-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
jano_77 #16479 üzenetére
Számomra a kettőtök párbeszédéből, amiben te vagy az ingerültebb, az derül ki már sokadszorra itt a fórumon, hogy a világ legjobb telefonja is sz@rt sem ér, ha egy frissítés meg jelenése után 15 másodperccel nem lehet arra felrakni. Eltekintve attól, milyen szolgáltatótól, vagy függetlenként lett beszerezve. Az is világos, hogy az itt fórumozók között vannak a világ legelfoglaltabb emberei, akiknek sem kedvük, sem idejük olvasni: probléma esetén konkrét választ kell nekik adni-, de hirtelen, mert igen megkívánták. Ma reggel 5 órakor romokban hevert szoftverileg a telefonom, erre fogtam, beírtam a keresőbe a jelenséget, találtam rá precedenst, leírást arra vonatkozóan, hogyan kell megoldani és 6,37-re ismét üzemképes volt a teflonom. Egyébként a készülékem telekomos, 5.01 van rajta, türelmesen várom, egyszer csak ott is megjelenik a hatos. Nem szeretnék vele úgy járni, mint a Lumia 640 tulajok közül sokan, türelmetlenebbül várták a 10-est, mint Babi néni a kőlevest... Az.után rájöttek arra, kár volt annyira kapkodni.
-
szemesi69
addikt
válasz
jano_77 #16479 üzenetére
Még nem érzem magam annyira felkészültnek, hogy konkrét választ vagy tanácsot adjak, a sajátomat úgy oldottam meg ahogy le írtam, de az enyém vodafonos, az első frissítést én otán oldottam meg, aztán utána olvastam és feltettem az újabb romot, amit ota még nem jelzett. Szóval ne érts félre, nem vitát akarok generálni, az is távol áll tőlem, hogy megsértselek
-
szemesi69
addikt
válasz
jano_77 #16476 üzenetére
Nem képzelem magam semminek és senkinek, csak magamból indultam ki, először is elkezdtem a fórumot olvasni, mikor megvettem e jó kis készüléket, közben más fórumokat is olvasgattam, így sokat tanultam. Eddig minden készülékemnél, így tettem
A legtöbb bennem felmerülő kérdésre így választ is kaptam, amire nem, azt pedig megkérdeztem. A te problémád nem új, már sokan kérdezték előtted is, ha vissza olvastál volna, vagy használtad volna a keresőt, lehet már megtaláltad volna a választ
Azért nem új keletű a téma [link] és itt is [link], erről meg nem is beszélve [link], ahol le vannak írva, mire mit lehet tenni. Ezeket megkeresni pár percembe kerültSok sikert neked
Nem értem miért kell mindenért rögtön megsértődni
-
@ndrew
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Windows 11
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Megújult a PROHARDVER!
- LEGO klub
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Autós kamerák
- NiMH akkumulátor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest