Hirdetés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Fogalmam sincs. Egy bécsi dokié volt akinek azt mondták kuka, mert beejtette a tengerbe (vízbe). Nem foglalkozik vele(már van új telefonja amibe vett microsd, hogy arra mentse neki a képeket) csak a belső tárhelyen lévő fényképeket sajnálja. Semilyen papírja nincs meg róla, de a telefonba a 2016.05.05 dátum van az akkuján pedig 2016-09-05. Az a baj, hogy én már szétszedtem, így valószínű gari már nincs rá
Nagyon én sem akarok vele foglalkozni, bár a telefont nekem adta hátha tudok vele valamit kezdeni. Gondolom az alaplap cserénél minden adat veszik 
Azt sajnálom, hogy amikor sikerült életre keltenem akkor miért húztam ki a hálózatból legalább lementhettem volna róla az adatokat. Annyit csináltam a menűben, hogy a német nyelvről átállítottam magyarra és mivel 100% irt kihúztam a hálózatból na akkor szállt el egyből és azóta sem sikerült ismét életet lehelni bele. Ha nincs benne az akku akkor szépen be is bootol, de ahogy ráteszed az akkut lefagy. Akku nélkül egy pill. simán feláll a rendszer.
Persze azt is hálózati 2A töltövel, mert a laptop usb portja kevés volt neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus Pad 3
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Affinity Designer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon én sem akarok vele foglalkozni, bár a telefont nekem adta hátha tudok vele valamit kezdeni. Gondolom az alaplap cserénél minden adat veszik