- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
files32
tag
Üdv!
14.05 volt a MIUI verzió (4/128)
átállítottam a régiót Finnországra és megkaptam a Hyper OS-t.
-
AlBundy
aktív tag
Erre a készülékre várható, hogy lesz hivatalos hyperOS?
Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
aszti75
senior tag
Sziasztok.
Ma vettem egy ilyen készüléket,a 4Gb-os változatot.
Jelenleg a 14.0.6.0 verzió van rajta,de nem tudom frissíteni. Úgy sem,hogy letöltöm a firmwaret és a telepítő csomag kiválasztása opcióval hibát dob,hogy nem tudta ellenőrizni,bla,bla...
Honnan tudom a leg frissebb verziót letölteni,illetve melyik a leg újabb verzió.
-
ZSolzs
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen készülékem, és az egyik problémám az az lernne,hogy ha a telefonnal készítek egy videót az nem tudom továbbítani messengeren.(pl. Signal nincs ilyen gondom).
A másik gond,hogy külön nem tudom szabályozni a hangerőt,az értesítési hangot,és a csengőhang hangerejét,erre valaki tud valami megoldás?SW: MIUI Global 14.0.4
Harmadik: Tapasztalta mási is ,hogy a készülék gyengébb RF résszel rendelkezik?
(pl: adott helyszinen egy Samsung A52- sen nincsennek térerő problémák,míg a Readmi-n előfordulnak.)Köszönöm.
-
rebla
aktív tag
Sziasztok!
Redmi note pro 5G-m van a kérdésem, hogy viber üzenetnél nincs hang érteítés lezárt képernyőnél. Csak felébred a képernyő zár oldal, de hang nincs. Végig futottam pár dolgot, de shol nem látom kikapcsolva. Sms megjön hangal rezgéssel...
valami ötlet? Köszi!Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
harmincas
tag
Azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a Wifi-t, és csak 5G-t használok (Budapesten), akkor nagyon hamar merül az akku, délután már töltenem kell a telefont. Wifi-vel sokkal hosszabb az üzemidő. Tapasztalta ezt más is?
-
Graphics
Jómunkásember
-
psylocke
csendes tag
Xiaomi. viccnek is rossz.
-
sztojo
csendes tag
A mostani telókat már érvényes, meg érvénytelen kamerákkal adják? És mitől lesz érévnyes? És mitől érvénytelen?
sztojo
-
xenos22
újonc
és az Aqua szervíze mennyire megbízható? valakinek van tapasztalata/infója, hogy telót hogyan cserélnek/javítanak pl., ha gyári hibás? mert Alzáról hallottam, hogy ott is szürkeimportos, de legalább a gari jó, segítőkészek (javítsatok ki pls, ha nem)
-
Ok, átsiklottam az egyetlen nyomokban megbízható bolt fölött, akik 70-ért kínálják. Mondjuk náluk meg "Rendelhető" - én az ilyenre már nagyon gyanakvóan tekintek, éppen múlt héten kellett lemondanom egy januári megrendelésemet máshol.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy fér bele 20 ezer árkülönbözet egy ilyen állítólagosan fapad készüléknél.
Üdv, pengwin
-
Graphics
Jómunkásember
AQUA-ban is 70 ezer tény szürke, a színe...
Az nem szürke... Nyugi.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ne ajánlgassuk már a ki tudja honnan-hogyan szürkeimportból golgozó sufniGSM-eket. Hivatalos helyről 90 az a 70.
Akinek meg számít az a 20 ezer forint, az gondoljon bele, hogy mennyire fájna ha egy ilyen értékű és fontosságú eszközére nem lenne normális garancia, amikor kell. Inkább vegyen megbízhat helyről 70-ért valami gyengébbet az ember, bölcsebb döntés.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Gabbbb
senior tag
Note 12 4g megvan 70-ért.
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/xiaomi/redmi-note-12-128gb-4gb-ram-dual-p942602520/
[ Szerkesztve ]
-
-
elfelejtette
veterán
válasz Armagedown #63 üzenetére
Az "early adopter" az a béta tesztelő másik megnevezése?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
moma
őstag
Totál rendben lévő fafados teló, ami nincs rendben, hogy ez manapság 120k.
we all deserve a bit of luck.
-
Dhampir
félisten
Amennyiben megosztanád a Yettel topikban, hátha eljutna valahogyan egy érdemben intézkedni tudó munkatársukhoz is.
-
-
Gabbbb
senior tag
Valaki magyarázza már el nekem, hogy az 5g miért ér felárat?
-
hardver1985
tag
jár 33 wattos töltőfej, adatkábel ez oké ,de a 4gb ram nincs sztereó hangszóró míg a 11-be volt
Megbízhatóságom: 283 pozitív...
-
Ilyen esetekben egyébként nagyon gyakran nem a szolgáltató, hanem a forgalmazó vagy a gyártó a hibás. Az e-commerce platformok és weboldalak feltöltése adatokkal gyakran automatikus, ha meg nem akkor olyanok csinálják akiktől nem várható el, hogy minden gyártói marketing hülyeséget és ködösítést ellenőrizzenek.
Üdv, pengwin
-
latya73
csendes tag
-
szemy94
senior tag
Van igazság ebben is, de leírtam nekik, adatlapot küldtem egymás mellett a 2 készülékről, a válasz kb annyi, hogy én letojom, keress más ügyfélszolgálatost, akit érdekel, ahelyett, hogy továbbítja a beszélgetést a megfelelő helyre, és javítják az oldalon legalább azt, hogy nem 5G képes a telefon.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
Yettel-nél egyébként 5G van feltüntetve, de nem igaz, a kép és a proci alapján a 4G-s verzió.
Múltkor az oldalon (yettel.hu) beszéltem is egy ügyintézővel, akinek leírtam, hogy valami nem stimmel. Megkérdezte, hol látom, hogy 5G-s, írtam, hogy az oldalon az 5G képes igen-nel szerepel. Válasz: igen. Leírtam mégegyszer, hogy mi ezzel a gond (SOC, kép alapján 4G), válasz, felvehetem a kapcsolatot e-mail-ben, vagy postai úton és 30 napon belül válaszolnak, segíthet-e még valamiben. Írtam, hogy nem, de jó lenne, ha javítanák, mást nehogy megtévesszenek, azóta is úgy van.
Ha esetleg van itt valaki, akit jobban érdekel és van kapcsolata velük esetleg, szólhatna nekik, én nem akartam mégegyszer elkezdeni, várni 30 napot, engem nem érint, de sokakat megtéveszthet.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
válasz Armagedown #50 üzenetére
Memóriából sose elég . Nem hiába a közmondás .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Armagedown
őstag
". Hozzánk a 8 GB RAM-mal szerelt tesztpéldány jutott el, ami közel 3 GB RAM-ot felzabált úgy, hogy csak a DevCheck futott, szóval az a 4 GB bizonyos esetekben lehet szűk, vagy legalábbis az alkalmazásváltás nem lesz azonnali, mert ki fogja szórni a sokat zabáló appokat a háttérből a rendszer."
Én eddig azt gondoltam, hogy a Windows 11 alap memóriahasználata nagyon magas.
Úgy látszik, mégsem“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
törölt tag
Van bármi amiben a Note 12 jobb mint egy Note 11 pro?
-
dredjudge84
őstag
Ez a kényszeres frissítési mánia hihetetlen! Jó volna egyszer egy olyan tesztet látni egy telefonról, hogy ilyen volt amivel kijött, és ilyen lett két főverzióval később. Asszem lesápadna a szerkesztőség.
-
harmincas
tag
Hát én pedig ma már nem vennék telefont 5G nélkül. Egyszerűen a jövőbiztosság miatt. Korlátlan csomagom van, egy telefont 3 évig használok, és bizony van olyan hely, ahol a korábbi 4G-s telefonomon nagyon lassú volt az adatátvitel, a mostani Redmi Note 12 Pro 5G pedig teljesen rendben van. Az 5G lefedettség pedig a Vodánál már most is jelentős, és mindenhol nőni fog.
-
rnrn
aktív tag
A sima 4G-st vettem meg, holnap kapom kézhez. 63 eFt volt. Most Note 9-ről nyomom, azt eladva 25-30-ba lesz a kicsike (13-as droiddal). Már nagyon várom. Üdv, egy mezei Júzer (TikTok vajon mííí...?)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Luck Dragon #41 üzenetére
Csak 10? :D
mondjuk ebből jó ha 3-4 életképes lesz.. -
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #41 üzenetére
-
-
batai15
félisten
Hulladék drágán.
Gondolom még jön majd pár variáns hogy végképp ne lehessen követni majd ki kivel van és még normális supportot se kapjon.[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #35 üzenetére
Hardveresen tudja, csak le lett tiltva.
-
Picit többért Poco X5 Pro-t választanám. Köszönöm a tesztet .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az 1080p már konkrétan belépő szint.
Ennek simán vinnie kellene már a 4K@60fps-tMondjuk én nem értek hozzá, de kíváncsi lennék rá hogy mégis kinek az ötlete a Qualcomm-nál az hogy egy friss kiadású chipset ne tudjon olyat amit már 4-5 éve minimum tudnak, pláne ők voltak ebben erősek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kbyte1024 #31 üzenetére
Xiaomi sokszor magas kezdőárral operál, utana beesik.
1-2 hónap múlva szerintem ez is esik majd.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kbyte1024
veterán
Csak azt nem vágom ha házon belül is van ellenfele akkor ezt nem látják? Nem hiszem el, hogy nem csinálnak egy piacelemzest vagy hasonlót.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Graphics
Jómunkásember
Qualcomm, és a kreált limitjei... Sajnos a 695 is ettől szenvedett...
-
zoo8800
veterán
1080p @ 30 fps...
2013-ban a szintén középkategóriás LG F6-os telefonom már tudta ezt, közel 10 évvel később még mindig itt tartunkrip and tear, until it is done
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Graphics
Jómunkásember
Nem egy kategória.
Totál máshová áraznak a gyártók már.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Jó kis telefon, de az A34 jobb.
-
savage45
csendes tag
1080p@30fps, 4g rammal 120k-ért 2023-ban tetszett?! Milyen az ami nem tetszik?
-
Robitrix
senior tag
Azért 120 ezerért sok helyen karcsúnk érzem a teljesítményt.
Nekem egy Xiaomi 11T PRO van, ami úgy egy 1,5 éves modell. igaz amikor kijött akkor 260-270 ezer körül volt az ára. Én tavaly novemberben már csak 141 ezerért vettem akciósan. (lévén kijött közben már a 12 és a 13-as sorozat is)
nekem egy snapdragon 888-as proci van benne ami 759 ezer antutu pontot kap több, mint a dupláját. A mai csúcs telefonok úgy a 1,3 millió antutu pont körül vannak nagyjából. Az enyémben 8 GB a RAM és 128 GB a háttért. Mostanában már láttam hirdetve 145 ezer körül 256 GB-os háttértárral is. Az én kamerám 108 megapixel. 30 FPS-el csinál 8K-s videót is. a kijelző 120 hz-es és 6,7 hüvelykes. a vezetékes töltő 120 wattos. az előlapi kamera 20-25 Mpixel. Android 12 volt rajta MIUI 13-mal a múlt héten frissitett át 13-asra és MIUI 14-re. Persze 5G és egyebek... Szóval ha az én telefonomat meg lehet kapni 141-145 ezer körül úgy, hogy vagy fél tucat paraméterben erősebb soknak érzem a 120 ezret a cikkben szereplő modellért... -
latya73
csendes tag
Azért kíváncsi lennék egy pro változat tesztre is. Remélem lesz.
-
Damos
tag
Kár, hogy a 120 ezer Ft-ba nem fért bele a 6 GB RAM és a sztereó hangszóró. A Redmi Note 11 Pro sokkal jobb vétel.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha esik az ára, akkor jó lehet, de alapvetően ezen az árszinten bőséges a választék, még házon belül is.
Egy Poco X5 például, de a Realme háza táján ott van a Realme 10-es.
De a Note 11 Pro 5G is jobb vétel 120-ért.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Azért azt nekem megfogalmazhatná valaki hogy miért olyan fontos hogy 1 telefon 5G képes legyen? Egyrészt az itthoni lefedettség és sebesség a béka segge alatt van, másrészt 4G alól is minden tökéletesen elérhető...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
csongi
veterán
Megléptem. Motog72. 108K.
Egy kicsit sem vágyom vissza a csonkított MIUI rendszerre. -
harmincas
tag
Akkor inkább már érdemes kicsit többt rászánni a Pro verzióra - jobb fő kamera, több RAM, gyorsabb töltés. (Oké, hazabeszélek, olyat vettem nemrégen. )
-
vendingo
veterán
Poco x3 fele pénzért 6 gb rammal jött ki 2,5 éve... Asszem még várat magára a csere, ezt nem érzem hatalmas előrelépésnek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
razorka777
veterán
A MIUI és a 4 giga ram nem sokáig lesznek "barátok".
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Atomcsirke
aktív tag
Évek óta próbálok visszatántorogni a Xiaomi-hoz a budget kategóriában, de úgy látom, ez már megint nem fog összejönni. Ennyiért van Realme 9 Pro+, 6/128-asban, határozottan jobb kamerával, kb. hasonló (= hasonlóan rossz) szoftveres támogatással.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
jUUh
addikt
4GB RAM 2023-ban Androidon elégtelen szvsz. Lehetne ez "jó", mondjuk 70e környékén, valami custom rommal
Samsung Galaxy S23+
-
Gerybut
tag
Nem
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Örni
senior tag
A madár az ász!
There's too many men, too many people, making too many problems!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest