- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Bolt / szolgáltató függő a garancia. Hiquite alkalmazás települ gépről a telóra is és azzal bele látsz elég jól a kis majomba. Ha a beállítások menüben elkezded bepötyögni, hogy biztonsági ott kiadja az összes fnkciót ami van benne mint biztonsági mentések, azok visszatöltése, illetve automatikus helyreállítás.
-
oszy
veterán
válasz
Lacuss20 #20860 üzenetére
Hol van ez a funkció? Nekem nem ismeri fel a winf0s a telefont. A legfrissebb van telepítve a gépre. A telefonon elő sem jön, hogy usb, fotó csak töltés lehetőség. Most reseteltem, mert folyamatosan újraindul a készülék. Gyári legutóbbi szoftver van rajta. Remélem szerviz lesz. 1 vagy 2 év garancia van ezekre?
-
Mikee123
újonc
Sziasztok!
Nem értek a telefonhoz.(Huawei P8 Lite,Android 6.0 EMUI 4.0.3,Build ALE-L21C432B614)
A menüből csináltam egy "gyári adatok visszaállítása"-t mentés nélkül
Segítenétek,hogy vissza tudom-e valahogy állítani a telefonon korábban levő adatokat?
Köszi előre is! -
7Heads Drago
veterán
Melyik droiddal érdemes használni a telot?
Mármint ahol nem lassul be.... -
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi kártyákat egy 2016-os P8 Lite le tudja kezelni? Azt tudom, hogy a gyorsak sebességét nem tudja kihasználni, viszont a következő telefonba is ez a kártya lenne használva, ezért érdekel, hogy esetleg valamelyikkel lehet-e probléma a P8-ban?
Köszönöm! -
Sziasztok!
B603 után melyik a legutolsó rom amit fel lehet tenni FF-el? Gondolom ha páratlan végű a romom száma akkor single simes?
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani használható billentyüzet mintát ami jobb mint a gyári? Illetve hol lehet kikapcsolni a szavak előrejelzősbaromságát? A billentyüzet menüben kikapcsoltam ami a swipe nyomvatartásakor jön be menü arra gondolok. Sajnos továbbra is tolja az arcomba a ganét sokszor összevissza kavarva amit írnék..
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Havernak van egy P8 Lite-ja, amin a belassulás miatt végrehajtott egy FR (menüből), FR után nem tud bejelentkezni a Google accountjába a telefonba, a következő hibaüzenet fogadja:
"Sikertelen bejelentkezés.
Hiba történt a Google szervereivel való kommunikáció során.
Próbálja újra később."Van most bármilyen probléma a Google oldaláról? Vagy valaki tapasztalt ilyet?
-
Krisz.255
csendes tag
Üdv!
A készülékem egy kijelző és ház cserén esett túl. Ugye hővezető pasztát használni kell ilyenkor nem? Mármint az alaplap az maradt ugyanaz, viszont a ház ki lett cserélve és valami paszta kell rá mivel az eredeti házon is volt.
Vajon a sima számítógéphez való paszta jó-e? -
törölt tag
Sziasztok! Már két éve van a tulajdonomban egy P8 Lite. Emui 3-mal pocsék volt a használat. Random váltott zenéket, összeomlottak az alkalmazások, és hívás közben újraindult a telefon. Telekomos garanciával a hátsómat törölhettem. Tavaly nyáron felmérgelt és felfrissítettem emui 4-re manuálisan (OTA nem jelzett). A problámák eltűntek, de azóta BalongB52C311-es build számmal éli napjait. El vagyok vele, nem mondom, hogy istenkirály, de jól működik.
Telekom ALE-L21HUNC150B205-re ALE-L21C150B565 került, így lett balongos.
Ez ellen mit lehetne tenni? -
Lacuss20
senior tag
Meglett a beépített hisuite funkció
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Kissé lassú már túl kétéves korán a teló. Van valami egyszerű módja hogy jegyzeteket stb mindent egybe lementsek? Hisuite vel esetleg gépre valami módon? Újra tenném "gyári beállitásos" eljérással az agyát hátha magához tér kicsit.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ANDROID??? #20857 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz
_DiEGO_ #20856 üzenetére
A Telekomtól le kell kérni a kódot, az imei alapján küldik.
-
_DiEGO_
őstag
Nos, időközben megjött eredeti akksi és sikeres műtéten átesett , kicseréltem AKKSIT
dobozban mellékeltek jópár szerszámot is . Nélkülük nem is ment volna . No de , inkább a képek miatt jöttem fel , hogy ráfrissült a 6-os .
Egy kérdésem volna : hogyan lehet függetleníteni ? állítólag van lehetőség itthon is elvégezni , csak nem tudom honnan mit s hogyan
segítséget előre is köszi
-
77karesz
tag
Sziasztok !
Most vettem észre,hogy van új frissítés. (autómatikusan nem ajánlotta fel,csak ha rányomtam a "legújabb teljes csomag letöltésére")
ALE-L21c432B634.
De nem látok semmi változást. Régebben mintha valaki írt volna valami + gesztusokról,vagy felugró menüről,de nem találom sehol. -
Williams
aktív tag
válasz
ANDROID??? #20853 üzenetére
Igen, változott az IMEI. (Meg a gari is 2021-ig
)
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Szervizből visszajött alaplapcserés Telenor függő készülék ALE-L21C432B215-ös rommal jött vissza, és most tölti a B607-es romot. Független lett ezek szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest