- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Lehet azt mondani, hogy kifogtad, de a készülék nem rossz alapjában, ezt ne mondd. Eddig a saját készüléknek semmi gondja, jó nem egy erőbajnok az akkuja, de nem is kerül annyiba, hogy annak kelljen lennie. Az is tény, hogy 1,5 éve még ok volt ilyet venni, de most ott van a P9 lite, a P10 lite stb (a nem lite kiadásokat nem is említem). Pl egy P9 Lite akkuja jobb üzemidőt produkál azonos felhasználás mellett.
Több felhasználó váltott Huawei-re Nokia Lumia-ról, és nem sok felhasználó írta róla, hogy rosszabb, inkább dicsérték. -
spiritex
veterán
Lehet. Mindenesetre én a frissítésekkel már nagyon óvatos vagyok azóta, hogy az előző telefonom lassabb lett és jobban is merült egy frissítés után, úgyhogy elhatároztam, hogy erre nem fogok feltenni semmit sem. Amikor szólt a P8 lite, hogy van OTA, le is tiltottam a keresést, mert semmi szükségem rá, ha egyszer minden jól működik.
-
Zsocy155
őstag
Úgy írtam, hogy "szinte mindenki". Természetesen lehet róla rosszat írni, ahogy többen írnak is, de leírják mi a probléma és próbáljuk megoldani.
Nem kell az összes hozzászólást elolvasni, fönt van a kereső az segít megtalálni azt amire kíváncsi valaki.
Én kb. 2 éve követem a fórumot, mióta tudom hogy ilyen telefonom lesz. -
spiritex
veterán
-
ANDROID???
addikt
Nem a márkát/típust szeretném védeni, de szerinted a Nokia készülékek mindegyik példánya olyan pazarul hibátlan? Rászaladtál egy példányra, vagy user error nem tudod használni megfelelően ez nem a készülék hibája, de sebaj, kikukázod és veszel egy 3310-es készüléket és minden szép és jó lesz
Aztán később úgyis piacra fog dobni valami hibátlan 200+ készüléket a Nokia, legalábbis ezt lehet olvasni (vagy már ki is adták).
Miért nem vettél Samsungot? Azok között is csak hibátlan példányok vannak, vagy a Sony..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest