Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbarack
aktív tag
válasz
laczkaba #12329 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sajnos nem jött össze a 10re való visszatérés. 2 napig próbálkoztam több módszerrel is. Az volt furcsa, hogy azzal sem ment amivel korábban simán tudtam rollback-elni.
Cserébe nagy nehezen a január körül beragadt 300-as verzióról frissült 345-re. Az is valami csak így nincs natív guglim. -
kisbarack
aktív tag
válasz
laczkaba #12273 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A pontos módszert hirtelen nem tudom melyik volt a sok közül, de 10es rendszer alól ment végig a mók. Fagyasztást 1x sem csináltam még. Amikor beütöm a *#'#426#*#" akkor mondja, hogy nem kommunikál a szerverrel. De szerintem akár hányszor próbáltam korábban a mókot mindig ez lehetett. A szinkronizálást az első pillanattól fogva sosem csinálta. Mindig azt írta hogy a hiba hamarosan helyre fog állni😜 a banki appok értesítései nem akarnak megjönni és az olyankor gáz amikor hitelesítenem kellene egy fizetést, de nincs popup üzi
Meg azt mondja a 12.0. 0. 300 as szoftver verzió az naprakész. -
kisbarack
aktív tag
válasz
laczkaba #12129 üzenetére
Oh köszönet ez igen csak alapos leírás!
Hogy lehet a 11-en maradni? Mit kell tenni ahhoz, hogy ne hozza a frissítéseket? Én szívesen maradtam volna a 10en is amúgy. Mindig attol tartok, ami amúgy létező probléma is, hogy a gyártók a frissítéseikkel a régebbi telefonok üzem jdejét, fotós teljesítményét... rontják, hogy vegyél újat -
kisbarack
aktív tag
válasz
laczkaba #12120 üzenetére
Akkor ezért nem szinkronizálja le a névjegyeket és a jelszavakat sem tudom használni.
A múltkor a chrome-ban engedélyeztem neki a Play szolgáltatás frissítését, akkor mutatta a jelszavakat, de elvesztette a play protect-et.
Amúgy akár hányszor csináltam a meg, a névjegyeimet nem szinkronizálta meg a mentett jelszavakat sem.
Erre van valami megoldás esetleg? -
kisbarack
aktív tag
válasz
laczkaba #12110 üzenetére
Nem tudom mit csinálok rosszul amúgy mert nekem ahogy megcsinálom rögtön 21.24.57 lesz a verzió, de most elvileg nem dobta még ki, hogy nem támogatott. Maradjon is így.
Most kikapcsoltam a háttéradatot, meg az áruházban is az autómatikus frissítést.
Ez a furi, hogy nekem miért ugrik ilyen magasra a verzióm, lehet itt van a kutya elásva -
kisbarack
aktív tag
válasz
laczkaba #12108 üzenetére
Hát ezt a sort csinálom végig az ictfix-ről töltve.
Több videót is nztem és működött már, de most 5x egymás után úgy jártam vele, hogy...
2 hete már voltam médiába mondom veszek egy samu 22 ultrát, de sajnáltam rá a 370-et meg az eladó is azt mondta nem tud annyit a fotós része meg hogy annyit nem is ér. -
spect80
senior tag
-
spect80
senior tag
válasz
laczkaba #11860 üzenetére
Megvan a megoldás a google location accuary (GAL, agps) bekapcsolás hibára, írja amúgy a youtube videó leirásában is csak átsiklottam felette.
- Gms rule 3.6 telepít ( azt olvastam ezzel megy a GAL biztosan, lehet régebbivel is)
- GAM (Fiókkezelő uninstall) -> push notif ettől meghal
- gsf fix uninstall
- gsf10 install -> push megjavul
- gsf10 uninstall
- gsf fix install
- reboot - utána megpróbáltam bekapcsolni a GAL-t, de kiugrott megint.
- Térkép reinstall, utána jó lettIlletve ezzel az is megoldódott, hogy a gms rule 3.6 telepítése után állandóan kiugrált a google appokból.
Ja egyelőre 10.1.0.131en vagyok de állítólag müködik 11-el is, majd kipróbálom -
spect80
senior tag
válasz
laczkaba #11842 üzenetére
na végül amivel megcsináltam, azzal nem ment a push notif úgyhogy végigcsináltam amit írtatok.
köszönöm Neked is s stefi68-nak is!Most majdnem minden ok. A térkép nem megy rendesen. Ugyanazt csinálja amit a régi mókolással ahol szintént egy gsf fixet kellett telepíteni. Amikor rámegyek hogy a location accuary legyen bekapcsolva, abban a pillanatban kilép a menülből és csak nagyon lassan talál gps-t. volt adatok törlése is de ugyanaz a jelenség.
-
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11842 üzenetére
Akkor még 1x a pontosság kedvéért...
Itt az eredeti Ilham módszer (a videó írásos kivonata):************************************************************************************************
[Tutorial] [GMS 3.6 UPDATE] Permanent Push Notification HUAWEI Sideload GMS1. Google Play Services eltávolítás
2. (1).gms+rule+3.2 telepítés
3. Google Services Framework eltávolítás
4. (2).gsf+10 telepítés
-------------------------------------------------ÚJRAINDÍTÁS-----------------------------------------------------
5. Play Áruház indítása (GSF ID megszerzéséhez)
6. Fiókoknál -> szinkronizálás mind (míg meg nem jelenik a Play Protect ... hibaüzenet)
7. Google Services Framework eltávolítás
8. (3).gsf4-aligned telepítése
-------------------------------------------------ÚJRAINDÍTÁS-----------------------------------------------------
9. Play Áruház indítása GSF ID megszerzéséhez (nem fog még működni)
10. Futó appok kilövése
11. Play Áruház megnyitása újra (elvileg már működni fog), tetszőleges app telepítése
12. Push Test (elvileg működik)
13. Értesítések törlése
14. Google Services Framework eltávolítás
15. (4).gsf+fix telepítés
16. Play Áruház megnyitása, ha nem nyílik meg, futó appokat kilövése, megnyitás újra, tetszőleges app telepítése
17. Push Test -> adatok törlése, app megnyitása, (elvileg működni fog)
18. Google Térkép -> adatok törlése, jogosultságoknál helymeghatározás engedélyezése, megnyitás
... és készen is vagyunk
🙂
***********************************************************************************************Szóval akkor a (1).gms+rule+3.2.apk helyett a gms+rule+2.4 -et rakod fel, továbbá a kihagyod a 8-14-ig lévő lépéseket? És a (3).gsf4-aligned.apk helyett egyből a (4).gsf+fix.apk-t telepíted?
És ez után a Play áruházban letiltod az automatikus frissítést (ami ugye már alap dolog).
és megvonod tőle a rendszer írási jogot, valamint a háttéradat-használatot. -
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11804 üzenetére
Na, örülök.
Végre megvan a tökéletes megoldás?
Fagyasztás nélkül megy minden? MVM is, Simple csekkfizetés is?
Semmi Play Protect Error?
Google Play Szolgáltatásokat frissítetted, vagy maradt a csomagban lévő?Jól jegyezd meg, mit-hogy csináltál, ha majd egyszer én is újrakezdem....
ui.: A Googlefierre mit is mondtál, mért nem futott le nálam? Dátumot nem automatára kellett volna visszaállítani, hanem manuálisra?
-
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11800 üzenetére
Akkor Ilham hibázott? Háát nem tudom....
Szóval tömören:
(1).gms+rule+2.4
(2).gsf+10
(3).gsf4-alignedezt KIHAGYOD
(4).gsf+fix (ez a módosított framework v1.1.8)Na erre kíváncsi vagyok....
Én egyelőre megálltam egy sima mók+fagyasztás megoldásnál, mert jelenleg minden működik! Kár, hogy korábban ezt a vonalat nem próbáltam ki.
Majd írd meg 3 nap múlva is minden OK-e.
-
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11794 üzenetére
Csak kíváncsiságból: A Play áruháztól a hálózati hozzáférés teljes megvonása egyenértékű lehet a keretrendszer fagyasztásával?
Egy System Hacks féle videóban alkalmazza a push érdekében.
Mert ez azért jóval egyszerűbb és könnyebben ki- be kapcsolható, mint a fagyasztás - felolvasztás. -
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11783 üzenetére
Ne igyunk még a maci bőrére. Majd ha pár hét után is így marad....
Legutóbb is azt hittem minden OK, de miután végeztem a "belakással" és betettem a SIM-et, egy csomó app (Viber, Telekom, Bluemail, stb.) ami netet használ, a használhatatlanság szintjére lassult. Ha kivettem a SIM-et, frankón működtek ezek.
Szóval most mindent berakott SIM-mel csináltam. Úgy látszik még ez is számítt.Akkor mi van egyébként, ha frissítem a szolgáltatásokat, majd rájövök valamikor, hogy mégis kell a Play Áruház, mondjuk valami fizetős app miatt.
Feloldom a keretrendszer fagyasztását, és elkezdi majd megint dobálni a Play Protect Error-okat?
Vagy innentől kezdve felejtsem el végleg a Play-t? -
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11781 üzenetére
Még este lezajlott a dolog. Nem hagyott nyugodni.
Lefrissítettem EMUI 11-re. Érdekes, legutóbb 202 végűre frissített, ahonnan 1 lépéssel vissza lehet menni 131-re. Most 260-ra frissített, ahonnan megint két lépés kell..., na mindegy.
Fagyasztottam a keretrendszert és csodák csodája működni kezdett a MVM app. Szolgáltatásokat nem frissítettem.
Ha ezt tudtam volna pár héttel korábban, akkor nem kellett volna vagy 6 féle mókot kipróbálnom.
Egyelőre minden működni látszik (kop-kop)
-
stefi68
addikt
-
LeMarci
tag
válasz
laczkaba #11727 üzenetére
Az imént felraktam Ilham Trick 1 című videója alapján a cuccokat. Vannak push notifok, play protecttel egyenlőre gondok nincsenek(lekopogom
), ha holnap sem lesznek gondok akkor lezártnak tekintem a hibákat,ha meg igen akkor felrakom a Trick 2-t és arról is írok.
Köszi a segítséget -
stefi68
addikt
válasz
laczkaba #11729 üzenetére
Melyik az a System Hacks 1 hetes Googlefier módszer?
Én csak 2 évvel ezelőtti Googlefieres módszert találtam tőle.... -> [link]
Nálam a Googlefier le sem futott valamiért. 2x próbáltam, azután feladtam.
Nekem meg a Redskull féle mók vált be, igaz a végén még dobálja a Play Protect hibákat, de ráengedve Ilham GMS 3.6 javítását Borsodika csomagjával és ezzel megoldódtak a problémák.
Most a 202 végű romon vagyok. Itt már van USB kapcsolat a PC-vel (ADB miatt) és van adaptív képernyőfrissítési mód a beállításokban.(legalább nekem is meglesz a módszer, ha véletlenül elfelejteném
)
-
LeMarci
tag
válasz
laczkaba #11706 üzenetére
Én is feltettem, működött minden faszán.DE! Éjszaka jött a Dec biztonsági frissítés és újraindítás után jöttek a nem google play protect certified készülék üzenetek. 3 gps-gsf újrarakás után már nincs play protect gond de, üzenetek már nem akarnak jönni úgy, mint tegnap jöttek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest