Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
válasz
firemanus82 #10057 üzenetére
Tavaly nyáron mélyvízi halált halt a P30 Leica, illetve 10 percet kibírt 2m-nyi víz alatt, csak Én voltam a barom és kábelre raktam, amitől megsült a kijelző.
Hirtelen felindulásból vettem egy Iphon 12pro-t.
Ennek 8 hónapja, de nemhogy megszoktam volna, hanem napról napra jobban utálom !Ez csak státusz szimbólum rögtön mondták páran, hogy na végre telefonod van (mert nekik nem volt még Leicás Huawei mobiljuk !)
Nem igaz, hogy jobb képeket csinál, kamu! Visszalépés volt, pedig a P30-om csak sima volt nem is pro !
Ja és mielőtt bárki ajánlgatna itt nekem mindenféle márkájú, de biztoson jó mobilt , Én ragaszkodom, ahhoz a kis felirathoz ,ami a Leitz Camerát jelenti !Ha már szimbólum, akkor nekem ez többet jelent!
Szóval már nagyon várom a P40 pro-t !
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest