Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Szerintem sokan vették, csak a vásárlók és a mobilarena olvasók közös halmaza kicsi.
Az itteniek többsége ennyi pénzért Xiaomit vesz, a szolgáltatónál vásárlók meg többnyire nem járnak ide.3shae: Ez az év vicce eddig, ilyen kérést feltenni a hostesseknek
Azoknak fogalmuk sincs a telókról, nemhogy a kompatibilis alkalmazásokról (ilyen marginális appról pláne).
Ismered a viccet, amikor a piacon odamegy az árushoz a vevő, és megkérdezi: erős ez a paprika? Persze, atomcsípős! A következő vevő, ugyanarra a paprikára: ugye nem erős? Dehogy, csecsemők is ehetik! Így vannak ők is kb. -
3shae
senior tag
- Dec 23 hajnalban hagytam eó a telefont.
- Aznap nem volt időm elmenni és körültekintően vásárolni.
- mondj bármit akkor is szar rajta gépelni
- megvettem ezt a szart és azonnal kellett rá vmi tok hogy az első pillanattól fogva védve legyen ott és akkor ezt találtam
- teszteket nem volt időm olvasni. Már nyultam volna a zsebembe hogy megnézzem, de akkor jutott eszembehogy néhai édesanyám kagylótelefonja van nálam ami ugye nem netképes..
- a huawei mördzsije beszélt rá tképpen a vásárlásra (annyit mondtam neki hogy stravaban erős legyen a bicózás miatt )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azoknak fogalmuk sincs a telókról, nemhogy a kompatibilis alkalmazásokról (ilyen marginális appról pláne).