- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
bpdjoco #7920 üzenetére
Én azt tenném a helyedben, hogy feltöltöm, csinálok egy factoryresetet, ha továbbra is fennál ugyanez, akkor szerviz. Mert igy már mondhatod azt, hogy a gyári visszaállítás nem oldotta meg a gondot, nem tudnak elküldeni egy szoftverfrissítéssel. Egyébként, ha még 3 hónapon belül vagy, új telót fognak adni.
-
-
válasz
bpdjoco #3335 üzenetére
én az lg g2-vel szenvedtem ugyanígy, másnak azonnal pozícionált, nekem viszont ugyanaz volt mint amit most neked csinál.
sosem sikerült teljesen megjavítani, többszörös garanciás kör után sem.nekem a p9-cel most semmi bajom, 5-6 másodperc alatt fixálja a jelet, még a lakásban is.
összefoglalva: én azonnal vinném vissza gariba
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest