- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
wolf033
senior tag
Sajna mindennél előfordulhat hiba így lehet kifogtál egy hibás példányt. Ha van rá módod akkor cseréltesd mert még belül vagy a 3 napos cseregarancián, ha neten vetted akkor meg vissza kell küldeni azt hiszem 15 napon belül.
Nekem is 2 napja van meg és semmi hibát nem tapasztaltam eddig (kop-kop-kop).
Én egyébként leginkább telefonálásra használom, de azt nagy üzembe. Reggeltől estig csörög a teló, de azért végig próbáltam minden funkciót amit tudtam és nem volt vele semmi gond.
Egy dolgot nem találtam a készüléken, mégpedig a hívásnaplónál az időket. Kimenő, bejövő, össz idő.
Ezelőtt egy Samu 2 simes telóm volt (nem egy kategória ezzel a készülékkel) és abban volt ami jobb volt a 2 sim kezelésnél mint ennél de összességében ez jobban bejön.
-
Gebriel
veterán
Ésszerű magyarázatot én sem tudok adni rá.
Felraktam a Vibert. Haverom rám írt, és kb 2 óra után jött meg az értesítő, vagy volt olyan eset amikor csak akkor amikor megnyitottam a vibert.
Aztán nem zártam be az app-ot hanem hagytam a memóriában.
Akkor minden értesítést azonnal megkaptam.
Ma már mindegy, hogy nem zárom be akkor is kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Fogyjunk le!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged