Hirdetés
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nekem FR-nélkül is működik, így megmarad a Béta app is. Ugyan olyan atom stabil mint az előző, csak van néhány hibája, amit nyilván javítanak, ha lesz aki jelzi. Az lenne a jó, ha minél több visszajelzést kapnának.
A legnagyobb hibája az agresszív memória kezelés, ami már a 6-os esetén is sokak nemtetszését váltotta ki. Ha 3GB-os lenne, ez nem érintene ilyen érzékenyen minket. Ezt kellene tudomásul vennie a fejlesztőknek, de ehhez sok visszajelzés kellene.
Sajnos sokan önhibájukon kívül lettek kizárva a tesztből.
Végeztem egy házi tesztet, melyet meg is írtam nekik. Ugyan azt az 5 programokat indítottam egy Alcatel OT995 telefonon mind ezen. Az Alcatel 500MB memóriával rendelkezik. 3 nap után az Alcatelben mindegyik app futot, és újra indítás esetén mindet el is indította. A P9 Lite viszont ezek közül néhányat egyszerűen leállított é kilőtt a memóriából, ha nem volt használatban egy ideig. Márpedig olyan alkalmazás is be volt töltve, aminek nincs használati felülete (kivéve a beállítást), a háttérben kellene figyelnie. Tette mindezt úgy, hogy a szabad memóriája lényegesn több mint az Alca összes memóriája. Ja és Chrome-ban betöltött 2 lap az Alcatelben nem töltögetett újra, nem úgy a p9Lite-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest