Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
Udv,
Valaki tapasztalt olyat, hogy fulesbe nagyon halk a zenelejatszas? Konkretan ha egy kis forgalom van mellettem mar nem hallok semmit. Eleinte azt hittem az s7 edge fulese volt a szar amivel hasznaltam, most a gyarival hasznalom, eleinte jonak tunt, most megint vallalhatatlanul halk. A samu fulest a gyari rommal hasznaltam, most revolution remix van rajta.
Talalkozott mar valaki hasonloval? Egy volume booster app se mukodik.(Esetleg meg holnap megprobalkozok egy gyari romra visszaallast, viszont ha akkor sem jo, ugy padlohoz b*szom az otodik emeleten hogy az alagsorban fog landolni, garancia ide vagy oda...bocs
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest