- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobzy
tag
Sziasztok!
Csütörtökön vettem egy ilyen telefont, és eddig nagyon tetszik. Olvasgattam a topikot. Eddig amit tapasztaltam, az, hogy amikor telefonálok, akkor a másik félnél visszhangzom.A B170-es dualos ROM van fenn. Erre továbbra sincs megoldás? Na meg azt vettem még észre, hogy PowerAmp-ot használok és nem jellenik meg a zárolóképernyőn a zenelejátszó-widget, csak akkor, ha a gyári lejátszót elinítom. Aztán, amikor újrainítom a telefont természetesen eltűnik. Szerk: Mostmár egyáltalán nem jelenik meg... Ez lehet poweramp bug, vagy a telefoné? Más találkozott már hasonlóval?
Előre is köszönöm a vászokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Spórolós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged