- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
old rocker #19254 üzenetére
Én 36-ért adtam el a 3 hónapos P8 lite-omat. Függetlent küldtek vissza a TMX-ból vodás fw-vel (az előző vodafone-s volt), ja és nem alkudtak.
-
Zsocy155
őstag
válasz
old rocker #19235 üzenetére
Nem.
A gyári adatok visszaállítása az a gyári adatok visszaállítása.
FR = Factory reset. -
csacsi67
addikt
válasz
old rocker #19235 üzenetére
Elösször azt probáld ki amit irtam az a menü pont is ott van valoszinü nem fog segiteni , ha gyári recovery van fent jobb revovery alol megcsinálni az FR-t.
-
ANDROID???
addikt
válasz
old rocker #19232 üzenetére
Factory R. , az a biztos, ha a mentéseket nem állítod vissza.
-
csacsi67
addikt
válasz
old rocker #19232 üzenetére
Elsö kör beállitások, speciális beállitások,biztonsági mentés, hálozati bellitások visszaállitása.Ha ez nem segit marad az FR.Valoszinü,hogy a kaspersky hagyot valamit fent.
-
ANDROID???
addikt
válasz
old rocker #17292 üzenetére
Telekomosra: C150B565 , utána következő Balongot okozott nálam. A miben jobb: rá kell keresni, nem sorolnám..
-
szemesi69
addikt
válasz
old rocker #16756 üzenetére
Igen van frissebb,de akinek 205 a build vége, ha jól emlékszem, valamiért nem jelzi.
-
szemesi69
addikt
válasz
old rocker #16744 üzenetére
Régóta van már. [link]
-
gianone
őstag
válasz
old rocker #16482 üzenetére
Azért ha olyan jól tudsz olvasni, rájöhettél volna, hogy több mint fél éve ott is van 6.0. De várhatsz türelmesen OTA-ra, te dolgod..
A többieknek azért: A B205-re nem jelez OTA-n, senki nem tudja, miért. Mélyvíz topikban el lehet kérni a telekomos B565-öt és a B587-et. A türelem nagy erény, de a semmire várni is tök felesleges. Persze a biztonsági szint sem érdekel mindenkit stb-stb.
-
Rula
tag
válasz
Ha esetleg nem tetszene a 6.0, akkor egy rollback csomaggal itt visszatudsz állni 5.0-ra
-
szemesi69
addikt
válasz
Ez nagyon jó írás, tehát nem csak én gondolom úgy, hogy kis után olvasás mindig jól jön, mondjuk én tudok várni
Eddig minden telefonomnál türelmesen ki vártam a hivatalos frissítést az utóbbi években. a sajátom, mikor megvettem, már aznap frissítést jelzett, így rá is engedtem, először 5.1 lett, majd rögtön jelezte a 6-t is. De mivel már lett újabb is, azt már én tettem fel, ami emui 4.1 lett, és nem bántam meg
Azért hozzáteszem, pár hetes olvasgatás volt, mit hogyan, mielőtt neki álltam
Számomra a legfontosabb a stabilitás, a biztos működés, és a garancia, ha már van, csak azért soha nem frissítettem, hogy a legújabb rom legyen a telefonomon. -
csaba1203
addikt
válasz
-
R3nts
senior tag
válasz
old rocker #16311 üzenetére
Nekem pontosan 1,5 óra alatt löki fel 10%-ról 97-98%-ra a gyári töltőjével a P8L !
-
gianone
őstag
válasz
old rocker #16311 üzenetére
Le fogom mérni legközelebb, de szerintem nekem sokkal kevesebb.
Nekem lassan egyéves a gyári fóliám, és egy helyen az egyik sarokban vált kb. fél milliméteren. Van egy tartalék, de nem bírom leszedni a gyári,
összekarcolni meg nem akarom, szóval maradt.
Elég tartós cucc. Karcok ellene hibátlan.
-
pityesz1
csendes tag
válasz
old rocker #16243 üzenetére
Szia! hol lehet átállítani?
-
szemesi69
addikt
válasz
old rocker #15912 üzenetére
A fejlesztőket kérdezd
De igen megszokott
Ebből kifolyólag sokszor elcseszik, nem mindig sikerül, jó irányba
-
kutga
félisten
válasz
old rocker #15506 üzenetére
Az alkalmazások automatikus frissítését teljesen ki tudod kapcsolni a play áruházban, de olyan beállítás is van, hogy ne értesítsen róla ha frissült valami a háttérben.
MOD
z123456789
Igen, a beállításokat nézd végig, nincs előttem a telefon fejből meg nem mondom hol van.MOD
Jofi81
Nálam se verziófrissítés, se fr, se másik kamera alkalmazás nem oldotta meg a vaku problémát. De ezek szerint van olyan verzió amelyiknél nem jön elő. -
gianone
őstag
válasz
old rocker #15506 üzenetére
Lehet.
Most tényleg az appok frissítéséről akarsz egy konkrét telefon szakmai topikjában csevegni?
-
Tamás88
őstag
válasz
old rocker #14761 üzenetére
Ne aggódj, nálam meg az van, hogy mikor mappába, vagy egy másik lapra akarom áthelyezni az ikont, akkor 5-10 próbálkozásra sikerül.
-
Sungoo
addikt
válasz
old rocker #14758 üzenetére
Csak Neked.
-
davidsone
addikt
válasz
old rocker #14758 üzenetére
ja
-
kutga
félisten
válasz
old rocker #14628 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
válasz
old rocker #14628 üzenetére
Nem.
-
eron
csendes tag
válasz
old rocker #14536 üzenetére
Én egy ilyen tokkal szemezgetek, vastagabb sarkok talán jobban védnek a leeséstől. Bár lehet flip tok lesz belőle, mert az E-robottal meg lehet csinálni a SmartCase funkciót
Más:
Gyári email appot lehet valahogy frissíteni? Engem a gmail nem enged bejelentkezni, azt írja hogy nem felel meg az app a biztonsági követelményeknek. Pedig kifejezetten szerettem, főleg az ikonszámláló miatt -
ANDROID???
addikt
válasz
old rocker #14536 üzenetére
Nillkin szilikon jó cucc, jól passzol és a jack és az usb csukható
Az olcsóbb szilikon tokok gyatrábbak..Közben látom gianone megelőzött.
-
gianone
őstag
válasz
old rocker #14531 üzenetére
Hogy érted, hogy veri billentyűzetben a hüvelyt? Erre olyat raksz fel, amilyet akarsz. Ha már Microsoft, akkor pl. Swiftkey már mesterséges intelligenciát használ. Igaz, még csak a világnyelveken. Viszont a közösségi fiókokkal és maillel összekapcsolva az évek során nagyjából az összes szófordulatom kitalálja, egész mondatokat nem kell gépelnem. Témázható, rengeteg beállítással, testreszabással, fogalmam sincs, mit tudhat még manapság egy bill. Mobildatát kilőve nálam nem is lassul sosem P8 Lite-on, pöpec, imádom.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
old rocker #14519 üzenetére
Megleptél!
Lumia 640-ben elég kitartóan bátorítottad az embereket, hogy jó a cuccBár maga a készülék nem gáz, de ugye a rendszer, mit használ...
Sok sikert a készülékhez, ámbár itt lehet a készülék fog felbosszantani, mert sanszos, hogy idővel megadja magát a BT és wifi is, mert gyártói problémákkal küszködik. Sajnos idővel az esetleges melegedések okán ez a kettő, de lehet még a GPS is megadja magát. Átlag 8 hónap elteltével jönnek elő a galibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest