- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz terepkigyo #17661 üzenetére
Köszi, sokszor alakítottam rajta... Örülök, hogy tetszik! Ha kell plusz alkalmazáshoz ikon, akkor szólj.
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
válasz terepkigyo #17601 üzenetére
Jótállás a Huaweinél 1 év a telóra és tartozékaira (ez a kötelező), plusz 1 év csak a telóra (ez a gyártói), összesen 2 év.
-
veterán
válasz terepkigyo #17601 üzenetére
Win10 esetén másik telefonnal előfordult
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
vasi89
addikt
válasz terepkigyo #15800 üzenetére
"Plusz ha szervízes csinálja nyilván van rá grancia."
Elviekben de sajnos sok a rossz tapasztalat. Ha meg te viszed az alkatrészt akkor meg nem vállal garanciát. Ő meg kitudja milyen minőségűt árul. Amúgy a kínaiaknál az original nem eredetit jelent, az OEM jelenti azt. Viszont én egy időben rengeteg iphone 5 akkut rendeltem kintről ami totálisan gyári volt csak el volt róla tüntetve a gyártó felirata..
-
gianone
őstag
válasz terepkigyo #15800 üzenetére
Egyébként szerintem ettől hajolnak meg a P8 Lite-ok, az akksi kér magának helyet. És nem a töltéstől, hanem melegedéstől. Legalábbis mi erre tippeltünk.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
titán
válasz terepkigyo #15087 üzenetére
Ennek kell egyezni: ALE-L04 L21
-
titán
válasz terepkigyo #15085 üzenetére
Ezt írja többször is: Fit for Huawei P8 Lite ALE-L04 L21, ha neked ez van akkor biztos jó.
-
Zsocy155
őstag
válasz terepkigyo #10867 üzenetére
Szia!
Épp a napokban beszéltük, hogy a szolgáltatónál sem tudja senki. A T-nél meg pláne, mert ott azt mondták, hogy a Huawei-n múlik minden, pedig a szolgáltató "sz@rjait" nem a Huawei teszi bele. -
bubus66
nagyúr
válasz terepkigyo #7189 üzenetére
De igen lesz bootloop van egy Kötelező olvasmány úgy hívják Téma Összefoglaló
Nagyon fontos:!!!
Root-olt készülék esetén nem szabad elindítani az OTA frissítést,mert a telefon bootloop-os lesz tőle.Minden esetben először egy Factory reset-et kell elvégezni,ami törli a Root jogosultságot is!!!)[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz terepkigyo #7099 üzenetére
Megérkezett az Android 6.0 béta verzió ALE-L21C432B524 build számon ami (csak azoknak elérhető akik jelentkeztek a tesztre). Most már nem!!
Letöltő link adunk de csak DUALOS-ra JÓ!!!!!! és csak privátba(#7110) Melack
csak akkor ha átalakítod dualossá a szolgáltatói 6.0 (ha lesz) az ugyan úgy single lesz..[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Logotumba benne van, hogy a legördül menü helyet mit kell beírni.
(#7103) Melack
Meglehet csinálni az enyém is úgy van Singleből dualos lett csak akkor ha DUAL-ként használod akkor csak a belsőtárhely van. Én a 6.0 miatt csináltam meg és hagyni is fogom, igaz én még az elején vettem és akkor gyárilag független, és nyitott BL-lel volt.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Türelem kódot terem. Ahogy bubus66 is írta, előfordulhat kimaradás.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest