- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnartibi
csendes tag
válasz
bojtix #13055 üzenetére
Én pl. azért gondolkodom, hogy visszamegyek a T-s ROM-ra, mert amióta a gyárit használom, a mobiltárca nem működik. Hiányoznak a gyáriból olyan library-k, amik kompatibilissé teszik a mobiltárca használatára.
Csak egyelőre még se kedvem nincs hozzá, se utána nem olvastam, hogy hogyan kezdjek neki. -
zojjektum
őstag
válasz
bojtix #12486 üzenetére
Ez jó hasonlat volt.😁 Visszateszem majd az 5-öt, azután 564-et, mert azzal semmi ilyen probléma nem jött elő és próbálgatom. De hangsúlyozom nem a rendszerrel van bajom, mert imádom, persze vannak betegségei, mint mindennek, csak a tegnapi nap kicsit kikészített és, ha valakit is megbántottam elnézést kérek tőle nem szándékos volt.
-
kutga
félisten
válasz
bojtix #11466 üzenetére
Kollégámnak Samu telefonja van, szintén T-s és neki is gondja van a 4G-vel, otthon konkrétan használhatatlan, ugyanazt tapasztalja mint te. Azt javasoltam neki tegye vissza 3G-re, így a probléma megszűnt.
Amúgy nekem mióta felraktam a hatost és rendesen belőttem, semmi gondom a telefonnal, egyedüli bosszantó dolog hogy a Viber nem villog új üzenetnél, de az meg valószínű a program hibája, nem a telefoné.
-
bojtix
tag
Na végül a P8 lite mellett döntöttem, hamarosan megérkezik, úgyhogy bejelentkezem a klubba...
Most Nillkin Frosted tokot használok. Fogásra stb. kiváló, de pont az alsó és felső élt nem védi tökéletesen, így azt eléggé meg is gyaláztam a 2 év alatt + a tempered glass mindig ott pattant meg, majd reped végig.
Ilyen tok [link] használójától már kaptam pozitív visszajelzést, de ilyet [link] próbált már valaki?
vagy ilyen [link]
Esetleg más tipp?(#8545) Sirbence
Nekem is volt olyan romom (MI2S-n), hogy csak úgy volt jó a vakus kép, ha előre bekapcsoltam a zseblámpát és úgy kattintottam. Nem jó, de szükség megoldásnak megfelelt. -
ANDROID???
addikt
Az esetek többségében a P8 Lite tulajok, az előző telefonjai(k)ról váltva pozitív tapasztalatokról számolnak be, csak néhány esetről olvastam, hogy csalódás volt ez a típus. Nyilván nem lehet azt elvárni ettől a típustól, mint a 150-200 ezres kategóriában, de a mindennapi felhasználásban rendben van a készülék.
A kijelző fényerő gyengesége lett említve a tesztben, azonban ez szerencsére nem olyan vészes.
Nekem szerencsére jó tapasztalataim vannak vele, a kijelző napfényben olvashatósága is rendben szerintem, persze vannak jobb kijelzővel készülékek, de nem ennyiértAMD Power: +1
, ha a pénz nem lényeg, akkor persze erősebbet, de annyival többet nem ér.
-
ANDROID???
addikt
Nincs saját tapasztalatom a P8-al kapcsolatban, de ár/értékben a Lite változat nyer.
A Huawei értékesítő is annyit mondott, ha van miből szórni telefonra, akkor mindegy, de átlag helyzetben a P8 nem jobb annyival amennyivel többet tud, ő a piaci kisker független árra értendően mondta ezt.A P8 topicban kérdezz rá (de ezt már biztosan megtetted)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest