-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #3147 üzenetére
Na akkor erről ennyit még azt sem tudják, hogy milyen ROM volt rajta és milyet kellene feltenni.. Pedig azt hittem a nagy szerviz legalább a 140-est teszi fel..
Egy részen jó jártál, más részen nem... A BL zárva van, dualos ROM-t raktak fel talán még maguk sem tudják hogyan lett független. Ne ennyit a magyar szerívízről.....
(#3146) CarTom
Akinek tudni kellet róla az tudta..
ATöbbit meg nincs időm kommentálni mert sok a dolgom...
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #2526 üzenetére
Mert én még a legelején vettem a 7990 Ft-os csomagban hosszabbítással, anno 23000 Ft-ért. Az utánam lévők mér a Telekomos ROM-al jöttek ki. Az enyém a 041-sel jött.
(#2523) dokee78
Ez alapján meg tudod nézni, hogy független-e vagy sem.
MeGabee egabi71 mehet akkor a dolog a helyére nézzétek át légyszíves
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #2017 üzenetére
Itt pedig azt írja, hogy nyitni kell a ROOT-hoz is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #2017 üzenetére
Oké de akkor úgy írd hogy működik zárt és nyitott BL-len is. Mert van olyan készülék amelyik csak nyitott BL-en működik. Azért kérdeztem mert a program azt írja ha nyitva van a BL.. Csak akkor nem kell nyitni, ha külön lehet a recoveryt és a ROOT-ot feltenni, de akkor sem vagyok benne biztos, hogy a BL-t nem kell nyitni mivel azt is fastboot-ba teszi fel
-
bubus66
nagyúr
Tudom de még mindig nem írtad meg a téma nevét??
(#401) sheratan
Miért kell, hogy legyen jöhetett 3.0-val is, az más kérdés, hogy én is 3.1-el vettem.
(#402) porterocka
Írtam egy PÜ-at az FB a Huaweinek meg kérdeztem mi a neve a témának
A Privátba amit beszültünk a Driver telepítés előtt ezt vagy ezt. mindenképpen csináld meg. az Első 8-8.1-en is működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged