 46mm: 455mAh (14 days typical use); Magnetic charging baseConnectivity: Bluetooth 5.0 + BLE; GPS+GLONASS; NFC (China-only)" -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség edzés lehetőséget hozzá adni az órához, vagy az egészség app-hoz? Vízi sportokra gondolok. Kajak, evezés, stb.
GT2 46mm.
Előre is!
-
zsolt160
aktív tag
taptaq!
Kérdésem volna feléd és akik esetleg csinálnak számlapokat. Ez a Lite OS alapból nem támogatja az animált hátlapot, vagy csak spontán nem készítenek ilyent.
Azért kérdezem, mert az egyetlen számlap a Galery amiben a háttérképet tudom változtatni amire akarom, de ha animált képet teszek be, az nem mozog. Tudom sokat fogyasztana, de sok más egyébb is. Samunál legalább ez müxik.
Köszönöm bagyulus infóját a feltöltésről! De azért jó lenne ha ezt más is egyszerübben megtehetné... Mert olvastam az OS nem támogat harmadik fél álltal csinált programokat, de hát a számlapok siralmasságából és mennyiségéből én azt vontam le, jobb lenne ha engedné. -
taptaq
aktív tag
válasz
adamfriday #602 üzenetére
Én a beta health appot használom a telefonon kínai accal. Nem váltogatok healt alkalmazást, nem használok global accot sem. Nekem ez tökéletesen megfelel. Igaz nem magyar a felület, hanem angol.
-
taptaq
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Gombászkönyvek egyben
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest