- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia. Passz nem tudom mi volt a márkája mert írtam hogy a First Phone-os nem adta ide a dobozát de azt tudom hogy fekete volt a dobozza pirossal volt rárírva. Amúgy ajánlottad már valamelyik nap is Most leszedtem mert már a kijelzőig levegős volt és rakattam rá simát. Ha tudsz küldj már egy linket légyszi.
-
-
orsacchiotto
tag
Szuper! Így kell!
Engem is meglepett ez a stílus!
Miért elképzelhetetlen az, hogy elolvassa
valaki, azt a szakmai fórumot, ami érdekli!?Természetesen kérdezni könnyebb!
"Egyszerűen érdekelnek a márkával és különösen az általunk használt 2 típussal kapcsolatos fejlemények.
Viszont nem böngészem a facebookot és nem politizálok..... így jut idő ennyi hszt. végig olvasni!"Ezt tökéletesen megfogalmaztad! Jómagam is így vagyok!
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
bubus66
nagyúr
Tudom azt is hogy vicc volt azt is tudom, hogy lehet meg csinálni. Viszont legközelebb meg használd a link gombot..
A build .prop-ot kell át írni. A custom ROM-oknál csináltam anno.
Nekem volt P7 és G620S De a P8 Literől nem mennek vissza egyikre sem főleg nem egy közel 1 éves készülékre mint a P7 3 hónapig volt meg
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest