- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
scyllarus #128 üzenetére
Én is használom 4 hónapja, el lehet vele lenni, de ennyi. Naaagyon be tud lassulni, nem ártana még bele ram, üzemideje kevés, és a kamera is gyenge minőségű. Ráadásul sokszor nagyon lassan készíti el a képet, és nem is az van a képen, amit fotóztam. Rányomok az exponálásra, olyan, mintha fotózott volna, de igazából csak 2-3 másodperccel készít képet. És még az iránytű és a giroszkóp is kimaradt (ezt valahogy átugorhattam a teszt olvasása közben, nem gondoltam, hogy ilyen alap dolog kimarad egy top-gyártó készülékből, még ha olcsó is). Na mindegy, még egy ideig elleszek vele, aztán csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest