Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Black_Raven #719 üzenetére
Amíg csak a kezét láttam jobb volt. Oda a titokzatosság
-
NemMo
őstag
válasz
Black_Raven #716 üzenetére
Szép kéz
-
NemMo
őstag
Volt valaki, akinek pár hónap után csúnyán kopott a szíj. Ez általánosan jellemző?
-
NemMo
őstag
válasz
adamfriday #616 üzenetére
Ugye csak 10 névjegyet lehet hozzáadni, de a hívásnaplóból bárkit hívhatok. Így nem is fáj annyira ez a korlátozás
-
NemMo
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen órát. Ki van kapcsolva a folyamatos pulzus és stressz mérés. Ilyen esetben hogy tudok mérést indítani? Odalapozok az órán és böködöm, nyomkodom, de nem mér -
NemMo
őstag
Én a galaxy watchomat azért adtam el, mert túl bumszli volt. Ez a huawei a képek szerint analóg óra méretűnek tűnik a magasság alapján. Meg tudja ezt egy tulajdonos erősíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest